Wiele osób pisze z innego komputera niż ten którego problem dotyczy więc nie widzę sensu takich oznaczeń.
A na palcach jednej ręki mozna zliczyć użytkowników z podpisem którzy w treści postu nie wymieniają innej knfiguracji komputera. Albo ja tylko na takie posty trafiam.
Moim zdaniem user agent (tak się nazywa ten mod wyświetlający system i przeglądarkę) też by się przydał.
Zależy jaki to problem.Jeśli ktoś zada np. pytanie “Jak zmienić hasło w systemie?” (to jest tylko przykład, wiem że taki temat kwalifikowałby się do śmietnika) i nie poda jaki to system, to może być rpoblem.
aby w Galerii dało się usuwać komentarze do zdjęć, żeby się dało zmieniać swoje komentarze, i zmieniać swoje zdjęcia, bo np. ostatnio chyba marcinch7 dodał screena z Visty, gdzie widniał kod aktywacyjny d jego Visty, ktoś mógł sobie spisać…
od kilkunastu dni przyglądam się zmianom na głównej stronie forum i zw z tym mam pewne propozycxje:
zmiana nazwy działu Gry na dobrychprogramach na Gry Ogólnie, bardziej by to pasowało do O grach na poważnie i Gry na PC dla pasjonatów gdyż teraz jest tak dziwnie jakoś…
do działu rozrywka i gry dołożyć dziuaŁ Na Luzie a w inne zostawić telefonie komórkową i śmietnik
zastanawia mnie jesze nazwa głównego dział który zwał się tematyka vortalu co bardziej pasowało do poddziałów niź obecene Szeroko pojęte oprogramowanie , jaki związek ma ta nazwa ze sprzętem? ja proponuje powróćić do starej nazwy działu…
Ten dział dotyczy tylko gier na DP. Ogólnie o grach jest forum Gamikaze, m.in. te 2 działy.
Mi się wydaje że prędzej telefonię komórkową można przenieść do SPRZĘT, GRY I ROZRYWKA. Jakoś tak nieswojo wygląda połączenie śmietnika z telefonami komórkowymi. O i na luzie wywalić nad działy o vortalu.
Czyli tak:
SPRZĘT, GRY I ROZRYWKA
|- Hardware, sterowniki (słowo “sterowniki” pisane z małej litery - jest to rzeczownik pospolity)
eee no i pozmieniali :(. Tyle tylko się zastanawiam, po co, by zmienić? Przyzwyczaiłem się do trzech sekcji pod sobą (Webmasterstwo, Grafika i Hardware) i wiem, że to trochę głupio brzmi, ale dla mnie to teraz baaaaardzo źle wygląda.
jak bym wchodził na forum po raz pierwszy to bym nawet tam nie zajrzał, sam opis gdzie jest taki dział od razu mi się kojarzy z chłopakami którzy znudzeni pisaniem o grach przerzucają się na polecanie pierwszej lepszej karty graficznej z 1gb pamięci na pokładzie. Jeszcze wyrobił mi się odruch i parę razy zamiast wejść w hardware wchodziłem do grafiki
Pamiętam to forum może 2 lata temu, odpowiadał mi i być może też innym użytkownikom ten dawny wygląd. Czy istnieje taka możliwość, aby dodać stary szablon wyglądu z wyborem na stary oraz nowy? I czy jest to dla administracji dużo pracy ?