Propozycja działu: grafika

no niestety :frowning:

Lipa, lipa i jeszcze raz lipa :frowning:

Od początku wiedziałem, że to nie wypali …

Ale mimo to byłem dobrej myśli …

Czemu ankieta została usunieta ?

Czemu ma nie byc tego dzialu :? przeciez wiekszosc glosow byla na tak. :roll: :frowning:

JESTEM NA TAK! !!

Nie wiem czy wiesz, ale chyba lipa z tego działu będzie …

Krótko: TAK :slight_smile:

Jestem na niewiem :mrgreen: :mrgreen:

Dowiemy sie w końcu dlaczego niema ankiety i dlaczego niema żadnej odpowiedzi ze strony administracji? :-k

Bo tak było wygodnie administracji :roll:

A głos userów to się nie liczy :? Przecież to oni korzystają z forum, dzięki nim ono się rozwija itp… :roll:

Widocznie tak jest :?

Administaracja nie ma nic wspólnego ze zniknieciem tej ankiety.

Widzę że autor edytował posta czy przez przypadek nie skasował jej???

Na jakiej podstawie tak sądzisz.

Podaj mi jedna przyczyne dla której jeden z Administratorów miałby skasowac ankietę. Tylko nie pisz mi że z powodu działu. ;]

Ale rss edytował posta w 03.02.2006 a ankieta znikła w 09.02.2006

nie kasowałem ankiety, nawet przez przypadek tego nie zrobiłem.

Tylko mogło być tak, że autor może chciał coś zmienić w ankiecie i mu nie wyszło, albo inaczej, wyszło mu, tylko ankieta zniknęła. :x

Ja w każdym razie nie mam pewności, że to nie autor tematu sam sprawił swoim działaniem zniknięcie ankiety.

:okulary:

A jeżeli autor przez jakiś przypadek to administracja może ją jakoś przywrócić?

Jest ponownie.

Jednak głosujemy od początku. ;]

lazikar , a jaki wynik musi być w ankiecie, by dział powstał?

100 % na tak 8)

A tak na serio, wynik ankiety nie ma charakteru wiążącego a jedynie opiniotwórczy :slight_smile:

Jeśli administracja miałaby usuwać takie ankiety ze strachu przed powstaniem jakiegoś działu, to tylko idiota wywaliłby samą ankietę pozostawiając cały wątek, żeby wszyscy widzieli jaka to administracja jest zła.

Co do tego czy dział powstanie czy nie, nie przekonują mnie liczby, tylko rzeczowe argumenty. Niestety teksty w stylu: dział by się przydał, bo by się przydał, kompletnie do mnie nie przemawiają. Jeżeli przeczytam parę naprawdę rozsądnych powodów przemawiających za sensem istnienia działu grafika (bo jak na razie jestem przekonany, że dział świeciłby pustkami), to taki dział powstanie i tyle.

Dotyczy to każdego ewentualnego działu który miałby powstać na tym forum.