Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

a ja mam problem z szkołą latania :frowning: ktoś może mi opisać jak steruje się huntera bo mi to straszne wychodzi hunter ledwo leci do przodu! :?

Trzeba dobrze kontrolować wychylenie helikopteru do przodu.

a co mam zrobić w tej misji w której jade z kolesiem który jest na masce??

Podaj nazwę misji lub opisz ją dokładniej, bo już dokładnie nie pamiętam wszystkiego. :wink:

Proste, musisz sprawić aby ten gosc na masce sie przestraszyl, jedź np pod prąd z maksymalna predkosćią,lub gwaltownie skrecaj.Myśle, że pomogłem.

jestem podczas misji prosze o szybkie odp. otóź dojechałem do fabryki wybiłem ochroniarzy i tam stoją jakieś maszyny (troche ich tam jest) i nad każda jest zielony trójkącik?? co mam zrobić z tymi maszynami próbowałem wziąć je na wózek widłowy ale nie moge o co chodzi?? misja jest od żółtego znaku triady! z góry thx

Nie wiem czy to akurat ta misja :roll:

Ale rozwal je :mrgreen:

Dojechałem do takiego miejsca i tam mam wózek widłowy wziadam do niego i pokazuje mi się zileona szczałaka na samochód którym przyjechałem i nie wiem co mam zrobić i tam po prawej stronie pisze 6 i coś tam jeszcze i nie wiem jak Tym wozkiem coś podnieść ;/

Podjeżdżasz wózkiem do przedmiotu, aby go podnieść naciskasz klawisz 8 na klawiaturze numerycznej, jeżeli chcesz upuścić to wciskasz klawisz 2 na klaw. num.

Oczywiście wszystko to przy standardowych ustawieniach klawiszy. :wink:

sorry,ale zapomniałem napisać że gram na PS2 więc jak tam to zrobić?

@ Nook Ja też na ps2 :lol: Prawym analogiem (“grzyb”) góra - dul, obsługa np. wozka, cholownika, betoniarki itp. :slight_smile:

Mam problem. Misja z kasyna z Czterech Smoków w Las Venturas. Trzeba polecieć samolotem obok tama, piszę żę trzeba z niego wyskoczyć ale się nie da. Gdy ląduje na wodzie, piszę że smolat został znisczony i misja nie wykonana. Pomożcie.

Wleciałeś w tą pomarańczową obrączke i szybko wyskoczyłeś?

Ok. już wcześniej przeszedłem, zapomniałem powiedzieć.

Mam pytank jak sie zmienia gogle(noktowizor) na tryb zwykły? Po przez cały czas mam nocny

poprostu ich użyj :] czyli jak są aktywne kliknij

Moje pytanie brzmi

Jest jedna misja w kamieniołomach ze trzeba jechac cięzarówką wypełnioną materiałami wybucowymi i je gdzies ulokować na miękkim pisaku

gdzie jest ten piasek?

miniuka prawdopodobnie muszisz zawieżć materiały wybuchowe na lotnisko w Verdant Meadows :wink:

Tak, ale jak dojade na wyznaczone miejsce to polecenie jest aby je wysypać na miękki piasek a nie jest określone gdzie on jest

Ale jak u mnie użyc to CTRL to jak jeszcze raz przyciskam to je zdejmuje :x