Po kilku dnaich mogę powiedzieć iż zmiana kolorystyki z zielony/szary na SZARY/szary była jak najbardziej słusznym posunięciem.
Proponuję jeszcze by ZNACZNIE zminiejszyć czcionkę nagówka posta. W tej chwili każdy post okraszony jest WIELKIM POMARAŃCZOWYM signem (tak jak w tym przypadku " Re: Pomysły, propozycje i życzenia do nowego forum" - pytam, PO CO?
Rozwala to tylko posta. Moim zdaniem to treść wiadomości jest najważniejsza a to w jakim wątku jest napisana i tak chyba każdy wie i zobaczy przy mniejszym śródtytule np takim:
" Re: Pomysły, propozycje i życzenia do nowego forum"
Brakuje przycisków do cytowania selektywnego. Nie da się zaznaczyć kilka wypowiedzi, bo od razu automatycznie się przenosimy do następnej strony z odpowiedzią.
w szybkiej odpowiedzi, nad przyciskiem podgląd, masz link ‘zacytuj zaznaczenie’ jego działanie nie jest jeszcze idealne, ale sądzę, że nick cytowanej osoby i przeniesienie przycisku do konkretnego posty, to tylko kwestia czasu
Dzięki za “Wyślij szybką odpowiedź”. Jeśli o mnie chodzi to do pełni szczęścia brak formatowania tekstu pisanego w ten sposób oraz brak “cytuj zaznaczone”.
Mam pytanko, czy możliwe jest przywrócenie poprzedniego sposobu cytowania czyjegoś posta. Kiedyś zaznaczałem tylko interesujący mnie kawałek postu, naciskałem przycisk i już. A teraz przy kliknięciu w “cytuj” przywołuje mi cały post. Miło by było jakby przywrócono tą możliwość (chyba, że jest to gdzieś w opcjach).
EDIT:
Rzeczywiście opcja zaznaczonego fragmentu jest dostępna, tylko że umiejscowienie tego przycisku jest dla mnie niezbyt wygodne. Niby pisząc szybką wiadomość i tak jestem na “dole” strony, ale dawne umiejscowienie przycisku pozwalało na szybsze napisanie wiadomości. Do tego nie ma tak jak kiedyś, że przy cytacie fragmentu jest nick zacytowanej osoby.