lith ty chyba chcesz wszystkich wkurzyć .Cena w Krakowie 1m2 dochodzi do 8000 tysięcy,czyli zwykłe mieszkanie pokój+Kuchnia+łazienka to przynajmniej skromne 25m2 czyli dwieście tysięcy złotych ,do tego opłaty za czynsz i media .
Za komuny każdy był w stanie postawić skromny dom ,lub wydzierżawić mieszkanie .Jak wiesz sporo osób dostało w ostatnich latach mieszkania za nędzny grosz (może i ty się do takich zaliczasz ).Na zachodzie 18 lat i wypieprzasz na swoje ,bo cie na to stać .Wiec skończ tą głupią gadkę ,czemu w Polsce ubywa obywateli ,bo ludzi po prostu nie stać na dzieci .I powiem ci za nie udane życie towarzyskie obywateli w 90% odpowiadają wszystkie trakcie polityczne po 1989r.
Twoja cierpliwość do rządu jest nie zatapialna ,moja już się dawno skończyła jak i innych.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, … caid=1be5a
dodam ze PO zrobiło dwa razy większy dług niż za gierka ,PIS pozaczynał projekty w ramach ME 2012 .A gdy doszła do władzy PO ,nie ma autostrad .A nawet stadion w Poznaniu który miał spełniać wymogi odnośnie imprez międzynarodowych w tym ME 2012 był przy meczu Lecha pod lupą Fifa a teraz pod lupą CBA (odnośnie korupcji przy modernizacji ).Sam myślałem jak wielu Polaków ze ME 2012 ,to będzie przełom .Niestety myliłem się