a ja mam problem z szkołą latania ktoś może mi opisać jak steruje się huntera bo mi to straszne wychodzi hunter ledwo leci do przodu! :?
Trzeba dobrze kontrolować wychylenie helikopteru do przodu.
a co mam zrobić w tej misji w której jade z kolesiem który jest na masce??
Podaj nazwę misji lub opisz ją dokładniej, bo już dokładnie nie pamiętam wszystkiego.
Proste, musisz sprawić aby ten gosc na masce sie przestraszyl, jedź np pod prąd z maksymalna predkosćią,lub gwaltownie skrecaj.Myśle, że pomogłem.
jestem podczas misji prosze o szybkie odp. otóź dojechałem do fabryki wybiłem ochroniarzy i tam stoją jakieś maszyny (troche ich tam jest) i nad każda jest zielony trójkącik?? co mam zrobić z tymi maszynami próbowałem wziąć je na wózek widłowy ale nie moge o co chodzi?? misja jest od żółtego znaku triady! z góry thx
Nie wiem czy to akurat ta misja :roll:
Ale rozwal je :mrgreen:
Dojechałem do takiego miejsca i tam mam wózek widłowy wziadam do niego i pokazuje mi się zileona szczałaka na samochód którym przyjechałem i nie wiem co mam zrobić i tam po prawej stronie pisze 6 i coś tam jeszcze i nie wiem jak Tym wozkiem coś podnieść ;/
Podjeżdżasz wózkiem do przedmiotu, aby go podnieść naciskasz klawisz 8 na klawiaturze numerycznej, jeżeli chcesz upuścić to wciskasz klawisz 2 na klaw. num.
Oczywiście wszystko to przy standardowych ustawieniach klawiszy.
sorry,ale zapomniałem napisać że gram na PS2 więc jak tam to zrobić?
@ Nook Ja też na ps2 :lol: Prawym analogiem (“grzyb”) góra - dul, obsługa np. wozka, cholownika, betoniarki itp.
Mam problem. Misja z kasyna z Czterech Smoków w Las Venturas. Trzeba polecieć samolotem obok tama, piszę żę trzeba z niego wyskoczyć ale się nie da. Gdy ląduje na wodzie, piszę że smolat został znisczony i misja nie wykonana. Pomożcie.
Wleciałeś w tą pomarańczową obrączke i szybko wyskoczyłeś?
Ok. już wcześniej przeszedłem, zapomniałem powiedzieć.
Mam pytank jak sie zmienia gogle(noktowizor) na tryb zwykły? Po przez cały czas mam nocny
poprostu ich użyj :] czyli jak są aktywne kliknij
Moje pytanie brzmi
Jest jedna misja w kamieniołomach ze trzeba jechac cięzarówką wypełnioną materiałami wybucowymi i je gdzies ulokować na miękkim pisaku
gdzie jest ten piasek?
miniuka prawdopodobnie muszisz zawieżć materiały wybuchowe na lotnisko w Verdant Meadows
Tak, ale jak dojade na wyznaczone miejsce to polecenie jest aby je wysypać na miękki piasek a nie jest określone gdzie on jest
Ale jak u mnie użyc to CTRL to jak jeszcze raz przyciskam to je zdejmuje :x