To fakt
właśnie… Niektóre argumenty są conajmniej zabawne :x
Dokładnie… Bardzo podobała mi się Australia w tych mistrzostwach pod wodzą geniusza Hiddinga… Ale cuż odpadła Bardzo mi ich było żal… Gdyby nie ten brak skuteczności to przypuszczam, że z taką grą napewno by daleko zaszli :D. a ten karny… :x
Złączono Posta : 09.07.2006 (Nie) 17:07
Najbardziej denerwowali mnie nurkowie oraz kontrowersyjne braki karnych kiedy były ręce… Był tylko 1 karny o ile dobrze pamiętam podyktowany z racji ręki… Chorwat w 1 meczu 2 razy zagrał ręką w polu karnym a tylko 1 raz odgwizdano karnego
Więc jednak Francja uległa tragicznej grze Włochów nastawionych tylko na obronę … Francja przez większość meczu dominowała …
skandal w wykonaniu Zizu … nie wytrzymał napięcia nerwowego … ? zdaża się ale w takim meczu i taki zawodnik :placze:
Brawo Francja - wielka klasa, walka do końca …
WŁ** OC **HY HURAAAAAAA
No i niestety Francja mnie zawiodła…ale nie ma co mecz wyrównany…Tylko ta gra diabła
No i Włosi wygrali…Włosi Mistrzem Świata
Już za cztery lata juzza cztery lata Polska będzie mistrzem świata…
No przykre jest, że Puchar Świata wygrała druzyna, która pokazała w dzisiejszym meczu najbrzydszy i brutalny futbol. Niestety nie zawsze wygrywa ekipa zasługująca na to. Takie jest życie.
Co do zachowania Zidane to powiem tak. Został sprowokowany przez Materazziego i nie zrobił tego bez powodu. Kropka.
jak tak każdy będzie robił, to kto da dobry przykład? Tej klasy zawodnik nie powinien zareagować, bez przesady
Powiem tak gra się 90 minut, po tym dogrywkę 30 i rzuty karne, wygrywa lepszy - ten kto wytrzymuje 120 minut i strzela karne(Żelazna krew)
Szkoda, że w taki sposób Zidane kończy karierę piłkarską…
Szkoda…
Gutek2222
Tak racja tylko, że karne juz nie odzwierciedlaja tego co widać było na boisku. Karny to loteria i nie zawsze wygrywa ta lepsza druzyna. A jak grali włosi każdy widział.
Co do zachowania Zidane tez racja, ale widocznie musiało być coś bardzo poważnego skoro to zrobił i tak sie zachował. Zobaczymy co powie w wywiadzie.
prawdą jest że Włosi strzelili w poprzeczkę i jedną bramke która była nie uznana. Francja tylko karnego, a tak nie powinna wygrywać drużyna - zobywać tytuł. Podonie w półfinale
Widziałeś mecz? To że ktoś ze spalonego zdobył gola i trafił w poprzeczkę o niczym nie świadczy. Francja cisnęła i ładniej grała od Włoch. Oni przetrzymali napór i wygrali w karnych… No i Zidane… Proszę, nie mów mi że Włochy grały lepiej, bo nie grały. Że skuteczniej - już prędzej.
Gutek2222 ,a faul na Maloudzie w polu karnym :?: strzał głową Zidana i parada Buffona … okazja Wiltorda …
wymieniać dalej :?:
Nie powiedziałem, że grały lepiej, lecz liczy sie całość, karne też, czytaj miedzy wierszami :mrgreen:
Zidan dostał czerwoną i wszycy tera go dręczą przecież to człowiek i mógł sie pomylić … Francja powina wygrać zasłużyła na to…
I do słów squeeta dodam jeszcze ,ze arbiter pozwolił na brutalna grę Włochów. Poza tym nalezały sie zółte kartki no i jeszcze jeden karny na faulu Maloudy. Ale nie ma co pisac i tak juz jest za pozno. A co do Zidane to ta afera jest najlepsza dla medów bo zarobia na tym
Moim zdaniem odkryciem w drużynie francji jest Ribery świetny, młody ambitny chłopak - szkoda, że zabrakło mu precyzji
gdybać można, ale jest po wszystkim 120 minut wytrzymała Włoska drużyna i była lepsza w karnych :mrgreen:
Francja ogólnie miałą szczęście, żałuję Brazyli i Portugalii. Włosi swoją drogą, fartem wygrali - będzie amnestia 8)