Problemy z eMule - Zgłoś -

Te programy lapia te same sieci ale roznia sie funkcjami ITD

Jak zaczniesz jeszcze jakis swoje pytanie od EJ

To badz pewny ze ja na niego nie odpowiem! !!

sory faflik i dzieki za ostrzezenie:] pozdr. Co ta sa te funkcje ITD??

ITD :arrow: i tak dalej

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Cześć wszystkim.

Czy ktos moglby mi powiedziec jak mam konfigurować eMule. Sprawdzałem przepustowośc swego lacza na tej stronie i wyszlo mi

Throughput 382 kbps kilobits per second.

Prosze o odpowiedz.

dzieki.

Ale przecierz pisalem ze w niektorych przypadkach to miezenie ze stronek nie ma nic do tego.Po 1 napisz skad masz neta jakiego masz mula ITD te szczeguly trzeba wiedziec z nikat nikt ci nie poda ustawien

szukam pomocy. mamy z kumplem dsl z dialogu 1 megowe i router d-link di-604. kiedy u mnie dziala net jemu emule wskazuje low id, kiedy on ma high id ja nie moge przegladac stron www ale dzialaja mi programy typu GG. czy ktos spotkal sie z takim problemem. co robic??

Spróbuj:

a)zmienić w emule port

b)przekierować porty

To drugie,to jest ewidentne zapchanie łącza,zle ustawiony prgoram,a to pierwsze to nie wiem…nie przekirowane porty? na to wygląda.

TIP:

Właśnie się dowiedziałem, że przy starcie eMule Plus jest wyswietlane info o aktualnej ilosci posiadanych przez nas kredytow.

A gdzie mozna te kredyty sprawdzic w tym emule plus?

Mam pytanie.

Czym moze byc spowodowana taka reakcja?- kiedy odpalam eMule po ok. 10 minutach komp sam mi sie restartuje i tak jest za kazdym razem…Kiedy nie uzywam eMule wszystko jest wporzadku…

mi sie osobiscie wydaje (wynika z logiki) ze tego nei mozna sprawdzic :? gdyz ilosc kredytow nie jest ogolna… znaczy sie ze u roznych uzytkownikow mamy inna ilosc kredytow… to zalezy od tego jaka iloscia danych sie z nimi podzielilismy… oczywiscie nie jestem pewny w 100% (co do wersji eMule 0.44c i starszych ta pewnosc jest) jesli sie myle to prosze mnie poprawic:)

Nie mozna tego sprawdzic w zadnym mule.Jak u kogos mamy kredyt to jak go sprawdzisz??? nie realne.Pozdro

eDonkey ma spyware … (Darmowa wersja)

Witam wszystkich.

Zainstalowałem sobie dzisiaj emule v0.44d wybieram opcje suzkaj i wyskakuje ze nei ma połaczenia z serwerem Wchodze do opcji wybieram connection i wyskakje takei coś :

Please wait while the ports of your eMule are being tested…

Starting TCP connection test…

TCP test failed! UDP test will not be performed.

Connection test finished.

Results in detail:

TCP connection test failed.

It was not possible, to establish a TCP connection to your eMule.

Other users will only be able to connect to you with the help of a server, resulting in a low ID for you. While eMule still works, this will give you several disadvantages. Therfore it is highly recommended to solve this problem.

How to resolve port problems… Something is interfering with your network communications. There are two main reasons for this:

If you are using a firewall, ensure that your firwall don’t block the required ports! You might need to set a rule to allow the ports to be available.

If you use a router, make sure that your router forwards the required ports to your local IP!

You can find more details and guides here in the online help.

Ludzie pomocy jak to skonfigurować aby działało :frowning:

Pozdro z góry dziekuje

:arrow: rafaello

masz poblokowane porty :smiley: witaj w klubie,

napisz jeszcze jakie masz lacze to moze cos poradzimy :? chociaz wątpie

Witam!!

Łacze mam 128 kb/s - sieć radiowa.

O co chodzi z tym poblokowanym łaczem bo mój dostawca internetu już raz poleciał w kulki gdyż miałem zablokowany port 21 i nie mogłem połaczyć się z FTP :frowning: .Może znowu to jego wina jak tak to piszcie jakie porty sa poblokowane a ja już go znajde :evil: . Pozdro z góry dzięki za odpowiedzi.

Co to jest? mi tak pisze i nie zaczyna pobierac sie plik a chciał bym coś baro pobrać Pomoż !!

Spróbuj przestawić port w opcjach eMule na 80, jak to nie pomoże to niezbędne będzie tunelowanie

Niestety przestawiłem porty na 80 i dalej nie łaczy :frowning: a o co chodzi dokładnie w tym tunelowaniu?