Piłkarskie Mistrzostwa Świata w Niemczech

To fakt

właśnie… Niektóre argumenty są conajmniej zabawne :x

Dokładnie… Bardzo podobała mi się Australia w tych mistrzostwach pod wodzą geniusza Hiddinga… Ale cuż odpadła :frowning: Bardzo mi ich było żal… Gdyby nie ten brak skuteczności to przypuszczam, że z taką grą napewno by daleko zaszli :D. a ten karny… :x

Złączono Posta : 09.07.2006 (Nie) 17:07

Najbardziej denerwowali mnie nurkowie oraz kontrowersyjne braki karnych kiedy były ręce… Był tylko 1 karny o ile dobrze pamiętam podyktowany z racji ręki… Chorwat w 1 meczu 2 razy zagrał ręką w polu karnym a tylko 1 raz odgwizdano karnego :frowning:

Więc jednak Francja uległa tragicznej grze Włochów nastawionych tylko na obronę … Francja przez większość meczu dominowała …

skandal w wykonaniu Zizu … nie wytrzymał napięcia nerwowego … ? zdaża się ale w takim meczu i taki zawodnik :placze:

Brawo Francja - wielka klasa, walka do końca … :frowning:

** OC **HY HURAAAAAAA :smiley: :smiley: :smiley:

a_moze_fala_meksykanska.jpg

No i niestety Francja mnie zawiodła…ale nie ma co mecz wyrównany…Tylko ta gra diabła :))

No i Włosi wygrali…Włosi Mistrzem Świata :slight_smile:

:frowning:

Już za cztery lata juzza cztery lata Polska będzie mistrzem świata… :slight_smile:

No przykre jest, że Puchar Świata wygrała druzyna, która pokazała w dzisiejszym meczu najbrzydszy i brutalny futbol. Niestety nie zawsze wygrywa ekipa zasługująca na to. Takie jest życie.

Co do zachowania Zidane to powiem tak. Został sprowokowany przez Materazziego i nie zrobił tego bez powodu. Kropka.

jak tak każdy będzie robił, to kto da dobry przykład? Tej klasy zawodnik nie powinien zareagować, bez przesady :frowning:

Powiem tak gra się 90 minut, po tym dogrywkę 30 i rzuty karne, wygrywa lepszy - ten kto wytrzymuje 120 minut i strzela karne(Żelazna krew)

Szkoda, że w taki sposób Zidane kończy karierę piłkarską…

Szkoda… :frowning:

Gutek2222

Tak racja tylko, że karne juz nie odzwierciedlaja tego co widać było na boisku. Karny to loteria i nie zawsze wygrywa ta lepsza druzyna. A jak grali włosi każdy widział.

Co do zachowania Zidane tez racja, ale widocznie musiało być coś bardzo poważnego skoro to zrobił i tak sie zachował. Zobaczymy co powie w wywiadzie.

prawdą jest że Włosi strzelili w poprzeczkę i jedną bramke która była nie uznana. Francja tylko karnego, a tak nie powinna wygrywać drużyna - zobywać tytuł. Podonie w półfinale :slight_smile:

:expressionless:

Widziałeś mecz? To że ktoś ze spalonego zdobył gola i trafił w poprzeczkę o niczym nie świadczy. Francja cisnęła i ładniej grała od Włoch. Oni przetrzymali napór i wygrali w karnych… No i Zidane… Proszę, nie mów mi że Włochy grały lepiej, bo nie grały. Że skuteczniej - już prędzej.

Gutek2222 ,a faul na Maloudzie w polu karnym :?: strzał głową Zidana i parada Buffona … okazja Wiltorda …

wymieniać dalej :?: :expressionless:

Nie powiedziałem, że grały lepiej, lecz liczy sie całość, karne też, czytaj miedzy wierszami :mrgreen:

Zidan dostał czerwoną i wszycy tera go dręczą przecież to człowiek i mógł sie pomylić … Francja powina wygrać zasłużyła na to…

I do słów squeeta dodam jeszcze ,ze arbiter pozwolił na brutalna grę Włochów. Poza tym nalezały sie zółte kartki no i jeszcze jeden karny na faulu Maloudy. Ale nie ma co pisac i tak juz jest za pozno. A co do Zidane to ta afera jest najlepsza dla medów bo zarobia na tym :wink:

Moim zdaniem odkryciem w drużynie francji jest Ribery :slight_smile: świetny, młody ambitny chłopak - szkoda, że zabrakło mu precyzji :frowning:

gdybać można, ale jest po wszystkim 120 minut wytrzymała Włoska drużyna i była lepsza w karnych :mrgreen:

Francja ogólnie miałą szczęście, żałuję Brazyli i Portugalii. Włosi swoją drogą, fartem wygrali - będzie amnestia 8)