Ściągać pliki ze sprawdzonych źródeł.
A masz zewnetrze IP?? moze przez firewolla go nie przepuszczasz.
Ustawiania
Masz 100kbps ale jakie parametry reszty lacza przez ile czyli jakie masz lacze na UP??
Mam stałe łącze, sieć osiedlowa, czyli stałe IP. Czy zewnętrzne - nie wiem, nie znam się I nie wiem, co to jest UP…
Chyba znalazłem rozwiązanie mojej zagadki… Zmieniłem port TCP na 4661 i wszystko jest w porządku
Pozdrawia Filozof
UP - upload, wysyłanie.
Jak się udostępnia w emule ??
Co udostępnia? Pliki? Muszą one być w folderze eMule, do któego ściągasz pliki.
Hej
Muszę kopiować czy tylko dać skróty ?? :-x
Kopiować, a jak.
Fajnie będzie kopiować 20 gb jak mi dysku zostanie …
No to po prostu przenieś.
nie kopiowac!
Teraz to wypas … dzięki
On nie zmniejsza zrodel sam.Tylko wiadomo ze nie wszyscy maja pelne zrodla filmu no nie czyli to znaczy ze jest tylko pare zrodel pelych jak sciagasz film to masz zrodel powiedzmy 300 i czekasz w kolejce do 300 gosci.
Jak sciagniesz polowe top np polowe ma juz 200 osob wiec sciagasz juz od 200 osob a jak zostanie ci 5MB to te 5MB ma powiedzmy z tych 300 osob jakies 20 osob wiec sciagasz od tych 20 osob.Transfer sie nie obniza tylko zalerzy jaki kto ma UP takod niego ciagniesz z innymi
Chodzi tu dokladnie o czesci kazdy film jest podzielony powiedzmy na 100 czesci i sciagasz te czesci nie kazdy je ma wszytski zrodel jest 300 ale ta czesc ktora ci brakuje ma 20 osob dlatego sie zrodla zmniejszaja.Niewiem jak ci to inaczej wytlumaczyc mam nadzieje ze zrozumiales.
Pozdro
Jaką konfiguracje zastosować w Emule 44b jeśli na nunionie wskazało mi na prędkośc 286 kbps dodam że mam low id
Glupie pytanie bo nunion nie ma nic do tego :o :o
Zapytaj sie uslugodawcy netu jakie masz pasmo na DL
ja mam czestotliwość 271 kbps.
No i?
:o jaka częstotliwosc,na takiej częstotliwosci nadajesz???
Nie wolno sie smiac z innych jak nie wiedza poprostu chlopak nie wie co to znaczy trzeba mu wytlumaczyc i po sprawie.He he he
Pozdro
Witam,
Mam DSL 1Mbit podzielone na 6 kom. Kaza sciaga mi niekiedy nawet 50kb/s, a emule tragedia - rekordy to 5-7kb/s ?, a upload przez ten program zawsze duzo wiekszy niz download, pozatym przy wlaczaniu pokazuje mi sie komunikat ze nie ma pliku serverlist, moze to przez to - ale instalowalem ponownie i nic, ciagle przestawiam parametry max down. i upload i to samo, jak zmniejsze na sciaganie 20 i up 10 to wogole nie scaiga a upload wali na maxa.
Pozdrawiam i prosze o pomoc.