Piłkarskie Mistrzostwa Świata w Niemczech

Ronaldo stelił te 3 baramki więc nie jest źle. Ja myśle że Brazylijczycy byli zbyt pewni siebie to ich zgubiło. Ronaldinho też nie grał na swoim poziomie, miał kilka ciekawych zagrań ale to nie to samo co w Barcelonie :slight_smile:

ot cały C.Ronaldo! największy cwaniaczek zaraz po Figo! zatłukłbym glanem takiego lalunia wyżelowanego! ślimok nie piłkarz! i choć Francji równie nie cierwpię jak tych… no jak im tam, a Portugalczyków to jednak mam nadzieję, że skopią im te teatralne zadki na amen!

Stawiam na finał Włochy- Francja a mistrzem zostaną francuzi

czemu na Włochów mówi się “Sqaudra azzura” ?Co to znaczy?

Złączono Posta : 04.07.2006 (Wto) 19:18

aha,Portugalia ma wygrać ,bo gra tam największy talent C.Ronaldo:]

Squadra azzura - błękitny skład …

Też tak uważam

Ach zaraz bedzie niemcy włochy łlooooołloooo !!

Włochy - Portugalia oby tak było…:slight_smile:

stawiam 2 zeta na to, ze bedzie niemcy-francja :stuck_out_tongue:

wlochy wygraly tylko 1:0 z australia, wiec na puchar nie zasluzyly

portugalii nie lubie ( od czasow hat-tricka paulety )

Auf Wiedersehen Auf Wiedersehen DEUTSCHLAND :jupi:

Portugalia odpada. Nic nie potrafia jak oszukiwać.

Portugalia wchodzi do finału.

Mają zdecydowanie lepszych piłkarzy od tych z francuskiej ekipy.

Są również dużo młodsi.

Oby potrafili wykorzystac swoje atuty.

Całym sercem jestem dziś z Portugalią :slight_smile:

Również wolałbym zobaczyć w finale Portugalię…a Niemców mi naprawdę szkoda…

:papa: Deutschland, brawo Italia :!:

Szkoda mi Niemców, tak prawde mówiąc przez wiekszość czasu grali lepiej i ładniej od Włochów, no ale cóż nie liczy sie styl gry ale bramki :frowning: Myśle ze zmęczył ich mecz z argentyną, pamietajmy ze tam tez byla dogrywka, a Włosi mieli łatwą do przejscia Ukraine.

Daj spokój, mi w ogóle ich nie szkoda, dobrze im tak, w końcu ktoś im udowodnił że nie są najlepsi na świecie i nie mogą bezkarnie nabijać się z drużyn które odpadły wcześniej ( jak np. z Polski )

W finale Francja - Włochy i 3:2 dla Trójkolorowych :wink:

No tak, ale futbol grany przez włochów nie jest ciekawy ani ładny, przynajmniej dla mnie. Te faule, aktorskie zagrania, cwaniactwo i defensywne ustawienie. Co do nabijania sie z polski - o co ci chodzi dokładnie? Kto sie nabijał i kiedy bo nie pamietam :slight_smile: Swoją drogą styl gry naszej reprezentacji jak i kibice polscy cieszący sie po każdej porażce jakby wygrali to śmieszno-smutny widok.

Chyba sobie żartujesz! Nie oglądałeś wczorajszego meczu?

Przez znaczną część meczu Włosi cały czas atakowali, konstruowali akcje a nie robili to co umia najlepiej: czyli cały czas defensywa.

Ich trener wiedział że musi czymś zaskoczyć i zaskoczył: bardzo pozytywnie.

Wczoraj grała zupełnie inna drużyna ITA niż przywykliśmy.

Ale ważne, że drużyna niemiecka przegrała :smiley: Tylko dlatego chciałem oglądać wczorajszy mecz. A jak krzyczeliśmy z bratem przy golach dla Italii to całą rodzinę obudziliśmy :rofl: . Ale teraz liczę, że będzie finał Włochy - Francja i ci ostatni wygrają ;]

Dzisiaj Niemcy będą mieć małą satysfakcję z tylko trzeciego miejsca niestety…

Jutro do meczu podchodzę bez emocji,ale bardziej podoba mi się gra Włochów…niech już zostaną tymi mistrzami… :roll:

Jeszcze niewiadomo czy Niemcy zajmą 3 miejsce. Co do Italii to napewno nie zagrali na tym Mundialu przekonująco. Tak samo jest z Francją ale skoro się przełamała to Włosi nie mają z nimi szans. Od 28 lat nigdy francuzów nie pokonali na Mundialu. To jest moja opinia i stawiam na Francję ;).