No i ok, dzięki, jeszcze do kompletu “z kąd”, przykład wystąpienia: darmowe-programy-pobierania-gier-t416563.html#p2660250
PS. Może ktoś ma jeszcze propozycje często występujących “byków” to hurtowo załatwimy temat?
No i ok, dzięki, jeszcze do kompletu “z kąd”, przykład wystąpienia: darmowe-programy-pobierania-gier-t416563.html#p2660250
PS. Może ktoś ma jeszcze propozycje często występujących “byków” to hurtowo załatwimy temat?
Można by było dodać jeszcze : z kąd < więcej przykładów wystąpienia ,równierz ,oraz menarżer <-nie klasyczny byk ,ale w kontekście urządzeń/zadań -przecież to jest Menedżer.
To nie lepiej już imprtować jakiś słownik błędnych wyrażeń, zmiast wyliczać co można by było dodać Ja to bym z wielką chęcią prosił o dodanie tak popularnego błędu, jakim jest słynne niema. Normalnie jak to widzę w co drugim poście to brak mi słów, Może ludzie w koncu nauczą się, że pisze się nie ma.
Pozdrawiam!
Można by też dodać pewnego rodzaju filtr co do nazw tematów z słowami jakimi jak problem/help/pomocy itp Czy też automatyczne wywalanie postów napisanych dużymi literami
drobok , było zgłaszane ,ja jestem za propozycją !Ale co będzie z moderatorami ,skrypty odbiorą im robotę
Może tym razem się uda bo ostatnio z tego co widzę nikt z administracji nie napisał ;]
Można by też dodać “wygaśnie” do postów co spowodowało by zmniejszenie liczby offtopów. Takich jak np ten post
Oznaczanie tematu jako rozwiązany.
Na tym, jak na wielu innych forach istnieją setki nierozwiązanych spraw, wątków oderwanych od pierwotnego tematu, itd. Dlatego prosiłbym o wprowadzenie opcji oznaczenia tematu jako rozwiązany+automatyczne usuwanie nierozwiązanych tematów po dwóch miesiącach.
Tak przebiegałby proces
(1 scenariusz)
Tworzę sobie temat A, precyzując problem.
Ktoś odpowiada na niego i udziela dobrej odpwiedzi.
Oznaczam problem, jako rozwiązany/
Temat jest nadal otwarty - ktoś może mieć lepszą propozycję rozwiązanie
(2 scenariusz)
Tworzę temat A, nie precyzuję problemu.
Dyskusja trwa bardzo długo, a ja o niej zapominam
Otrzymuję wiadomość na e-mail, że temat został przeniesiony do kosza
Temat zostaje przeniesiony do kosza
W przypadku braku odwołania zostaje on usunięty po tygodniu
(3 scenariusz)
Tworzę temat na luzie - np. wymiana zestawami ikon
Zgłaszam to do administratora(np. jako prośbę o uznanie tematu za specjalny)
Administrator się zgadza
Nie muszę zaznaczać tematu, jako rozwiązanego, a temat nie poleci do kosza
To jest przemyślane - popieram.
Problem zgłaszany 2x sporo czasu temu (bodajże od pojawienia się pierwszy raz szarej skórki) i nadal nie zostało to usunięte. W Panelu Użytkownika, w zakładce Zarządzaj albumami osobistymi nie ma strzałek/emotek nawet nie wiem czego dokładnie, bo od nowości tego tam nie widziałem. Dokładnie chodzi o to: . Czy można liczyć na tą poprawkę, bo nie wierzę, że wygenerowanie ów grafik jest tak czasochłonne. Dziękuję i pozdrawiam.
A może wystarczy zmienić kolor ikony wątku rozwiązanego np:na zielony i po bólu .
Edycja dodanych zdjęć do galerii bo nie można własnych edytować , jeśli wykryje literówkę czy pomyli obraz .
Można edytować swoje zdjęcia. Wchodzisz w album i masz opcję edytuj.
Chodzi mi o galerie główną na forum zrzuty pulpitów etc :>.
Próbuję jakoś odświeżyć, ale nadal nie widzę na chwilę obecną.
Jesteś pewnien? Dzisiaj dla zasady jeszcze wyczyściliśmy cache szablonów - zobacz teraz czy jest ok a jak nie to na PW prześlij adres niewczytanego obrazka. Jeśli to Opera lub Chrome to spróbuj wyczyścić cache w przeglądarce.
Witam!
W panelu użytkownika po kliknięciu przycisku “Wyślij” znajdującego się w menu “Utwórz podalbum” (i nie wpisaniu tytułu) pojawia się komunikat “Proszę wpisać tytuł dla albumu” ale brakuje tam linka “Powrót do poprzedniej strony” tak jak ma to miejsce w przypadku tworzenia albumu (link jest).
Pozdrawiam!
Bo formatu BMP nie stosuje się na stronach WWW z powodu braku kompresji.
A co powiedzielibyście na blokadę dawania linków linków userom poniżej np 10postów ?? Bardzo ograniczyło by to spam ;]
drobok , Jestem “za”.
Dodatkowo bezwzględne kasowanie konta gościa (i blokadę adresu mail, na który założył - trochę mu to utrudni założenie następnego konta na forum), którego pierwszy post napisany chwilę po zarejestrowaniu się to spam. Wiele razy tak było, że za godzinę/dzień/tydzień jego następny post to znów taki sam spam.