MARIO co to za samochodzik?
A ja w wakacje będe miał co robić ojciec kupił starego Junaka i bedziemy go regenerować, czyli rozbierać na czynniki pierwsze czyścić, remontować, malować. Wszysko aby pod konic wakacji wyglądał przecudnie.
MARIO co to za samochodzik?
A ja w wakacje będe miał co robić ojciec kupił starego Junaka i bedziemy go regenerować, czyli rozbierać na czynniki pierwsze czyścić, remontować, malować. Wszysko aby pod konic wakacji wyglądał przecudnie.
Wg. mnie ten temat trochę głupi jest, jak wogóle mozna sie nudzic w wakacje, w wakacje trzeba się bawić i robic to wszystko na co w roku szko;lnym nie mozna sobie pozowlić, np. do 3 nad ranem balowac z dziewczyną, lub z kumplami grac razem w jakieś gry, ciekawe filmy ogladasc do ciemnej nocy, czasami troche % i wakacje sa zawsze ciekawe :) U mnie przynajmiej to działa :)
ja takei rzeczy to robiłem kilka razy w sobotę :mrgreen:
Ale do rzeczy, no to tak ja będę pędził codziennie nad jeziorko (jeśli będzie pogoda), na rybki z kuzynem, do qmpli oni do mnie, grać w cs:s, szwędać się po mieście, wypady na ognisko, pod namioty itp.
Ja wreszcie zrobie strone www i postaram sie aby byla jak najdoskonalsza. Troche posiedze w Photoshopie, poucze sie z PHP. Poza tym aktywne zycie seksualne.
:shock:
Ja również nie wiem jak można się nudzić w wakacje :roll: Moj grafik wakacyjny wygląda tak: rano, oraz wczesne rano (4-5) wypady na rybki, tak do 12, potem do dziewczyny i od niej już się zobaczy :lol: Napewno wypady z kumplami nad wode, jazda rowerem, oczywiście komp, zamierzam zrobić wypas strone do tego chce siępodszkoliś w grafice i html’u… napewno nie będęsię nudził, a wręcz bedzie mi brakowalo godzin w dobie
Złączono Posta : 24.06.2006 (Sob) 16:06
Jak by nie patrzeć to też jest sposób na zabicie “wakacyjnej nudy” jaka by ona nie byla :lol:
Wyjedź nad morze 8)
tylko uwarzaj z kim :x
Polecam aktywne leczenie na nogi, na głowę za późno 8)
Oczywiście, że można się nauczyć,
a nawet jest to wskazane
Wierz mi - jest o niebo łatwiej niż ze zwykłego manuala php.
Ja już jakiś czas temu próbowałem,
ale po chwili po prostu dawałem sobie spokój,
bo to czarna magia była
Teraz to jakbym po prostu poznawał windowsa
Zakupiłem tę książkę i jestem z niej zadowolony.
Naprawde jest to wydatek, który się opłaca,
bo kupujesz to co najwspanialsze :mrgreen:
PS.
mam znajomego co nauczył się php bezpośrednio z manuala,
pisze skrypty i je sprzedaje :!:
Zarabiał nieraz 300 zł na miesiąc,
lecz przypłacił oceną niedostateczną z matematyki 8)
Dokładnie … nie ma lepszego zajęcia w wakacje … tylko trzeba wiedzieć z kim
Akurat tego zapomniałem dopisać do listytego co mam zamiar robić w wakacje i przed … no ale … sami wiecie
Widzę, że mamy tu paru użytkowników dla których uprawianie seksu to coś, co mogą robić tylko dziwacy albo inne osobniki nieprzystosowane do powszechnie uznawanych za słuszne standardów :diabel:
cece czy nie zauważaz dyskretnej róznicy w uprawianiu sexu przez dorosłych i przez dzieci które mają jeszcze mleko pod nosem ??
A tak na marginesie uprawianie sexu dla zabicia nudy jest dla mnie żenujące. Co to człowiek to zwierzątko, które nie wie co począc ze swoimi instynktami. W główce zielono, a konsekwencje będą potem ponosić rodzice. :?
sory ja mam 19 lat i po pierwsze nie uważam się za dziecko ( chyba że swoich rodziców )
Po drugie … a co tam mówić
Złączono Posta : 24.06.2006 (Sob) 22:00
nie koniecznie jak sie ma głowę na karku …
No comments :x
Ja w wakacje zawsze mam co do roboty a to działka i zbieranie jabłek a to na rowery sie wybiore , a to do Krakowa sobie pojade na 2 tygodnie .
Ps. Dzisiaj strasznie ta młodzież jest zboczona tylko im za moim przeproszeniem dupy w głowach a to trzeba inaczej spokojnie poznać drugą osobe zaprosić ją na dyskoteke a nie wszystko jedno z kim tylko żeby sie zabezpieczyć szkoda gadać a potem sie dziwić dlaczego 16 latek jest tatusiem :roll:
I jeszcze jedno jaką polecacie lekture do nauki Linuxa najlepiej Suse 9.0 bo słyszałem że jest najlepsza i jeszcze jaki jest najlepszy emulator żeby gry windowsowskie na nim chodziły pozdro
A skąd założenie, że wszyscy na tym forum to dzieci?
Zgadzam się. Zwróć jednak uwagę, że pierwsza wypowiedź nie mówiła o tym, że kolega będzie zabijał nudę uprawiając seks - tylko raczej, że oprócz zabijania nudy ma zamiar również oddawać się aktom miłosnym
Wybacz, ale dorosły człowiek, który ma poukładne pod sufitem nie chwali się na publicznym forum że będzie się bzykał dla zabicia nudy. Co innego nastolatkowie którzy traktują akt sexualny jak oddanie moczu, oraz powód do pochwalenia się tym przed swoimi kolesiami 8)
Też nie macie o czym gadać :? ŚWINTUCHY :lol:
Mogę dopisać jeszcze,że mam zamiar uczyć się GIMP’a im oże jakiegoś języka programowania.
Ja chcialam isc do pracy ale nie mam skonczonych 16 lat wiec szans na prace nie ma :/… i prawie caly czas sie nudze…