Francja - Niemcy 8)
Brazylia - Niemcy, obstawiam 2;0
Brazylia - Argentyna i rozstrzygną rzuty karne
Mario ja tak samo ale dla Niemców
Paweł Janas już nie jest trenerem naszej kadry - zrezygnował …
Argentyna-Brazylia 3:2
To nie jest oficjalne oświadczenie a jedynie plotka
Ja mysle ze w ćwierć finałąch niemcy przegrają z argentyną i wtedy spotkaja sie z brazylią w finale… Ale wtedy chyba brazylia wygra…
Przypuszczałem, że Niemcy wygrają i się nie myliłem. Argentyna podzieliła los Hiszpanii - dwie najładniej grające drużyny przedwcześnie musiały pożegnać się z Mundialem. Pierwsza połowa była dość nudna, brakowało strzałów z obu stron. Na początku drugiej drużyna Albiceleste objęła prowadzenie, ale Niemcy jak to Niemcy, wyrównali. Trochę dziwnych zmian dokonał Pekerman, bo zdjął z boiska swoje największe gwiazdy, tj. Riquelme i Crespo, którzy dzisiejszego dnia jednak nie błyszczeli, ale na przykład ten pierwszy jest głównym kreatorem gry i jednym zagraniem mógłby przesądzić o losach meczu. Dogrywka przebiegła bez echa. Lehmann udowodnił, że ostatnio fanatstycznie idzie mu bronienie karnych. Byłem za Argentyńczykami i szkoda, że już nie ujrzymy ich na tegorocznych MŚ.
Argentyna już nie gra
A tak w nich wierzyłem.
Wszystko wskazuje na to że będzie rewanż za ostatni finał :-o
Kurcze żal też stawiałem na argentyne
Anglikom mówimy do widzenia…brawo Portugalia
Portugal, Portugal bravia 4 Portugal
:jupi:
dlaczego na tym mundialu karne wygrywają same marne aktorzyny?
Portugalia to drużyna największych aktorów! wystarczy lekko trącnąć Figo lub C.Ronaldo (bleeee) to padają jakby ich granatem podsadzili!
to jest tragedia normalnie! najpierw Szwajcaria potem ARGENTYNA i teraz Angila!
TOTALNA ŻENADA!
Ale kto to będzie “jutro” pamiętał…liczy się efekt końcowy i awans do półfinału…
Marne? Marnie to od początku gra Anglia, Francja, Szwajcaria i jeszcze kilka zespołów można by wymienić.
To po co ich lekko trącają? Jak grają fair play to powinni czysto brać piłkę bez popychania.
Zresztą tak wygląda dzisiaj gra i nic na to nie poradzisz. I nie mów mi że Anglicy, Brazylijczycy, Argentyńczycy tak samo nie padają. Może rzadziej ale również często.
Poza tym tacy piłkarze jak C.Ronaldo, Messi, Teves są przyszłością piłki nożnej!
Dla mnie żenadą jest zupełnie co innego :?
Świetny mecz. Myślałem, że dostanę zawału. Sędzia partaczył niesamowicie, czerwona kartka dla Rooney’a to nieporozumienie. Po pierwsze, jeśli już, to najpiew był on faulowany. Po drugie, nie zachował się jakoś strasznie chamsko, a Ronaldo dodał oliwy do ognia. Z przebiegu gry Anglicy bardziej zasłużyli na zwycięstwo. Stworzyli więcej sytuacji i prezentowali się nieco lepiej. Portugalia wyróżniała się symulowaniem. Słowa pochwały należą się też kibicom Albionu. Ich drużyna grała w dziesięciu, ale byli oni jedenastym zawodnikiem. Brawa za ambicję i grę z charakterem. Z angielskim charakterem!
ENGLAND ENGLAND ENGLAND!
****england portugalia rulezz
ale finał bedzie Niemcy Brazylia
bo port przegra z bra
BRAZYLIA ZA BURTĄ. :o
CO SIĘ DZIEJE :o
vive la France :jupi: