Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Mylisz sie nie mnoże tak być. Jeden obiekt spowalinia karte graficzną wieć ona spowalnia wszystko, nie wyrabia. Zrozum nie może być tak że jeden obiekt na mapie ma 100 fps na sek a druki 20 fps/s.

Axel, żeby dogonic ten samolot trzeba lecieć wyżej niż powinieneś. Gdy samolot Cie minie to leć za nim. Dogonisz go ponieważ opadając lecisz szybciej niz on 8) Tak w ogóle to solucja do tej gry jest na http://gtasite.net/

gdzie moge ściągnąć dodatek do heroes III

Twardy_k- pogrzało Cię. To jest temat o GTA San Andreas a nie o Heroes III

Sorry lekki offtop, ale czy ktos jest chetny do gry na m,ulti przez GTA MP?

Axel_15 ja za 1-wszynm razem przeszedłem to i muszisz poprostu

wleciec odrobine wyzej niz ten samolot i wyskoczyćwodpowiedzim momencie a dalej to komp reklamepusci i potem jestes w samolocie i jwest stzrelanka i zadugjesz wszystkich i muszisz samolot nas lotnisko poleciec! ;p

Mam problem. Jak przeszedłem wszytkie misje w Las Venturas i zostały mi tylko na lotnisku to jak wracam do LS ma moich ludzi z gangu;/. Gdzie moge ich znalezc?

musisz przejśc wszystkie misje na lotnisku żeby wykonywać dalsze misje w los santos. ato że niema twoich ludzi to tylko jest wina fabuły całej gry, dopiero po wykonaniu kilku misji w los santos zaczniesz od nowa zdobywać tereny i tak dalej

a ja mam obecnie problem z misją w san fierro jest to misja od Jizzy (Niebieska czaszka)! więc tak jade z nim i z jakimś drugim kolesiem po mieście aż w końcu dojeżdżam do miejsca gdzie mi kazano i amm szukac jakiegos sygnalu wyczytalem że sygnał nadaje vcan ale problem gdzie ten van sie znajduje! zawsze nie starcza mi czsu zeby go znaleźć! jest to misja po misjii t-bone mendez!z góry thx

acha i jescze jedno mam też misje u wooziego tylko jak ją zaczynam to woozie gra z cj na konsoli wozzie wygrywa i pisze że musze osiągnąć w czymś więcej procent moje pytanie brzmi w czym i gdzie mam sie tego nauczyć?? :?

kamil1992 Van będzie na lotnisku, ale zanim ten koleś na to wpadnie troche czasu minie, im szybciej tym lepiej.

Woozi pyta sie ciebie czy umiesz dobrze nurkować, jeżeli masz powyżej określonej ilosci tego paska to mówisz, że tak, jezeli nie to nie. Potrenuj troche nurkowanie.

przeszłem już tą misję!a co co chodzi w tej missji co mam wziac snajperke i jechac za pociagiem w który jest dziennikarz czy reporter dojeżdżam na motorze to stacji i co dalej jak zastrzele dziennikarz to mission failed a jeśli sie za bardzo oddale od nie go to też mission failed o co chodzi?? :?

Masz za nim jechać zachowując odpowiednią odległość, potem spotka się z jakimś chopkiem na molo i wtedy masz kropnąc jednego i drugiego.

i kolejny problem z misją :? :? :? trzeci w przeciągu trzech dni hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: otóż dostaje 9mm z tłumnikiemi mam jechać do jizziego dojeżdżam wchodze przez dach pojawia sie bajka w której cj grozi kolesiowi i potem strzelanka zabijam wszystkich wychodze z budynku ziggy wsiada to auta z ochroniarzem a ja za nimi go nie igonie i jesczed raz gonie i zrobiłem chyba z pięć kółek po mieście za nim i nic :? co mam zrobić??próbowałem rozwalić to auto z moździerz ale mission failed! więc jescze raz sie pytam o co chodzi??

kamil1992:

musisz zabić jizzy’ego ale tak aby mozna bylo wziac od niego telefon. jadąc samochodem musisz go ostrzelać/ostukać tak aby jizzy miał szansę z niego wyskoczyć. Wtedy możesz go kropnąć i zabrac komórę.

mała porada: przed budynkiem zanim wejdziesz dachem możesz zabić ochroniarzy i przestrzelić koła w pimpowozie dzięki czemu jizzy praktycznie sam rozbije sobie brykę :smiley:

a gdzie poprawić swoje umiejętności w pływaniu jest to potrzebne do misji Amphibious Assault od wooziego??

kamil1992 nurkuj baardzo długo a po pewnym czaie się pjawi paseczek nurkowania (znaczy taki inny) będzie pisało…

nurkuj, nurkuj, nurkuj i troche nurkuj

setup do gta sa

teraz mam misje na pustyni mam jechac za tirem i cesar ma do niego wskoczyć ale jak?? podjezdżam do tira a cesar nie wskakuje tylko sie przymierza mam wcisnąć jakiś klawisz czy co??

Musisz jechać tak długo aż wskoczy. Nic nie trzeba wciskać. Muisz zachować dobrą odległość.

Ja sądzę, że na temat każdej części gta można podyskutować na http://www.forum.gtasite.pl

a jeśli ktoś ma problem z misją, zespół może je przejść w odpowiednim dziale