Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Ja też miałem problem wielki z tą misją ale się pomęczyłem i przeszedłem.

Jedź na 2 torze bardziej z tyłu pierwszego wagonu i powinno być OK :smiley:

oj, ta misja wyszła mi za 4 razem, więc nie było źle

zdecydowanie najgorsza misja to ta, w której masz zabic hitmanów w samolocie który leci do las venturas! !!

Witam wszystkich

Mam problem z jedna misja w GTA. Otoz misja ta jest na lotnisku i chodzi o to ze siedze na motorze i musze dogonic samolot omijajac jakies beczki ale za ch… nie moge go dogonic.,… Jest naprawde DUUUUZO szybszy! !!

Pozdro all :wink:

masz za slabego kompa jezeli nie dajesz rady. Sposoby są dwa:

• wymień kompa

• poproś kogoś niech Ci przejdzie tą misję

PS. to nie żart z tym kompem- samolot jest traktowany jako element krajobrazu i działa płynnie a Tobie postać i jej pojazd się tnie i dlatego masz opóźnienie

hm… ale przecież czy z cięciem czy bez, czas przejechania jakiegoś odcinka będzie taki sam.

no cóż ta wersja wydaje mi się niewiarygodna z jeszcze jednego względu: kuzyn przeszedł tą misję (akurat byłem wtedy u niego) na gf2mx i 256 ram. po prostu zapomniał ukończyć szkołe motocyklową (zapomniałem jak się to nazywa) i dlatego nie mógł dogonić samolotu. po ukończeniu oczywiście jakoś już poszło.

A ja mam problem ze szkołą samochodową. Już raz przeszedłem SA, a teraz chciałbym sobie stuningować samochód, ale nie mam skończonej szkółki. Nie umiem zrobić beczki(tej pionowej :smiley: ) w powietrzu. Nie ważne, czy obracam się w dół czy w górę, nigdy mi to nie wychodzi. Raz samochód w ogóle się nie obróci, a innym razem ląduje na dachu :?

re freedom:

prawdopodobnie szkoła motorów ułatwi częściowo to zadanie

ALE

także osobiście znam przypadek gdy na za słabym kompie samolot odrywał się od ziemi zanim motor przejechał połowę odległości, a żadna szkoła nie zwiększy szybkości dwukrotnie. Zresztą grając z dokładnie tego samego save’a na znacznie lepszym kompie motor dojeżdzał do samolotu w odpowiednim czasie :]

Mam do was wielką prośbe… :frowning:

Otóż chodzi konkretnie o misje na lotnisku…

Jak wiemy gdy kupujemy lotnisko mamy kilka misji do zrobienia związane z lataniem samolotem, przelatywaniem przez pętle itd…

I tu moja prośba czy ktoś przejdzie mi TYLKO te misje bo ja nie moge przeszedłem 2 misje i dalej utchnąłem nie moge ich przejść do końca… (raz komp mi sie zacina a raz nie i nie moge przejść)…:(…

Błagam pomożcie przejść wszystkie misje na lotnisku :frowning:

TUTAJ DAJE SAVE

http://rapidshare.de/files/24055932/GTA_San_Andreas_User_Files.rar.html

mam problem z misją z drugiego miasta gdy przeszłem wszystkie z pierwszego jade do tego miejsca gonie tego kolesia jade w kółko za nim i mission failed co mam zrobić w tej misji?z góry thx

Jakiego “kolesia” gonisz ? :?

Napisz dokłądną nazwę misji i dokładnie ją opisz (kogo, co, gdzie, jak).

dostaje nieograniczoną ilość zdjęć!mam jechać do jakiegoś domka w pobliżu lasku!jego chroią ochroniarze po chwili jakis koles wsiada do auta i jedzie a ja mam go gonic!ale gdy zrobie za nim kilka rundek pomieście wyskakuje mission failed!ja mam jakoś rozwalić to auto czy co??

No pewnie musisz rozwalić ten samochód (jak najszybciej) ale nie od razu.

Postrzelaj troszkę aż samochód się zapali i wtedy jak się zapali samochód on wyskoczy i jak wyskoczy z szmochodu to wtedy go dobij i musisz zrobić zdjęcia trupa i wracać do campingu.:stuck_out_tongue:

Tylko pamiętaj nie możesz go zabić w samochodzie.

thx x-awier już przeszłem tą misję!tylko zrobiłem coś innego najpierw rozwaliłem ten samochód jak jeszcze tego gościa w nim nie było!a później to tylko “rzeźnia”

Ja mam problem z przejsciem jednej misji jade z jakims najaranym kolesiem i iedy zajezdzam na miejsce i wchodzimy na spotkanie to wszyscy zaczynaja strzelac no ale kiedy rozwale wszystkich i zabijam ostatniego to automatycznie mi sie gra wylancza pomuzcie :frowning: chce wreszcie przejsc te gre

Musisz ją przeinstalować :frowning:

Może to wina spolszczenia ??

Instalowałeś spolszczenie ??

jak masz spolszczenie to na tą misję zmień język na jakiś inny. po save spowrotem możesz grać w ojczystej gwarze :slight_smile:

Jeżeli myślisz że są jakieś elementy krajobrazu to się mylisz. Każdy obiekt ma przypisane warunki np. twój bohater ma się poryszać po naciśnięciu strzałki, drzewo zaś ma cię zatrzymać po kolizji z nim, ten samolot ma się poruszać. Więc kazdy element ma warune i każdy z nich działa wolniej przy słabszych maszynach. Nawet krajobraz który ma sie wyświetlać w oddali spowalni bardzo grę. I nie ma czegoś takiego w grze jak “element krajobrazu”.

Racja. Jeżeli gra sie tnie to czas też się tnie.

nie wiem jak nazywają się te obiekty natomiast nie jest prawdą to co mówisz. Nie potrafię tego wyjaśnić fachowo, ale WIEM BO WIDZIAŁEM że na słabszych kompach misja z samolotem jest NIEMOŻLIWA do przejścia, bo CJ na motorze rusza spowolniony, gdyż komp się muli, natomiast samolot odlatuje płynnie.