Problemy z eMule - Zgłoś -

No wiec jak mamy np pliki:

001.part

001.part.met

001.part.met.bak

To przewaznie znikaja pliki 001.part.met lub sa one nie zdatne do uzytku (uszkodzone) , (jak jest uszkodzony w emulu widnieje nam napis

“nie mozna zaladowac pliku 001.part.met” ) tak wiec kasujemy koncoweczke .bak w pliku 001.part.met.bak , jezeli pozostal nam plik 001.part.met to go usuwamy i wykonujemy ta samo czynnosc po tym emul powinien zawidziec :o sobie pliki .

Dokładny opis używania programu Donkey Doctor

MAm problem.poniewaz zainstalowalem emule i wstawilem linki jako do sciagniecia.ale prawie caly czas przy kazdym pliku jest napisane ze czeka.tylko czasami jest pobieranie ale cholernie wolny transfer.czy to tak musi byc czy moze trzeba cos poustawiac???transfer to zwykle 0,2 0,5 kb a nieraz jest 0,0 kb!!!POMOZ

Jakie masz łącze?

Cześć to znowu ja :!:

Zainstalowałem osiołka ok. miesiąc temu. Często go nie uruchamiam, ponieważ denerwuje mnie w tym jedna rzecz. Po prostu nie mogę pobrać żadnego pliku. Ciągle jest napisane Czeka . Co z tym zrobić :?: Słyszałem że eMule potrzebuje trochę czasu na “rozkręcenie się”, ale żeby tak… :?

Czy będzie jakaś różnica w prędkości ściągania jak zmniejsze ilość udostępniania z 10GB na 3GB ?

Myślę, że nie. Ja udostępniam tylko to co ściągam a transfery mam łane (256 kbps)

Przedewszystkim nie usuwajcie tego co sciagneliscie…pierwsza i najważniejsza rada.

Jak przytniesz Upload,to ci Downlad zostanie też przyciety.

Na to też są sposoby… :smiley:

Ciekawe jakie…??

A pisząc w ten sposób,dajesz tylko do zrozumienia że jestes lecherem…chyba wiesz co to znaczy w p2p… :lol:

A o Net Limiterze słyszałeś?

Cześć. Właśnie jestem w trakcie instalacji eMule 0.42g i mam do zaznaczenia eD2K i KAD, zaznaczyć obydwa??

Tak zaznacz obydwa KAD to jest siec bezserwerowa,bedziesz miał wiecej zródełek.

cześć

mam taki problem: dziś rano jak ściągałem eMulem wyłączyli mi prąd na pare minut, jak ponownie włączyłem kompa i odpaliłem mula to w zakładce log pokazał się błąd “Niewłaściwa wersja pliku part.met! (001.part.met => )”. Problem w tym że ten plik był już prawie cały ściągnięty a teraz w ogóle nie chce go wczytywać do dalszego ściągania.

Czy ktoś wie co można z tym zrobić bez ponownego ściągania pliku?

Naprawisz to programikiem DoctorDonkey…wróc sie parę stron wczesniej,był podany link do programu.

Witam,

Sciągałem plik i zatrzymał się na 87,3%. Co mam takiej sytuacji zrobic ?

Dzieki z góry z powazaniem Boglek

czekać,az dociągnie do konca,koncówki zawsze są najgorsze.Cieprliwosci,a napewno dokonczy.

Cześć

Własnie zainstalowałem eMule 0.42g i mam problemy z konfiguracją.

Mam łącze 128 z kablówki i jest proxy

Sciągnełem kilka linków włączyłem i nie chce isc cały czas jest status czerwony. Może ktos wie jak dobrze skonfigurowac aby wszystko działało jak należy .

Pozdrawiam

Cze

chce zaktualizować moją liste serwerów czy możecie podać mi jakieś do bre adresy z listami serwerów

z góry wielkie dzienki

Pozdrawiam

nie moge sie połączyć z razorback2.com, POMOCY!