Pomysły, propozycje i życzenia do nowego forum

Osobiście nie czuję tych pewnych wypadków… Przechowywać zbędne dane o użytkowniku przy każdym poście - Oh my God, they killed MySQL! You bastards!

Można by rozważyć dodanie opcji “Kto przegląda dany wątek”, czasem pozwoliło by to na uniknięcie ewentualnych dubli, oczekującym na odpowiedź mogło by to dać jakąś informację czy ktoś np. odpisuje :wink:

Niby nic wielkiego a bywa przydatne.

ja przegladam forum na operze mini i nie narzekam

Witajcie,myślę że umożliwienie przeglądania forum dobrych programów w aplikacji Tapatalk byłoby dobrym pomysłem;)

http://www.tapatalk.com/

Czasem zdarza się że wątek łamiący regulamin dostaje odpowiedź (zanim wyląduje w koszu jeżeli Autor nie dostosuje się do zaleceń Moda), która często okazuje się merytoryczna/rozwiązująca problem, można by rozważyć wcięcie takiej odpowiedzi, zamianę tytułu na opisujący problem, założenie kłódki i pozostawienie na forum, User googlując problem ma szansę trafić na odpowiedź. Wiem że wydaje się to być zwiększeniem pracy Moda/Admina, jednak przenosząc temat do śmietnika w większości przypadków temat i tak jest zmieniany, więc jedno zdanie więcej nie powinno robić różnicy :wink:

Zauważyłem że w polu Zgłoś post nie ma pola Podpięcie i wtedy trzeba wpisywać ręcznie… Czy może być to dodane?

To nic, bo same powody na liście się dublują, np. “Offtopic” - “Treść wiadomości nie dotyczy tematu dyskusji”, “Powód zgłoszenia nie pasuje do powyższych kategorii, podaj powód w polu opis” - Inny, użyj pola opisu".

Ale tak jak już gdzieś wspominał jakiś moderator, samo podpięcie nie jest jeszcze złamaniem regulaminu. A jeśli jest, to mamy opcję “Wiadomość zawiera spam”.

Kolorowanie składni coś ostatnio nie prądzi :slight_smile: Zdało by się dodanie czegoś innego prócz php, jakieś bbgeshi etc :slight_smile:

auto-odswiezanie-diva-jak-zrobic-t488600-15.html#p3078128

Proponuję dodać funkcję “Zaloguj za pomocą Facebooka”. :slight_smile:

Jasne. Jeszcze tutaj to wpychać. Starczy że są reklamy Microsoftu. :stuck_out_tongue:

Po co? Może jakieś uzasadnienie?

Pozdrawiam!

Np. dla nowych użytkowników. Teraz to muszą kliknąć Rejestracja, Zarejestruj się a potem wypełniać pola… Uważam że funkcja logowania za pomocą Facebooka to dobry pomysł ponieważ mogą kliknąć ten przycisk, (proponuję po naciśnięciu przycisku wyświetlić regulamin i na samym dole przycisk Zapoznałem się) i za pomocą 1 kliknięcia zarejestrować się na forum (wystarczy mieć konto na FB) :slight_smile:

A późnij napiszą Facebook zaraził mi kompa,to wina DP :slight_smile:

Hej,

Faktycznie - tyle tych pól do wypisywania, że dłonie będą boleć. Swoją drogą niektórym na rozgrzewkę przyda się klika pól wypisać. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Żeby nie wspomnieć o zwiększonej ilości spamu i “dziwnych” userów, którzy raczej nie będą wiedzieli czego tak na prawdę na tym forum szukają…

Przydałby się bbcode na float :slight_smile:

Witajcie, myślę że umożliwienie przeglądania forum dobrych programów w aplikacji Tapatalk byłoby dobrym pomysłem;)

http://www.tapatalk.com/

Ja też się pod tym podpisuje :slight_smile:

Również byłbym wdzięczny za taką możliwość.

Mam nadzieję, że administracja nie oleje użytkowników i przynajmniej łaskawie podzieli się z innymi swoim stanowiskiem w sprawie Tapatalka na forum.