Mam problem z gta sa. Wykonalem juz duzo misji i teraz niewiem co robic gdyz na mapie pojawia sie czerwone S (to chyba na prawo jazdy sie zdaje) ale ja juz zdalem a to czerwone S nieznika wie ktos co mam zrobic???
Po prostu to nie znika- jest na mapie cały czas. Nie przejmuj się tym.
To jest znak szkoły… Nie przejmuj się tym, to będzie cały czas
jak chcecie abym coś wam przeszedł to dawajcie linki mam 2.0 wersję gta sa
Ja też służę pomocą ;d;d :>)
chyba zły link dodałeś bo nie działa podaj jeszcze raz
Rzeczywiście nie działa ;D
tutaj jest spakowane w zip spróbuj jeszcze raz
sorry ale znów nie działa.Wystaw najlepiej na rapidshare.de jeżeli jest z tym zgodny regulamin na forum.
Sprawdzałem stronę główną sendspace i też nie działa.
Pewnie mają problemy techniczne z serwerami.
kiedy kupowałeś gta sa?
Chodzi mi jaką masz wersję 2.0,czy 1.0
Gta już troche mam więc podejrzewam że 1.0 a jest może jakiś patch żebym se przerobił na 2.0 i mógł normalnie wreszcie przejść tą misję ??
??
niestety nie wiem jak to zrobić.
Jeszcze jedno.Przeczytaj sobie regulamin forum.Nie można pisać posta pod postem.Grozi to ostrzeżeniem.
Nie lepiej ściągnąć sobie sava???Ja ściągnełem z www.gtasite.pl?Poszedłem na łatwizne ale fajnie.teraz bede z tej strony se dodatki ściągał.
?? Chodzi o to żeby samemu przejść całą grę a nie se sciągnąć seava 100% i biegać bez sensu po mapie ale skoro przejście jednej misji dla ziomusia sprawia wam takie problemy to się już więcej prosić nie będę
Mam radę. Leć wprost na ten samolot od samego początku. Wyrównaj pułap z nim tzn. tak żeby zamiast trójkącika wyświetlił ci się kwadrat. Wtedy lecisz prosto. Nie martw się, samolot nie zakręci. Przed misją wyposaż się w TEC9 i dużo amunicji. W środku trzeba zabić killerów.
Powodzenia
Hey mam prośbę nie umiem przejść szkoły latania jeśli ktoś pomoże podaje linka do mojego save http://rapidshare.de/files/41068965/GTASAsf5.b.html
jak coś to wyślijcie na mój mail nina_spox@o2.pl z góry dziękuję
Słuchajcie mam problem, grałem w GTA IV przeszedłem ok 20 % i musiałem zrobić formata, skopiowałem save ale po skopiowaniu go z powrotem i po zainstalowaniu gry, Save nie działał, przy próbie załadowania save, pokazywał komunikat w grze, że nie chce coś się załadować. Co zrobić następnym razem żeby wszystko grało? Bo teraz aktualnie grałem od początku i nadgoniłem straty.
Problem 2. ******************
AD1.
Niestety oprócz save trzeba tez skopiować katalog Xlive. Więc save nie zadziałają.
AD 2
Polecam zakupienie oryginału