Czy możecie mi powiedzieć gdzie moge znalezć samochód Lowrider lub dać jego fote jak wygląda w grze bo mam teraz tako misje ?
amaru
Są to:
Jest ich jeszcze kilka, ale łatwo je znajdziesz na stronie, którą podałem.
kkorniak jak lecisz dodo bodajże to leć na 3/4 wysokości i jak zobaczysz samolot to od razu skręcaj lepiej leć, wyżej niż niżej bo dodo wolniej leci do góry i musisz wleciec w tą obręcze i już tyle no i zabijasz ziomusiów w samolocie i ladujesz nim na lotnisku w LV
Mam problem z dwiema misjami !
jedna to PAZAZER NA GAPE a druga SWOBODNE SPADANIE.
kto mi pomoze niech napisze na gg 3132441
Anamden może opisać o co chodzi w tych misjach? Wtedy sobie przypomnę. :mrgreen:
Witam.
Mam problem z misja Life’s a Beach.
A wiec: jade do kolesia jest filmik potem mam jechac na plaze isc do dj i potem tanczyc i tu mam problem poniewaz jak tancze i wciskam strzalki na numerycznej ciagle wyskakuje mi ze zle za pozno albo za szybko chociaż klikam w samym srodku kółka i nie wiem co mam robic
to chyba nie numeryczna, trzeba to na normalnych szczałkach ja tak przynajmniej miałem bo chyba w misji cesar vil… trza było na numerycznej
No trzeba to na strzalkach robic tylko potrzebuje jeszcze troche treningu :?
Powie mi ktoś jak przejść tako misje w drugim mieście u jakiegoś alfonsa gdzie musze ścigać limuzyne z pastorem i jego ochroniarzy . Ochroniarzy zabilem ( zacząlem strzelać w ich samochod ) ale nie wiem jak zabic tego pastora ( w środku limuzyny jest też taka dziw** ) . Ten pastor nie wychodzi z samochodu tylko jego kierowca jedzie dalej , a jak zaczynam strzelac w samochód to pisze ze nie moge rozwalić samochodu bo tam jest dziewczyna . Wie ktos co trzeba zrobic zeby go wybawić z tej limuzyny ?
amaru
dziwne - bo ja jak gralem to rozwalilem limuzyne cala - rozstrzelalem ja a pozniej sie zajalem ochroniarzami. Mowiac ogolnie wszystkich zabilem i misje przeszedlem.
CZY da sie zdobyc jakos ta bron :?: kupic albo czy gdzies jest ukryta :?: albo bazooke
daj sobie głośniej głośniki, słuchawki czy co tam masz i musisz sie wczuc w rytm muzyki i klikać gdy dana szczałka jest w kólku
kkorniak znajdz na necie mape z broniami do sa bo gdzies się znajduje mini tylko nie pamietam gdzie
Złączono Posty : 03.02.2007 (Sob) 16:35
http://forum.gta.free.fr/GTASA/mapy/waffen_map.gif
masz tą mape z broń
MI- minigun
W- wyrzutnia rakiet
WR- wyrzutnia rakiet samokierujących
Mam problem z misją gdzie gonie na motorze 4 kolesi ( na motorach mają paczki ) . To misje zlecił mi taki alfons w jego clubie . Zawsze jeden mi zostaje . Wykonuje już to 12 raz ( poważnie ) i nie moge tego przejsć . Dwie ostatnie próby próbowałem wpisywać rózne kody ale nic z tego . Czy istnieje taka możliwośc ze komuś bym wysłał przez gg save a on by mi to przeszedł ? Nie mam już siły do tej misji . Pozdro
Złączono Posty : 03.02.2007 (Sob) 18:28
Aha i żebyscie zrozumieli : Ja biore te paczki z tych motorów bo nie napisałem tego wczesniej
prześlij mi na gg tylko daj to jako 1 lub 2 save bo nie chce mi sie przesuwac savów
****** na GTASITE tam są saevy do wszystkich misji w San Andreas.
Cya
Mam teraz nastepny problem z misja Body Harvest otoz jak wchodze na czerwone kolko gdzie sie zaczyna misje to pokazuje mi sie napis Body Harvest i mi wylacza gre nie wiem co mam zrobic
masz moze spłoszczenie zainstalowane, jesli tak to odinstaluj jest ono czesto przyczyna zacinania gry
Odinstlawalem i dalej nie dziala :? :?
masz orgianła?, zrob reinstal gry (bo jeszcze mozliwe ze jakies mody, auta instalowales nowe)
Auta wzsystkie usunolem i nie dziala ale jeszcze spruboje odinstalowac i zainstalowac
Złączono Posta : 07.02.2007 (Sro) 19:35
Zrobilem reinstalke i tez nie dziala
Elo . Przejdzie mi ktoś bez kodów misje “caesar vialipondo” ??