Pomysły na zabicie wakacyjnej nudy

kosior6 ile ty masz lat? Bo zazwyczaj taka stawka jest za 1 dzień(jeśli oczywiście umie się coś robić), a nie tydzień

Ja pracuje we współdzielni ogrodniczej przu ogórkach pracuje 8 godzin i dostaje 25 zł za dniówke

Zapłatą będzie dla ciebie zabicie nudy :stuck_out_tongue:

Nie ma jak to dobra płaca :wink:

A na jaki temat?

Spoko. Tylko, żartowałem z tym wyręczeniem mnie w pisaniu. Prędzej sczeznę niż dam komuś za mnie napisać prace mgr :slight_smile:

Piszę o sposbach pozyskiwania inwestycji w celu rozwoju miasta.

Pozyskiwanie inwestycji - koncesje na sprzedawanie alkoholu - duze przychody, reklama, nadajniki komórkowe, opłata za miejsca targowe itd.

A tak w ogóle jak sie komuś nudzi, to proponuje pochodzić sobie w Warcie lub jakiejs innej rzecze w celu sprawdzenia głębokości - joke

U mojej babci to rzeka płytka, choć czasem do 2m siega więc można komfortowo popływac…

Siedzenie przed TV to strata czasu - viva jest badziewna, wole 4funtv. A póki co to w wolnym czasie kiedy jestem w domu to gram w ogame i pobieram muzyke(legal of course)

Domyśliłem się :wink:

A co grają?

Jak co grają?? Nierozumiem.

Co pobierasz? - Jaką muzykę…

Spróbuję to wyjaśnić tak:

Wyobraź sobie mały drucik, który został rozdzielony na pół. Jedną połówkę zamoczono w tetranitrometanie, a na drugą napluto i wyrzucono za okno. Druga połówka trafiła najpierw do imperialistycznego kraju w którym wylano na nią dioksan, lecz później szczęśliwie trafiła na miejsce pełne pirackich kopii, które były symbolizowane przez kamienne tablice z napisem RIP.

Jednak pierwsza połówka drucika nie mała tyle szczęścia. Trafiła w ręce sadystycznego para, który zgłębiał tajniki filigranu. Szybko jednak mu się to znudziło i zaczął odgryzać kawałki Drucika 50%, co przy jego zębach urwanych z choinki wywoływało charakterystyczny chrobot.

Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem Ci sytuację.

pada deszcz u mnie :frowning: jedyna rozrywka teraz to muza z kompa :wink: i siedzenie na gg i przegladac strony internetowe na których niechce mi sie czytac szkoda ze niema programu który by czytał to co jest na stronce internetowej :frowning: a moze jest?? zna ktos taki??

Jasne, że jest :slight_smile:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=84660

Że co?

Nie trzeba wyjaśniać tej sytuacji.

Wszystko jest proste. :stuck_out_tongue:

hehe nowy sposób na zabicie nudy siedzenie cały dźień na czacie

To jest właśnie nuda, starta czasu…

Ja narazie od przed wakacji planuję uczyć się 8 słówek po angielsku dziennie, ale jeszcze mi się nie udało wyplanować :smiley:

Dokonał ktoś tej sztuki? :smiley:

On chyba sam nawet nie wie :slight_smile: :hahaha: Cece jest bezkonkurencyjny :silly: :diabel: :spoko:

Złączono Posta : 18.07.2006 (Wto) 13:01

no dawno nie zagladałem chyba do tego posta i jak tam wam wakacje leca?? co robicie udało sie wam wasze plany zrealizowac??