Piłkarskie Mistrzostwa Świata w Niemczech

co na tym turnieju pokazała Brazylia … ? :o Ronaldo dziadek z nadwagą. mecze Brazyli to były wygrane na siłę - 0 finezji, klasy i polotu - żenada …

I tu kolejna sprawa. Co potrafią zrobić pieniądze. Myślisz, że minister nie jest przekupnym człowiekiem?..

Powinni ukarać każdego według win. I Juve wysadzić o 2 klasy niżej, jak było z Fiorentiną. A i reszta klubów niech poniesie karę.

Własnie to mnie śmieszy, widać mentalność Włochów :mrgreen:

W żadnym wypadku nie może tak reagować żaden zawodnik. Jak dla mnie totalne dno niestety. Wielki a jak maluśki Zidane. ehhh

Gutek2222

Ktoś tu wcześniej juz pisał o tym. Gdyby nie wypaczenie sędziego, który podyktował rzut karny dla Włochów w meczu z Australia to nie całowaliby tego Pucharu Świata. Dostali sie fuksem. Tak samo Niemcy.

Moim zdaniem na Mundialu jest coraz gorzej bo karygodne błędy sędziów wypaczaja wyniki meczów. Muszą coś z tym zrobić. Ale dla FIFA to biznes a nie sport i nie licza sie z tym.

:x :x :lol: :lol:

Sędzia czasem pomaga, czasem przeszkadza, życie :slight_smile:

a sędzia jest chyba po to by działać sprawiedliwie …

lazikar

Zidane jak kazdy piłkarz jest człowiekiem. I pewnie nie zrobił to bez powodu bo widać było jak materazzi prowokował go rękami a pozniej słowami. Ciekawe jak bys sie czuł gdyby on powiedział ci ze Twoja m… to s… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Materazzi nie miał szacunku do Zidana i mysle, ze dostał za swoje. Miał szczęscie, ze nie w nos. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smiley:

Robinhio propagujesz sport, czy chuliganskie zachowanie?

Tak właśnie grają Włochy. Antyfutbol. Podpuszczanie, symulacje i faule + korupcja. Dlatego ich nie lubię. I nigdy nie polubię.

Za dużo wiem i pracuję w miejscu takim, że muszę wiedzieć.

Gutek2222

Oczywiscie, że sport i grę fair play. Tylko weż pod uwagę, ze kazdemu zdarzaja sie błędy i człowiek nie jest doskonały. Pisać, ze zle zrobił a zycie to diwe diametralne sprawy. Jakbys był na boisku to nikt nie wie jak bys sie zachował. Samo życie.

Jedno jest pewne Zizu sam tak od siebie bez powodu Materazziego nie zaatakował …

squeet :brawo: czysta esencja prwady o włoskiej piłce …

Zidan nie powinien dać sie sprowokować. Że go Włoch sprowokował to fakt, zresztą według mnie obaj powinni wylecieć i dalej dać sobie po razie w szatni.

Takie obrazki to nie na boisku i myślę że nie ma na to usprawiedliwienia. Zidan nie pokazał klasy niestety.

Mówisz ze Pele był lepszy. :wink:

Najwieksza wina była prezesów, którzy naciskali sedziów itp. Bo niech mi ktos pokaże co było przekretem w meczach Juve(sprawa dotyczy bowiem 4 czy 5 meczów) które zresztą oglądałem i nie było tam napewno żadnych błędnych decyzji. Głupotą było rozmawianie i naciskanie sędziów przez prezesów klubów i oni powinni za to beknąć. A kto jest najlepszy to pokazał dzisiejszy mecz i cały mundial.

Jaki klub miał najwięcej przedstawicieli w finale? - Juventus.

Forza Italia i Forza Juve

Mecz pokanał nam jak niewiele potrzeba od uwielbienia do znienawidzenia…

Szkoda Francuzów, szkoda Zidane’a - tak nie powinna konczyc ikona footballu…

Oglonie to bardzo dziwne mistrzostwa :roll:

… :hahaha:

Jak umiesz tylko emoty wstawiac to lepiej nic nie pisz.

Nie wiem bo mnie jeszcze nie było za jego czasów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fakt jest taki ze jednak był, bo głowa złamał nos w meczu. ;]