Ja mam pytanie czy dobrze skonfigurowałem emula na łaczu osiedlowym 256 kb/s (jak sprawdzałem prędkośc ok 200-300) otóż dl 32 ul 8 ilośc źródeł na plik1000 ilość połączeń 60 porty oba 80. Mam stałe ip. Wersja mułą 0.44b bez modów. Na niektórych “lepszych” servach typurazorback mam low id a na innych hid. Czy tak powinno być czy ktoreś jest fałszywe. Pytam się bo dopiero zaczynam korzystac z emula :oops: Po godzienie czekania ściągnęło mi się 10.57 kB źródeł 8/72 więc kolejne pytanie czy są mody zmniejszające czas czekania aż się rozbuja muł.
PS. Nie mam nic udostępnione bo po prostu nie mam czego udostępniac Też dlatego?
Cudownie… tlyko jak mam uzbierać kredyty skoro nic nie mam na dysku. I jak to jest z tymi kredytami jak będę miał udostępnione np 2 gb to po ściągnięciu tyle znowu transfer spadnie czy będzie już normalny? I w których plikach są wszystkie logi z mula? Czy jak będe miał format to jak je sobie zachowam to wszystko się zachowa czy znowu będe musiał od nowa udostepniać? :evil:
Nie musisz udostepniac to co sciagasz dajesz innym i tak lapiesz kredyty.Jak bedziesz mial formata to przekupiujesz sobie folder config i tam bedziesz wszytskie kredyty zachowane.Predkosc pobierania nie zalerzy od ilosci udostepnionych plikow.Nie pamietam jak to bylo w mule ale chyba 1:4 dajesz 1MB sciagasz 4 MB ale pewnie sie myle i jest wiecej
Próbowałem z wyłaczonym firewallem i z wlaczonym z wyjątkami i nic. Zastanawiam sie czy ci goście z KTH czegoś nie z pie… bo Azureus terz mi niedziała, od jakiegoś czasu.
O kurcze to tak ci ni9e napisze bo roboty jest przy tym.Moze inaczej idz do admina i sie zapytaj czy zablokowal ci potry ktore masz na mule.A najlepiej wykup sobie zewnetrzne IP na caly rok bedzie taniej
tak,tylko aby sobie przekierwoał to musi miec dostep do serwera a serwer jest u admina…kup 0,75 a najlepie 1 l siadaj,i pogadajcie porządnie,jak admin jest mądry i grzeczny to przekeiruje jeszcze podczas “imprezy”
no ale musialbym cos takiego zainstalowac co nie ?? a nie przypominam sobie żebym coś takiego robił. musze format dysku zrobic bo mam juz zamulonego kompa :-x zobacze po formacie co sie bedzie dzialo. (no ale najpierw emule musi wszystko sciagnac :] ) aha jaki wedlug ciebie jest najlepszy emule?? (jakiego uzywasz??)