Raczej nic ci to nie da jak przejdziesz od nowa… Znajdz w necie Solucje i wpisz nazwe tej misji co teraz masz… Napewno bedzie pisac…
Jest może garnitur w GTA SA ??
Jest- możesz kupić go w sklepie Didier Sachs (Los Santos- dzielnica Rodeo). Jednak ten sklep uaktywnia się dopiero pod koniec gry.
Jednak gdzieś wyczytałem o takim błędzie- gdy rozpoczynasz nową grę (gdy stoisz koło roweru- nie wsiadaj na niego) wpisujesz kod na plecak rakietowy (rocketman)- wtedy giniesz i gdy wyjdziesz ze szpitala podobno możesz kupować ciuchy we wszystkich sklepach. Nie testowałem jednak tego, więc nie mogę zagwarantować, że bedzie działać.
ooo to musze spróbować ale narazie nie umiem przejść pierwszej misji u jizziego w san fierro gdzie trzeba zabić księdza …
Jak próbuje jakim kolwiek sposobem go zabić to za każdym razem mi ucieka lub coś innego. Szlag mnie trafie bo juz z 500 razy próbowałam to przejśc i do cholery nie umiem. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mam to zrobićalbo wysłac save ? gg 2457080 :?
musisz szybciej zakręcic żeby byc blizej jego najlepiej jak go z daleka zobaczysz to zakręcaj
nie rozumiem gdzie mam niby zakrecac?
Jak w gta sa zabrać dziewczyne typu chcesz się zabawić kotku do restauracji?
domino1 , Jak się pokaże ten napis to naciskasz “Y” i ona wsiada do samochodu i robisz z nią co chcesz
.
no wiem,ale później jak jest w samochodzie to jak mam z nią wejść do restauracji?
domino1 , z nia nie mozna wejsc do restauracji. jedziesz w jakies ustronne miejsce, zatrzymujesz sie- wtedy kamera opada i jedziemy.
Mam pewien problem z misją u Wozzie’go Amphibious assault chyba zle nazwe napisalem ale raczej powinniście wiedziec o jaka chodzi.i tak ide do Wozzie’go i pisze po anielsku z mojej wiedzy o angielskim wynika na to ze mam za maly doswiadczenie podwodne .Jak je nabic?
Musisz dużo nurkować, wskocz do wody i potrenuj nurkowanie.
no a jak juz bede duzo nurkowal to mi pokarze sie jakas tabelka ze nurkowanie mi uroslo np. tak jak driving skill
Pokarze ci się pasek na lewym,górnym rogu.
Dzięki za pomoc .CO jest jak sie wszystkie misjie zrobi i jest tak zwane ‘‘100% gry’’ mozna wszystko robic czyli co np.? albo koniec gry jest?
Masz oprócz tego misje dodatkowe.
Tu masz cały spis co trzeba zrobić:
http://gtasite.net/169,artykul,gta.html
W dniu 22.07.2008 , o godzinie 10:34 został dopisany post przez domino1
Mam problem,bo jak jadę ulicą w gta sa i stuknę inny samochód to inne się na mnie cały czas pchają i nie można przejechać.Nie mam kodu na agresywnych kierowców.O co w tym chodzi?
Ja chyba tez to mam walne letko autem w inne i te juz we mnie i przez kilkanascie sekund za mnom jezdzi i wjezdza do mnie
To zna ktoś rozwiązanie tej sprawy powyżej
W dniu 26.07.2008 , o godzinie 17:08 został dopisany post przez domino1
Cześć!
CZy można w tym temacie prosić o przejście save?
Jeśli chodzi o “goniące auta” to tak czasem jest- jest jakiś mechanizm, że kierowca chce się zemścić za uszkodzenie jego wozu (inna sprawa, że rozwala go sobie jeszcze bardziej) Metod skutecznych na to prawie nie ma- można pukać jakimś szybszym autem i po prostu gdy zaczyna gonić to gaz do dechy i zgubić dziada, inna to jeździć aż mu się znudzi i trzecia najmniej humanitarna- gdy w pobliżu masz wodę- wpakować się do niej autem, on wjedzie za tobą- on się utopi, ty wyjdziesz z wraku, popłyniesz na brzeg i “pożyczysz” jakieś inne auto.
Mam problem z misją gdzie trzeba jechać na motorze z facetem z gangu za pociągiem .Ten facet który ze mną jedzie, musi zastrzelić gości na pociągu. za każdym razem kiedy jadę na tym motorze to zawsze zostaje mi jeden gościu albo dwa
Pomocy próbowałem ze 30 razy i nie moge tego przejść