gra oryginalna?
i tylko podczas tej misji Cię wywala do Windowsa ?
gra oryginalna?
i tylko podczas tej misji Cię wywala do Windowsa ?
musisz wleciec idealnie wto kolko .tez ailem z tym problemy .grunt to wiedziec gdzie ejst ten smaolot i jak wysoko leci jak juz go zobaczy leciec na akeij wysokosci zeby sie z nim prawie stykac on gora a ty spod samolotu bo to kolko jest zaraz na d nim i jak tak zorbisz to powinno byc ze wchodzi do tego samolotu a nigdy go nie dogonisz musisz sie w niego wpasowa cjak bedziesz na neigo leciec
Mam kolejny problem z tą gierką. Jak wsiadam do Hydry i się unoszę ku niebu :D:D i chce przestawić dysze i naciskam NUM8 to się nic nie dzieje. Ostatnio gierka mi się nie chciała uruchomić i byłem zmuszony wykasować plik CONFIG.cfg i zresetowały mi się wszystkie ustawienia. Próbowałem przestawić klawiszologie, ale niewiem dokładnie która to funkcja za to odpowiada. Bardzo proszę o pomoc!! P Z góry thx.
musisz przytrzymać z 5s NUM8
No właśnie naciskam i ani rusz. Niewiem czy to ma znaczenie ale wziąłem Nową gre i gram od nowa i jak wsiadam w hydre to nie moge tych dysz przestawić.
eee… zmień ustawienia klawiszy?
A która opcja za to odpowiada??
Dysze przestawia sie num8 i num2 ale musisz troche przytszymac guzik aby sie przesuneły.
Dobra przywróciłem wszystkie klawisze na domyślne i jakoś działa. THX
Czy mógłby ktoś mi przesłać save’a po szkole latania do polskiej wersji San Andreas ?
Z góry dziękuję.
Mam misję, w której potrzebna jest większa praktyka w nurkowaniu. Więc wskakuje do wody, ale jak chce pływać to on jak by stoi w miejscu (wygląda tak jakby pływał, tylko sie nie porusza). Czy to dlatego, że wybrałem ocean koło SF?? A mosty do LV są zablokowane?? Czy to dlatego że mam małą praktyke??
Popatrz gdy wchodzisz do wody możesz pływać ile chcesz a określony czas pod wodą.Istnieją również kody do gta sa w tym na nie określony czas nurkowania.Po prostu wciskasz lewy przycisk myszy a facet jest pod wodą i przy tym tylko naciskasz spację i śmiga pod wodą.Jeżeli chcesz pływać na wodzie to naciskasz “W” jeżeli masz tak ustawione sterowanie bo powinno być takie domyślnie.
Co mam robić po misji “Miniaturowa armia” u ZERO?? Bo nie mam już na mapie żadnych misji??
za bardzo to nie wiem jaka to jest misja mógłbyś napisać więcej szczegółów o tej misji. =P~
To pewnie ta misja, gdzie lata się takim małym helikopterkiem, rozwala małe czołgi i usuwa się beczki z drogi, po której jedzie taki mały samochodzik.
Dokładnie to ta misja Pablo55. I co dalej po niej?? Bo nic nie mam.
Słabo pamiętam co było po tym, bo dawno przeszedłem grę, ale chyba trzeba poczekać na telefon od Cesara i potem jechać z nim do Angel Pine.
co do misji stowaway to mialem problem zeby ja przejsc poniewaz grafa byla ustawiona za wysoko po zmniejszeniu ustawień udalo mi sie za 1 razem
Mnie sie wydaje ze jak ta misje przejdziesz… =D> hehe… to musisz poszukac dalej… pojezdzic do kryjowek… czasem jest tak ze po pewnym czasie do ciebie dzwonia i mowia zebys gdzies tam przyjechal… pobaw sie z policja, pochodz na dziwki to napewno zadzwonia… PZDR!!
No… Już się bawie pare dni i nadal to samo. Zacząłem przechodzić od nowa. Może problemu tego nie będzie.