kosior6 ile ty masz lat? Bo zazwyczaj taka stawka jest za 1 dzień(jeśli oczywiście umie się coś robić), a nie tydzień
Ja pracuje we współdzielni ogrodniczej przu ogórkach pracuje 8 godzin i dostaje 25 zł za dniówke
Zapłatą będzie dla ciebie zabicie nudy
Nie ma jak to dobra płaca
A na jaki temat?
Spoko. Tylko, żartowałem z tym wyręczeniem mnie w pisaniu. Prędzej sczeznę niż dam komuś za mnie napisać prace mgr
Piszę o sposbach pozyskiwania inwestycji w celu rozwoju miasta.
Pozyskiwanie inwestycji - koncesje na sprzedawanie alkoholu - duze przychody, reklama, nadajniki komórkowe, opłata za miejsca targowe itd.
A tak w ogóle jak sie komuś nudzi, to proponuje pochodzić sobie w Warcie lub jakiejs innej rzecze w celu sprawdzenia głębokości - joke
U mojej babci to rzeka płytka, choć czasem do 2m siega więc można komfortowo popływac…
Siedzenie przed TV to strata czasu - viva jest badziewna, wole 4funtv. A póki co to w wolnym czasie kiedy jestem w domu to gram w ogame i pobieram muzyke(legal of course)
Domyśliłem się
A co grają?
Jak co grają?? Nierozumiem.
Co pobierasz? - Jaką muzykę…
Spróbuję to wyjaśnić tak:
Wyobraź sobie mały drucik, który został rozdzielony na pół. Jedną połówkę zamoczono w tetranitrometanie, a na drugą napluto i wyrzucono za okno. Druga połówka trafiła najpierw do imperialistycznego kraju w którym wylano na nią dioksan, lecz później szczęśliwie trafiła na miejsce pełne pirackich kopii, które były symbolizowane przez kamienne tablice z napisem RIP.
Jednak pierwsza połówka drucika nie mała tyle szczęścia. Trafiła w ręce sadystycznego para, który zgłębiał tajniki filigranu. Szybko jednak mu się to znudziło i zaczął odgryzać kawałki Drucika 50%, co przy jego zębach urwanych z choinki wywoływało charakterystyczny chrobot.
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłem Ci sytuację.
pada deszcz u mnie jedyna rozrywka teraz to muza z kompa
i siedzenie na gg i przegladac strony internetowe na których niechce mi sie czytac szkoda ze niema programu który by czytał to co jest na stronce internetowej
a moze jest?? zna ktos taki??
Że co?
Nie trzeba wyjaśniać tej sytuacji.
Wszystko jest proste.
hehe nowy sposób na zabicie nudy siedzenie cały dźień na czacie
To jest właśnie nuda, starta czasu…
Ja narazie od przed wakacji planuję uczyć się 8 słówek po angielsku dziennie, ale jeszcze mi się nie udało wyplanować
Dokonał ktoś tej sztuki?
On chyba sam nawet nie wie :hahaha: Cece jest bezkonkurencyjny :silly: :diabel:
Złączono Posta : 18.07.2006 (Wto) 13:01
no dawno nie zagladałem chyba do tego posta i jak tam wam wakacje leca?? co robicie udało sie wam wasze plany zrealizowac??