Problemy z eMule - Zgłoś -

ale wyciagasz to np na kazza czy na sprawdzaniu szybkosci na stronkach testujacych takich jak np NUMION???

na stronce “numion”:slight_smile: nie na kazzie

No wiec oczywiscie ze jest to mozliwe

Ale to jest predkosc otwierania stronek a nie predkosc tzw. sciagnia z P2P

takze na stronkach masz taka predkosc.Ale na mule masz taka jakie masz lacze.Czyli tyle ile ci przydzielil administrator.

Pozdro

nieprawda

Ja mysle z eprawda w przypadku radio

jesli ma lacze np 128 to m,oze miec szybkosc otwierania stronek nawet i 800Kb tak jak ja mialem w przypadku radio.

wogule kolega nie napisal jakie ma lacze moje sugestje odnosnie jego pobuierania to s atylko przypuszczenia.

Nie jestem tak wiedzacy aby wiedziec kto majakie lacze,jesli admin mu ograniczyl DL na P2P to ma ograniczone a otwiernai stronek moze miec nawet 1000Kb

I dlatego pokazuje mu tak na stronkach testujacych

Pozdro

Witam. Mójemu kumplowi wyszło że ma Throughput

196 kbps

kilobits per second mógłbym prosić o szybko konfiguracje łącza dla emula eMule Plus v1o

DL=24 UL=6

Ilość źródeł na plik 3000

Limity połączeń 2000

ilosc zrodel na plik 250

ilosc polaczen 300

ilosc polaczen na 5s 24

Sciagaj tyle plikow aby laczna ilosc zrodel byla 4500

jak pzyspieszyc sciaganie plikow i skonfigurowac eMule? mam polaczenie przez kablowke 64kbps, ustawienia modemu wskazuja na 100mbps a na numion mam Throughput (2) 9628 Bps bytes per second Throughput

77 kbps kilobits per second. eMule sciaga z predkoscia 1-2kbps

Masz High ID?

Low ID

No to będzie ciężko

DL=8 UL=2

Ilość źródeł na plik 800

Limity połączeń 500

Dl=8

Up=4

Ilosc zrodel na plik 140

Ilosc polaczen 200

ilosc polaczen na 5s -12

i niesciagaj za duzo bo na takim laczu zapchasz mula raz dwa

tak zebys sumarycznie zrodel mial 2200

Pozdro

Witam!

Czy jakis sposób by rozwiązac mój problem? Otóż w czasie działania osiołka moje gg nie chce przechodzic w stan “zaraz wracam”. Oczywiscie w gg mam wszystko odpowiednio ustawione.

ale to przecierz mniej kredytów :stuck_out_tongue:

Witam mam dwa pytania:

-> Mam 100 kbps (wg Numion) - jaka konfiguracja?

-> Zainstalowałem Emulka v0.44b i zamiast HighId mam lowId. Dlaczego? Mam Firewalla, ale wcześniej nie było problemu. O co więc chodzi?

Filozof

O co chodzi z tymi kredytami, jak sprawdzić ile ma się kredytów, u kogo, jak udostępnić kredyty innym?

Z tego, co wiem, nie da się.

… i jeszcze jedno pytanie, czy jest jakiś lek na uszkodzone pliki, ostatnio przynajmniej w moim przypadku to ogromna plaga. Co drugi plik ściąga mi się z uszkodzonymi częściami, pal licho jak jest to mała cześć, gorzej jak sćiąga kilkanascie godzin a potem pojawia się info " ta część jest uszkodzona" wtedy to jest ból. Czy można się jakoś uchronić przed sciąganiem uszkodzonych części?

Aktualizujac ipfilter