witam mam problem z przegladarka . mianowicie gdy zaznaczam ze nie jestem robotem wyskakuje nastepne okienko z potwierdzeniem i tak w kolko .
przestlam skany z frst . z gory dzieki za pomoc
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\zabol\Downloads fixlist.txt (12,9 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Mnie często też tak męczy (czasem nawet 5 captcha z rzędu), szczególnie na Linuksie, szczególnie jak blokuje zbyt dużo skryptów i reklam Nie masz przypadkiem zbyt restrykcyjnie ustawionego uMatrix, albo innego blockera?
Jest ogólna zasada klikania w recaptcha. Każdy znaleziony element klika się po upływie 3s - dotyczy obrazków. Szybsze klikanie wykrywa bota - tak jest nakićkane na niektórych stronach z recaptchami.
Czasem strony mają 5 testów przed pojawieniem się zielonego “”.
Może by ludzi zniechęcić lub ludzie strzelają jakimś botem z armatą (sieci neutronowe…).
Jak zdajesz 5 testów, robi się zielone zaznaczenie i kolejne testowanie to może ktoś coś spartolił na stronie (do ~2 min masz na kliknięcie zanim wygaśnie test)?
Oto następny plik naprawczy fixlist.txt (3,3 KB)
Użyj tak samo jak poprzednio.
Wrzuć plik wynikowy fixlog.txt. Znajdziesz go w katalogu tam gdzie wrzucasz pobrany fixlist.txt