Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Spróbuj tak: jak już zobaczysz przed sobą samolot, zawróć przyc. q lub e, podlec trochę wyżej, i szybuj w dół aż do kółeczka. tylko nie podleć za wysoko

Witam wszechobenych :wink: mam problem z misją “555 We Tip” to jest jak muszę przebrać sie za boya hotelowego i ukraśc samochód jakiegoś policjanta jechac z jego gablota do mojego garazu i wrócić nie uszkadzajac go. problem w tym ze nie wiem gdzie zaparkowac tą fure jest na mapce zaznaczone miejsce ale nie ma go zaznaczone na “zywo” wskasuje mi ze jeszcze nizej jest miejsce do zaparkowania ale tam nie ma żadnego wjazdu nie ma nic co mam zrobić??? pradźcie mi bo zaczynam sie “denerwować”… :oops:

Wjeżdżasz na parking podziemny- tam gdzie wcześniej rozwaliłeś tego gościa z obsługi.

O boszzzz jaki a byłem głupi myślałem zawsze że to gdzieś dalej jest heh dzięki wielkie :wink:

Dziękuję Ci Pablo55

Czy misja N.O.E jest obowiązkowa?

Tak

Przypominam :frowning:

musisz jechać jak najdalej od tego pociągu i jak najbardziej równolegle do tych kolesi na pociągu, bo jak jedziesz blisko pociągu to ten idiota strzela w pociąg a nie w tych typów ,innych utrudnień nie widze :lol: w skrócie ta misja to banał :lol:

cwaniak , możesz mi przejść tą misje ?? dam Ci linka do sava na PW :slight_smile:

Jak lądować odrzutowcem w gta sa?

wylądowałem,lecz nie umiem zahamować

POMOCY

hamujesz literą “S” i cofasz do tyłu tym też

MAm pytanie.Możliwe żę już to było napisane ale nie chce szukac.chodzi mi o salon wang cars,przeszedłem całą szkołę samochodowa ale cesar do mnie nie zadzwonił i nadal nie moge kupic salonu.Możę mi ktos podpowiedziec co mam robic???

Mam problem z misą mike toreno. Robie wszystko tak jak należy i jak już zabije tych kolesi na lotnisku i zabiorę tego toronto i wyjeżdżam to przy wyjeździe z lotniska jest taki żółty punkt(cel) i w żaden sposób on nie chce zniknąć. Wie ktoś jak to dalej robić??

Dla ułatwienia screen:

beztytuugl3.th.jpgthpix.gif

mike toreno jak wjedziesz to musisz wysadzic tego mike i tego drugiego z wozu,jak najszybciej odjechac aż sie pojawi żę masz po nich wracac i wtedy masz wrócic i masz wracac do klubu.Taki bląd w grze

a nie grasz czasem na kodach ? bo powinny pojawić się bodajże 3 gwiazdki a u Ciebie ich nie ma i dlatego dalej misja nie chce ruszyć

koGO SIE PYTASZ PAX??? JA gram na kodach

Dzięki Pax. Włączyłem gre i grałem bez kodów i jest OK.

A mi ktos pomorze z wang cars??

jeszcze trzeba przejść misję Yay Ka-Boom Boom i wtedy powinien zadzwonić byś mógł kupić salon

Pisałem kiedyś że mam problem z misją, a właściwie już po niej. Jest to misja Miniaturowa armia u ZERO i jak ją przejdę to już nic na mapie nie mam (żadnych gości z misjami). Pisałem o tym w czerwcu i mówiłem że od nowa zacznę przechodzić (od zera gre) i dzisiaj znowu miałem ta misje i taki sam efekt. Wie ktoś jak to dalej przejść??

capture23092008185446qb2.th.jpgthpix.gif