Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Wpisujesz kod rocketman i plecakiem odrzutowym lecisz na pociąg.Musisz robić to szybko bo będą tunele.Później wracasz do tego faceta. :smiley:

domino1 dzięki za pomoc :razz: już będe próbował przejść 8)

[EDIT]

Chyba jestem w te klocki słaby… mogę Ci (domino1) przesłać mojego sava , żebyś przeszedł? :co:

cześc,mam problem z misją ostatni lot torrento.Jadę na miejsce startu helikoptera i biorę wyrzutnie rakiet.Później lecę jetpackiem za nimi,ale cały czas ich gubię.Może jakieś rady?

ona nie bedzie twoja dziewczyna bo twoje dziewczyny sa na mapie twoje wszystkie dziewczyny sa oznaczona na serca czerwone serca to so twoje dziewczyny

pomuszcie mi ja mam taki problem… otuz przeszedłem misje w gta sa do OG LOC… I teraz powinno byc Tenpenny (G) z tym gliniarzem i ja nie mam oznaczenia zadnego na mapie gdzie jechac tak jakby misje skonczyly sie na OG LOC… ;/;/ pomuzcie moze ja zle jezdze… poradzcie cos na to… z gory dziekuje i pozdrawiam

Nie wiem , czy to pomoże , ale czekaj na telefon, bo mi od razu zadzwonił kiedy przeszedłem tego OG LOC’a :shock:

ok… ale ilez mozna czekac… to moze jeszcze raz zaczac gre?? moze cos przegapilem…??

Czy pomoże mi ktoś?

domino1 , bo tu nie chodzi o ganianie ich plecakiem rakietowym. masz wsiąść na podstawiony motor wyprzedzić ich i zestrzelić helikopter z bazooki

panowie no doradzcie mi cos… bo ta gra bez misji jest nudna… co mam zrobic zebym mial dalej misje??

dlaczego sie tak stalo ze nie mam oznaczonej juz zadnej misji na mapie…

pomozcie moze sie jakos odwdziecze… pozdro

ej widziałem pacha jak się posuwa laskę w hotelu , wie kto gdzie to ściągnąć. :smiley:

ten mod to hot coffee

Pomocy…:frowning:

musisz isc dam gdzie jest to czerwone i kilka minut pokarzesz jak sie plywa i wtedy na mapie bedziesz mial trujkat gdzie trzeba isc a jak nie wiesz to masz link z cala misja http://pl.youtube.com/watch?v=MRYiAEy2OVk

ja wiem w gtasite.pl

ja wiem tesz mialem problem z tam misja le wiem jakja przejszc dam link pooglodaj a potem zrub to samo jak wejdziesz to kliknij na gta sa ai tam masz wszystkie misje to kliknij na 17 misje masz tego link http://gtamissions.com/

mam problem ze szkołą latania w misji Kołowanie nad Lotniskiem. Jak startuje to jakby mi silnik gasł i przez chwiłe nie chce lecieć w górę!

Pomocy!!

Ja rozwiązuję to tak: Staram się możliwie jak najdłużej startować (nie odbijam się od razu od pasa) tylko nabieram prędkości- nawet gdy samolot nie trzyma się już pasa. Dopiero gdy pas się kończy, lub samolot osiągnął dużą prędkość- wzbijam się.

mam problem z misją o lowriderach a konkretnie to jak dostaje tego lowridera i mam wjechać do garażu żeby go stiuningować to się nie da bo garaż się nie otwiera w czym tkwi problem ??

P.S.giera oryginalna niedawno zakupiona

EDIT

mam prożbe kto by mi przeszedl ta misję?? bo wina jest po stronie modów a drugi raz tyle nie chce mi się czasu siedzieć żeby instalować te mody

jakby się komuś chcialo tą misję przejść to proszę się odezwać na tego meila doldaw@tlen.pl

hej

Ten problem już rozwiązałem!

A w ile czasu to trzeba przejść,bo jak przeleciałem wszystkie koła to mi nie dali medalu.