Z nimi wiecznie jest problem :P.
…
Masaj Ty jako normalny user naprawdę bardzo niewiele widzisz, jak byś zobaczył logi operacji dokonywanych forum z pewnością byś zmienił zdanie …
Z nimi wiecznie jest problem :P.
…
Masaj Ty jako normalny user naprawdę bardzo niewiele widzisz, jak byś zobaczył logi operacji dokonywanych forum z pewnością byś zmienił zdanie …
Masaj pracy jest dużo,zmiany mają ułatwić ją jeszcze. Ja przeczytałeś dokładnie to jest test.
jakos tak mam maly dostep do tego narazie, moglbys sie pochwalic?
Masaj pracy jest dużo,zmiany mają ułatwić ją jeszcze. Ja przeczytałeś dokładnie to jest test.
Ok zobaczymy.
No niestety, wgląd w logi nie jest przeznaczony dla użytkowników, a tylko dla adminów i modów.
Przykro mi.
Gdyby było dobre, to by nie było zmian.
Śmieszą mnie ludzie, którzy potrafią tylko szukać winnych, a sami uważają siebie za idealnych.
@roobal - To Forum uzupełniłby nowy dział Jedno Pytanie. Jedni w rozmówki próbują wcisnąć jakieś pytanie i nie wiadomo, czy jest po co zakładać temat. Na przykład 1: W folderze adobe flash player jest pliczek tekstowy i tylko tyle pisze 577536. A co to jest? Bo ponoć jest trojan o takim numerze. Może to numer serwera adobe? Przykład 2: Rysła mi się kupiona, oryginalna gra na płytce. Czy można pobrać obraz takiej samej gry z neta? Będzie to legalnie?
Jedno pytanie - jedna odpowiedź.
Jakby co, byłbym rad.
Przykładowo:
Po co to pisać, jeśli jednym, dwoma kliknięciami można to załatwić od razu bez pisania w sumie beznadziejnych, absolutnie nie twórczych postów przerywających dyskusję w temacie, a jeśli ktoś ma włączone powiadomienia o odpowiedzi to jest trochę to wkurzające.
Dalej: Ostrzeżenia ( żółty kwadracik) obecnie po prostu jest i tyle, a może by wprowadzić informację, rozwijany e pop-up, za co i dlaczego ktoś to dostał. Jeśli w temacie odpowiada mi ktoś “żółty” to chciałbym wiedzieć co jest grane i dlaczego taki jest, porady nierzadko są dosyć konkretnie wpływające na sprzęt i z ich stosowaniem może być czasem różnie, więc chyba lepiej wiedzieć co i jak.
1 pytanie można by w dziale problemy zastosować jako krótkie posty typu pytanie- opowiedz.
Po to żeby nikogo nie wyręczać z jego obowiązku, po to żeby delikwent się czegoś nauczył, po to żeby przy okazji nauczyli się i inni …
Ostrzeżenie jest dla tego któremu został przyznane, forum nie jest publicznym pręgierzem.
Niestety Twoja ciekawość nie zostanie zaspokojona ze względów o których pisałem powyżej.
Więc tak jak pisałem: beznadziejnych, absolutnie nie twórczych postów przerywających dyskusję w temacie, a jeśli ktoś ma włączone powiadomienia o odpowiedzi to jest trochę to wkurzające.
OK.
Wystarczy stosować się do regulaminu, to w swoich tematach nie zobaczysz
W sumie temat był już poruszony, ale jakoś umarł więc go wskrzeszę - co z obsługą TapaTalka?
Jak dla mnie, pytania tego typu są dobre na SB. Chociaż na to krzywo patrzą…
@Kpc21 Szczerze pytania na SB nie są zapamiętywane a w tym dziale można byłoby znaleźć wiele odpowiedzi na pytania z reguły proste.
Chociaż można by dodać poddział do Sprawdzone Porady właśnie o nazwie Jedno Pytanie.
Tak czy siak jestem za.
Pozdrawiam.
Sprawdzone porady, to raczej nie. On działa na zasadzie naprawdę sprawdzonych porad. Porady przed publikacją są sprawdzane przez administrację. Wątek “Jedno pytanie” trzeba by było chyba wyłączyć spod tej zasady.
Dodanie przyciski zglos wpisz na sb w sb obok komentarza bo wczorajsza sytuacja mi pokazała ze takie coś jest potrzebne, zeby szybko to zgłosić :).
Jest kilka trudności z tym związanych - chociażby fakt, że post na shoutboksie nie jest postem w rozumieniu forum. Dzięki za propozycję niestety w tej chwili raczej nie byłoby możliwe dodatnie takiego przycisku
Ja mam pomysł tymczasowy 5 min roboty
Utworzyć temat Zgłoś wpisz na sb
treść postu obojętna i go zamknąć
a link do wykrzyknika dać buton obok sb i pole Powód wybrać odpowiednia przyczyna a w Dalsze informacje:
wklejać będzie zły wpisz :).
Dział Jedno Pytanie, tylko do ekspertów forum.
Hej,
Tak naprawdę to bardzo rzadko zdarza się, by dyskusja miała charakter pytanie - odpowiedź i łącznie 2 posty… Problem musiałby być bardzo dobrze sprecyzowany - w obecnej chwili czasami kilka postów służy temu, by otrzymać od użytkownika pełne informacje potrzebne do działania nad rozwiązaniem problemu. I myślę, że tu byłoby podobnie… A skoro tak, to po co kolejny dział?
Pozdrawiam,
Dimatheus