Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

może musisz kupić jakieś nieruchomości

Już wiem co trzeba zrobić, a mianowicie trzeba ukończyć 10 lekcji w szkole latania na tym opuszczonym lotnisku co było trzeba kupić.

nie moge przejść lotów akrobatycznych dwupłatowcem w szkole latania. Z całą resztą sobie poradziłem ale tym samolotem nie potrafie wyrównać i sie rozbijam (i tak w kółko). Mógłby ktoś mi pomóc i przejść tą szkołe latania (Wiem że można sciągnąć gotowe save ale za bardzo się namęczyłem nad swoją postacią żeby teraz wszystko stracić :frowning: ) Za pomoc będę bardzo bardzo wdzięczny i wprost BŁAGAM NA KOLANACH O POMOC ;(

save:

http://www.sendspace.com/file/k3gcbr

prosze bardzo :slight_smile: i jakbyś mogł w zamian przejsć mi misje mike toreno byłbym bardzo wdzięczny. Daje ci seva mojego ![-o<

twój save to 4 a mój to 1 ![-o<

http://www.sendspace.com/file/f88fpg

Wszystkie misje na filmach

http://www.gtamissions.com/

Jak już jest mowa o przechodzeniu gier to mógłby mi ktoś przejść misje Swobodne lądowanie (freefall), bo ja próbuje dziesiątki razy to przejść, ale zawsze nie trafiam w te pole.

Save: http://www.sendspace.pl/file/i034yWPq/

Z góry dzięki.

adam749 , możesz sobie ułatwić tę misję, a potem wrócić do zwykłych ustawień.

Wchodzisz do X:…/GTA San Andreas/data i otwierasz w notatniku plik handling.cfg (najpierw zrób jego kopię w bezpieczne miejsce", znajdujesz wpis “dodo” i w rubrykach oznaczonych literami N i O wpisujesz sobie większe wartości (dodatkowo możesz zmniejszyć te wartości we wpisie “shamal”), zapisujesz zmiany, odpalasz grę, wchodzisz w te misję- jeśli znowu nie udaje ci się dogonić samolotu, to wychodzisz z gry i jeszcze bardziej zwiększasz tę wartość przy “dodo”. Gwarantuję ci, że w pewnym momencie dodo będzie taki szybki, że bez problemu dogoni tego shamala- uważaj jednak, bo gdy przegniesz z tymi wartościami mogą występować problemy z samolotem. Gdy przejdziesz misję przywracasz oryginalny plik handling.cfg i wszystko po staremu (oczywiście możesz zostawić sobie ten zmieniony plik na następną konieczność przechodzenia tej misji). Pozdrawiam.

Zrobiłem tak jak napisał Pablo55 , ale dogonić go dalej nie moge. Przejdzie mi to ktoś ?? Plisss.

Słuchaj, to nie chodzi o to że nie umiem przejsć (gdybym nie umiał to bym próbował aż by się udało) tylko o to ze przez ten błąd nie moge, dojeżdżam na plac budowy żółty znaczek jest a czerwonego nie ma i chciałbym żeby ktoś u kogo działa dobrze przeszedł mi tą misję :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

adam749 , nie przeszedłeś, bo dałeś za małe wartości- najlepiej zwiększyć je od 3 do 4 razy i zmniejszać wartości Shamala (ale tu już delikatniej, bo samolot może stracić ochotę do latania). Powiem ci, że ja też zawsze mam problemy z tą misją- gdy ustawię to odpowiednio, to już nie ma problemu (możesz jeszcze próbować zmieniać wartości w rubryce P)

Próbowałem przejść tą misje już ze 50 razy i nic. Pisze koniec misj jak ten samolot przelatuje nad LV i dogonić go się nie da. Te wartości ustawiam różne i też nic. Może się da jakoś zapis gry edytować??

A i co oznaczają te litery N, O i P ??

No to po kolei. Kawałki pliku handling.cfg

Litery N O P:

; (N) TransmissionData.fMaxVelocity [5.0 to 150.0]

; (O) TransmissionData.fEngineAcceleration	[0.1 to 10.0]

; (P) TransmissionData.fEngineInertia [0.0 to 50.0]

Znajdujesz linijkę Dodo i nadpisujesz ją tym wpisem:

DODO 5000.0 27083.3 12.0 0.0 0.3 0.0 75 0.65 0.9 0.5 1 370.0 120.0 99.0 4 P 1.5 0.45 0 45.0 SEAPLANE 5000.0 27083.3 12.0 0.0 0.0 0.0 9 0.83 45.0 0.5 1 200.0 1.7 5.0 4 P 0.01 0.05 0 24.0 1.5 0.75 0.0 0.10 0.0 2.0 0.0 1.0 0.05 10000 4000400 0 0 1	0

I próbujesz zmieniać to do skutku

Zastąpiłem to i teraz nie mam tego samolotu w hangarze. To coś

; (N) TransmissionData.fMaxVelocity [5.0 to 150.0]

; (O) TransmissionData.fEngineAcceleration [0.1 to 10.0]

; (P) TransmissionData.fEngineInertia [0.0 to 50.0]

mam takie same.

To dlatego, że walnąłem te wartości tak od niechcenia i jak widać przesadziłem. Zmniejsz wartości pod tymi literami (N, O, P) na mniejsze. Niestety, tutaj skuteczna jest tylko metoda prób i błędów.

Ja nie mogę przejść misji air raid, bo mam na playstation 2 i jest bardzo trudno

o co w niej chodzi ? jakieś bliższe szczegóły podaj

to pomoże mi ktoś z tą misją mike toreno bo dopóki jej nie przejde to nie moge dalej grać :frowning: PROSZE ![-o<

:frowning: :frowning: :frowning:

powiedz o co w niej chodzi daj jakieś szczegóły i co musisz tam zrobić w jakim mieście to jest i u kogo to ci napewno powiem ;d

W misji air raid chodzi o to żeby minigunem rozwalać samoloty Berkley’a (takiego wroga Zero), te samoloty spuszczają bomby na transmitery (nie wiem jak to po polsku powiedzieć) TO WSZYSTKO :slight_smile:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=101788 daj sava to może Ci przejdę tą misję ;d;d