Pomysły, propozycje i życzenia do nowego forum

zawsze możesz kliknąć w nazwę usera przy dacie wysłania postu :stuck_out_tongue:

Lol faktycznie :wink: a ja tyle szukałem xD ale można by dać ikonkę pod nazwa.

Może wypadało by w langach zmienić zamiast AIM, to GG?

Roboty nie ma, a wiele użytkowników wpisze w tej rubryce swój numer GG.

Ja mam propozycję, żeby zdejmować ostrzeżenia użytkownikom forum po jakimś czasie, nikt nie jest idealny, zawsze może coś głupiego strzelić do głowy i dostanie się ostrzeżenie, a to skutkuje wyłączeniem shoutbox’a :slight_smile:

gdyby to ktos nowy na forum napisal to bym sie nie zdziwil ale ponad rok na forum i nadal czasu nie starczylo coby regulamin sobie przeczytac?

Regulamin czytałem - nie raz, nie dwa, chodzi oto że nie zawsze ktoś zrobi coś celowo, w wyniku niewiedzy, tylko po prostu tak jak mi coś strzeliło do głowy i napisałem ogłoszenie, mimo że jak mówiłem wcześniej regulamin czytałem wiele razy.

ale mi chodzi o cos zupelnie innego a dokladnie o punkt 3.3 e) regulaminu

Wiem, ale miesiąc to trochę czasu :slight_smile: Powinno być np. 2 tygodnie (zapomniałem wcześniej powiedzieć za jaki czas :D)

Ostrzeżenia są ściągane na 30 dni (z automatu) i nie będzie zmian w tej kwestii w najbliższym czasie. Oczywiście jakiś ślad (niewidoczny dla usera :slight_smile: ) zostaje u nas na forum. Oczywiście ostrzeżenie, w szczególnych wypadkach może zostać ściągnięte wcześniej :slight_smile:

Ja bym napisał tak, ze warny żeby były ściągane wszystkie w tym samym czasie, a nie, mój kolega dostał warna na 60 dni, a ja niedawno na 30 dni, i ja bym mógł napisać że zrobiliśmy to samo-złamanie regulaminu :wink:

Warnów nie ma na 60 dni :slight_smile: Coś musiało Ci się pomylić. - Możliwe, że dostał już bana.

mozliwe-marcinch7, jak z nim na GG gadałem, dostał warna na 60 dni.

Czyli dostał dwa ostrzeżenia w jednym terminie.

ale jest w jego profilu tylko jedna kartka

Być może jakieś ostrzeżenie mu zniknęło, obecnie ma jedno które dostał niedawno i skąd niby ma twierdzić, że ma ostrzeżenie na 60 dni.

nie wiem skąd on to ma, ale pisał na GG, ze osta ma na 60 dni, może się pomylił.

Witam. Mam taki ciekawy pomysł na to że kiedy jakiś użytkownik dostanie Prywatną Wiadomość to po odświeżeniu strony wyświetla mu się małe okienko z informacją “Masz nową prywatną wiadomość” a pod tym 2 linki: jeden odsyłający do skrzynki odbiorczej a drugi do pominięcia ten wiadomości :slight_smile: Czekam na opinie od Administratorów :slight_smile:

A po co ten drugi link? Wystarczy że zamkniesz to okienko i masz zignorowaną wiadomość.

No też prawda :wink: Ale czekam jeszcze na opinie Administratorów.

Opinia administratora nie może być inna :slight_smile: Nie ma potrzeby umieszczania takiego linka.