witam
i pytam :mrgreen:
ile jest misji ciężarówki i w kamieniołomach??
i ponawiam pytanie o miękki piasek
witam
i pytam :mrgreen:
ile jest misji ciężarówki i w kamieniołomach??
i ponawiam pytanie o miękki piasek
Jak Mogę Pszejść Misję “End Of The Line”??
Proszę O Odpowieć
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
To ostatnio misja? Dobrze pamiętam?
A w jakim miejscu masz problem?
Jesli niemożesz przejsc poscigu to pamiętej jak zakonczysz misje niepowodzeniem to ponownie jedź do tej misji ale nie wczytaj gre tylko poprostu dojedź bez wczytywania to misja zacznie sie odrazu od poscigu
Sasuke_Kamil
Poprostu zabij wszystkich w domu potem dopadnij Big Smoke a potem musiesz trzymać sie blisko wozu strazackiego żeby brat Carla mógł wskoczyć do auta a potem … wybacz nie pamietam :oops:
to już koniec
albo jest jeszcze zabijanie policji która jedzie za tobą , ale już dokładnie nie pamiętam
Poradnik do SA by Gandalf_smutny
http://gtasite.pl/005018,downloadcat.html
Tu macie bardzo dobry poradnik o GTA SA
W jaki sposób należy przejść misję " stowaway " w której mamy za zadanie wjechać motorem na pokład samolotu ?
gdy kończy ci się filmik trzymaj na gaz motorem i tak skręć obok beczek (tylko żebys w ktoras nie walnal) i jedź prosto na samolot tylko omijaj beczki i powinieniens sie tam znajdowac, nie da sie tej misji przejsc gdy jedzie sie po skosie caly czas do samolotu bo jakos samolot szybciej startuje i nie masz szans do niego wjechac, tez sie meczylem z ta misja i za 7 razem udalo mi sie ja przejsc
Naciskaj podczas jazdy energicznie strzałke do przodu i dogonisz samolot.
Zacina mi misję u Sweet’a -Los Speculas.Po przeskoczeniu murku i obejrzeniu filmika jak się poruszę to gra sie całkowicie wyłącza.Niewiem jak to przejść.Czy wam też zacina misję??
Syla1 , a gra oryginalna?
Jaka konfiguracja komputera?
Gra oryginalna.AMD Athlon 64,Niwida GeForce 7600 GT
Syla1 , a jakie sterowniki do grafiki?
Spróbuj reinstal gry.
Jeżeli zrobię reinstall gry to mi nieusunie sejwów?
Syla1 nie. Bo save są w moich dokumentach, a usuń tylko te foldery z dysku, na którym jest zaisntalowane. I rejestr do przeczyszczenia Reg Cleanerem i jv16 Power Tools.
Dzięki!! spróbuję.
Hallo moze ktos wie jak sie laduje samolotem ,zeby nie skakal ja zaba tylko spokojnie wyladowal bo ma problem gdy przelece wszystkie kola to nie moge sie zatrzymac na wyznaczonym miejscu
Z gory wielkie dzieki
Musisz zwolnić tym samym klawiszem, którym jedziesz do tyłu samochodem, czyli “wsteczny”.
Potem tylko wyrównaj do lądowania.