No właśnie… to po co on tam pojechał? Pozwiedzać troche świata? Trzeba było wziąc Franka!
Wracamy do domu, ciekawe czy wygramy chociaż jeden mecz…
No właśnie… to po co on tam pojechał? Pozwiedzać troche świata? Trzeba było wziąc Franka!
Wracamy do domu, ciekawe czy wygramy chociaż jeden mecz…
Albo Genka. ;]
siemka. A słyszeliscie najlepszy zart na Mistrzostwach Świata.?
Polska Gola :mrgreen:
było… :roll:
Niestety janas nie lubi franka i dlategogo niewzioł:( powody osobiste nie powinny przeszkodzic frankowi jechac na mundial. krótko mówiąc janas zachował sie nieprofesjonalnie:(
No to mamy juz zarys kto moze zostac Mistrzem Świata. Stawiam na Argentynę, Włochów, Hiszpanię i Brazylię.
A wy na kogo stawiacie ?
Ja stawiam na Argentynę, Czechy.
Brazylia z taką grą jak ostatnio zaprezentowała zbytnio nie ma szans. Oczywiście mogą urosnąć w siłę ale nawet finału im nie wróże
Na dziś dzień obstawiam finał Argentyna : Czechy
ENGLAND! Chociaż dotychczasowe mecze nie były najlepsze, ale będzie lepiej.
A tak bardziej obiektywnie, to wygra Argentyna.
Dziś odbył się wspaniały mecz Czechy-Ghana, myślałem że Czesi sobie poradzą ale to co pokazali piłkarze Ghany mnie oczarowało zespół z Afryki spisał się wyśmienicie. Według mnie najlepszy mecz do tej pory na MŚ. Liczę że ta drużyna zajdzie daleko
Sensacja w Kolonii. Nie spodziewałem się, że Czesi, którzy w pierwszym meczu pewnie wygrali, zaprezentują się tak słabo. Ghana całkowicie zdominowała grę i nasi sąsiedzi mogą zawdzięczać Cechowi to, że nie przegrali jeszcze wyżej. Afrykańczycy byli świetnie przygotowani kondycyjnie, co było widać na boisku. Nawet w końcówce spotkania, mimo prowadzenia dwoma bramkami, nadal atakowali. Appiah i Essien zrobili to, co do nich należało. Muntari był głównym kreatorem gry, prawdziwym liderem drużyny. Brawa dla podopiecznych Dujkovica za wspaniałą grę.
I następna sensacja
Amerykanie zawstydzili Włochów, którzy z przewagą nie potrafili ich pokonac. Prawdę mówiąc tej przewagi nie było widać na boisku. Te dziszejsze dwa mecze pokazują, ze należy krytycznie spojrzeć na naszą reprezentację Polski. Przygotowanie motoryczne zawodników, walka oraz ofensywna gra swiadczy o tym jak daleko jestesmy za swiatem.
Jestem pełen podziwu dla USA i Ghanie, ktorzy przeciwstawili sie renomowanemu przeciwnikowi.
Szkoda tylko,ze USA tak glupio faulowało przez co stracili okazje do pokonania Włochów z przewaga.
Zawiodłem się dzisiaj na Czechach. Nie powinni zagrać tak słabo, ale jestem też pełen podziwu dla Ghany.
Kibicowałem dzisiaj również Amerykanom i nie zawiodłemsię: dzielnie walczyli całe spotkanie i to oni dyktowali warunki. Remis jak najbardziej zasłużony.
Ostatnia runda w tej grupie gdzie Włosi spotkają się z Czechami i Usa z Ghaną zapowiada się bardzo ciekawie.
Teoretycznie każda drużyna ma jeszcze szanse na wyjście z grupy
Pierwsza połowa należała do Tunezji, która na początku meczu niespodziewanie wyszła na prowadzenie. Broniła się bardzo umiejętnie, szczególnie dobry mecz rozgrywali Trabelsi i Jaidi. Druga połowa to diametralna przewaga Hiszpanii. Aragones dokonał świetnych zmian, wprowadzeni do gry Raul i Fabregas okazali się kluczowymi zawodnikami. Pierwszy z nich strzelił wyrównującą bramkę, drugi zaś zaliczył wspaniałą asystę przy bramce Torresa. Ja zrobiłem to, co do mnie należało - wyprzedziłem tunezyjską obronę i pewnie wykończyłem akcję. Potem strzeliłem karnego i tak oto jestem samodzielnym liderem klasyfikacji strzelców 8).
Torres :lol:
Trzeba pogratulować Hiszpanii walki do samego końca. Widać, że jak bardzo chcą to i potrafią :roll:
Ja stawiam że w finałach bedzie Brazylia i Argentyna, Brazylia żeczywiscie ostatnio nie grała tak jakbysmy sie tego spodziewali, ale ma wspaniałych piłkarzy i stawaim, ze to oni bedą rozdawac karty na tym mundialu :):)
Wrescie brawa dla Biało - Czerwonych zagrali bardzo dobry mecz wygrywając 2:1 po dwóch bramkach Bosackiego ze stałych fragmentów gry, moze pierwsza połowa nie zachwyciła ale w drugiej zobaczyliśmy kawał porządnego Footballu jak to okreslił Boruc w wywiadzie Wresci zagralismy 4-4-2 jak gralismy w eleminacjach, i po co była ta zmiania tydzien przed Mundialem
Podobały mi sie stanowcze i w pore wprowadzone zmiany Pawła Janasa, ciekawe czemu nie stosował tak zmian w poprzednich meczach.
Jednak kręci sie w oku łezka , czemu nie mogło tak byc z Ekwadorem, powili zaczyna mi to jakiś syndrom Mundialu
No ale najwazniejsze ze mogą wrócic do domu z podniesionymi głowami.
Najwieksze gratulacjie i brawa dla naszych kibiców, którzy cały mundial dopingowali calym sercem.
Ależ skąd :o To tak jakbyś posłodził pieprz :x
Udało sie wygrać i tyle - poziom mecu z był
znacznie poniżej tego, co zapowiadano
2:1 - wygrana w kiepskim stylu na otarcie łez - wracamy do domu. Teraz trzeba się zastanowić na spokojnie jakie zmiany trzeba wprowadzić aby taka sytuacja się nie powtórzyła.
Zaraz startują eliminacje do Euro 2008 i wypadałoby wreszcie znaleźć się w finałach. Bo nie możemy liczyć że będziemy współ-organizatorami i będziemy mieli finały za free…
Najlepiej żadne.
Rozbawiają mnie takie gadki. Janas dymisja itp. ehhh