Dreambrain , mi się też stary wygląd podobał. A do nowego to kwestia tygodnia by się przezwyczaić.
Ja bym proponował wprowadzić funkcję podbijanic postów. Co na porty które są już np. na trzeciej stronie praktycznie nikt nie odpowie. Jednak wielu napisałoby że byliby tacy co podbijaby porty co 10 minut. Dlatego proponuje wprowadzić ograniczenie że nie można podbić portów częściej niż co tydzień. Posty oczywiście mógł podbijac autor tematu.
Moim zdaniem przydałoby się tak jak pisze fastman92 , ale ograniczenie raz co tydzień góra, lub raz jeden temat.
Czyli że będę mógł podbić swój temat który jest na 3 stronie tylko raz (to w sumie byłoby najlepsze)
to mi się pdooba, jestem za
Persifall , Czytałem już to, ale nie wiem np. kto mi pomoże jak napisałem posta kilka tygodni temu i jest na 7 stronie? Fajnie jakby była ale oczywiście z ograniczeniami, że post można podbić najwyżej raz na tydzień.
Fakt, przydała by się ta funkcja, ale lazikar wypowiedział się dosyć jasno. Chyba, że zmieni się coś w tej materii.
Mam pomysł aby zrobić możliwość raportowania wiadomości w SB Dzięki temu nie trzeba by było specjalnie pisać na Gadu-Gadu lub przez PW aby powiadomić, że jakiś user nie przestrzega regulaminu SB
A ja mam takie oto pomysły dla forum:
-
- Możliwość zamykania własnych tematów
Mam nadzieję, że moje pomysły (przynajmniej niektóre) zaistnieją na forum
Do pkt1: dlatego, że czasem userzy rozpisują się nie na temat, usera to denerwuje, a moderatorzy mają to w .
Ale oczywiście TYLKO WŁASNYCH , bo inaczej to by była KATASTROFA.
Właśnie miałem to napisać, ale mnie wyprzedziłeś. Bardzo dobry pomysł. Jednak powinno byc tak, że w temacie zamkniętym nadal mogą pisać jedynie administratorzy i moderatorzy oraz autor, który zamknął temat nie może go otworzyć.
Jakby pozwolili, to wszyscy by skupiali się na reklamowaniu swoich stron niż na pomaganiu innym w problemach.
Po co? Zawsze można poprosić moda o zamknięcie topiku.
Software jest większy, bo vortal jest o „oprogramowaniu” a nie o „sprzęcie”. Nie widzę potrzeby rozbudowy tegoż działu.
Piwollo ,
nie mądruj się tyle. Oprogramowanie jest mocna związane ze sprzętem. Bo do sprzętu potrzebne są sterowniki, a do oprogramowania sprzęt (bo po co Ci komputer bez myszki, klawiatury, monitora…)
Tylko proszenie o zamknięcie tematu trwa dłużej, a kliknięcie na ,Zamknij temat" jest o wiele łątwiejsze.
Ale często chciałbyś wiedzieć, jak inni oceniają Twoją stronę, co trzeba zmienić.
Post PIWOLLO jest niesłuszny.
Ananas , Powinien być choć jeden temat w którym mogliby użytkownicy ocenić stronę.
Piwollo , Piszesz tak jak moderator.
Wyrażam tylko swoją opinie. Co, może mi zabronisz?
Znasz coś takiego jak odmiana nicków? Dlaczegoż to niesłuszny, bo może nie popiera Twojej propozycji?
Nie, po prostu wyrażam swoją opinie. Ostatnimi czasy dużo nowych userów płacze o zmiany bo „im coś nie pasuje”.
Rozumiem że komuś może sie coś nie podobać ale przecież nikt wszystkim nie dogodzi.
1.3. Zabrania się umieszczania reklam, ogłoszeń, linków referencyjnych (przynoszących profity Użytkownikowi lub osobom trzecim) w jakiejkolwiek formie, za wyjątkiem tych uzgodnionych z właścicielami Vortalu. W sprawie umieszczania reklam należy kontaktować się osobiście z właścicielami Vortalu.
to niech zmienią ten regulamin.
Piwollo, rzeczywiście, za dużo się mądrujesz, piszesz ja moderator, zgadzam się z tym. Tylko że moderatorem nie jesteś.
Wejdź na phpBB3.pl, i poszukaj moiego tematu w dziale ,Pochwal się". Zobaczysz tam też posty tommy’iego7. Ty piszesz tak samo jak on. (to nie reklama)
A może wypowie się tu jaki moderator lub administrator, bo przecież uważają się za takich mądrych?
Bo ty tak chcesz?
Regulamin sobie zmieniaj na swoim super-forum™.
:lol:
@UPDATE:
Nie jestem ale po prostu walcze z takimi dennymi propozycjami jakie tu podajesz. Do czasu to znosiłem ale ileż można, nie jeden user powiedziałby to samo — wierz mi.
Ananas , patrząc na twój staż na forum musisz się jeszcze dużo nauczyć. Piwollo , ma w 95% rację.
Ananas idź do mamy … Piwollo ma 100 % racji nie wiem jak nie można tego zrozumieć.
BTW Fajne forum masz ananas :rotfl:
Panowie, mieliście coś do zaproponowania, zaproponowaliście. Teraz poczekajcie, aż administracja się wypowie.
Ośmielę jednak skomentować:
Ad 1. Niektóre tematy lądują gdzieś daleko i są pomocne w szukajkach, po co zamykać?
Ad 2. Ale o co rozszerzyć?
Ad 3. To bedzie zwiększało PR Twojej strony. A dp.pl to mimo wszystko nie fundacja charytatywna. Chwalić się możesz odpowiednim miejscem w profilu, do ocen są inne fora.
Chciałbym przypomnieć że wortal tyczy się oprogramowania a nie hardware. Działu Hardware mogłoby nie być.