Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

kkorniak musisz potrenować pływanie. Trochę ponurkuj i idź do misji.

musisz miec bodajże 30% paska wypełnionego pływania i możesz iść misje przechodzić, ja bym Ci radził zapełnić pasek pływania do 100% gdyż w tej misji będziesz musiał długo pod woda pływać

temat zamykam :stuck_out_tongue: reinstal pomógl

Zamykać tematy mogą osoby uprawione do tego, poza tym nie ma takiej potrzeby.

To gwoli ścisłości. :?

Mam problem. Mianowicie gdzie znaleźć samochód do okradania domów, lub jaki ma być ten samochód(wolałbym wiedzieć w jakiej dzielnicy szukać i jak wyglada)

tak jak ten w misji z Ryderem.

A zjadziesz go nie daleko dziewczyny na pierwszej wyspie.

jak jedziesz ze stadionu w stronę siłowni to po lewej stronie masz takie domy i gdzies w środku między domami znajduje się wózek a i misje tą mozna wykonywac wieczorem i w nocy tylko

Ja tez mam problem. Jestem w szkole latania i nie moge przejsc misji gdzie musze przeleciec na okolo lotniska. Moglbym komus save’a przeslac :-o i on by mi to przeszedl i jeszcze kolejne zadanie gdzie trzeba tez przeleciec na okolo lotniska :stuck_out_tongue: i jeszcze wyladowac.

prześlij mi na pax555@gmail.com to Ci przejdę jak mi się uda

moze mi ktos powiedziec co mam zrobic w ostatniej misi we wsi. wchodze z catarina do budynku z szyldem dzokeja na koniu, dostaje od niej ladunki wybuchowe, wchodze a gdy skonczy sie filmik zucam ladunkami w czerwone dzwi i wysadzam i zabijam catrine. co mam zrobic??

O.l.i.k-O1 chodzi o te automaty do gry? Jeśli tak to strzelaj w nie ze strzelby. :mrgreen:

nie. automaty to napad na bank. to ukonczylem.

marcio15 masz tego save z lotniskiem przeszedłem to wszystko za 1 razem

http://www.sendspace.com/file/8q29w6

Mam problem z misja u zero z samolotem i kurierami moze ktos pomoze.

Musisz latać tym samolockiem i zestrzeliwać kurierów. Problem w tym, że jest paliwo potrzebne. :wink:

Moze ktos wie jak przejsc przedostatnia misje na lotnisku.To jest ta co trzeba jakas spirale zrobici sa 2 obrecze.Kompletnie nie wiem jak to zrobic

Z gory wielkie dzieki.

maniak06 Pax dał save - zobacz. :slight_smile:

A mi te save’y wszystkie sciagane nie dzialaja :cry: Nie wiem czemu ale je dodaje tam do moje dok. i tam folder z GTA, a potem wlaczam gre wlaczam wszystkie zapisy i tam sie wyswietla napis z misja (jak narazie wszystko normalnie) klikam ja i sie wlacza poczatek ten co carl wraca z liberty city do san andreas :oops: Mam orginalna wersje gry. Pomocy! !!

Save nie chce poniewaz chce zrobic to sam tylko nie wiem jak.Moze ktos mi powie jak.

maniak06

masz przeciez wszystko na tym filmiku pokazowym. jak przelecisz pierwsza petle to musisz wcisnac A albo D (nie pamietam w ktora strone trzeba skrecic) tak ze samolot robi takiego świdra. jak to zrobisz to musisz przeleciec przez kolejna petle. Wlasnie problem jest w trafieniu w ta druga. ale dasz rade :slight_smile:

PS

Mam problem z misja Freefall - nie moge tego samolotu dogonic - jak juz go doganiam to sie okazuje ze dolatujemy do miasta no i koniec misji tzn misja nie wykonanam. macie moze jakis sposob na jej wykonanie - zeby mozna bylo dogonic ten smolot i przeleciec przez petle :?: