Proszę o usunięcie konta

Ja większy stresik miałem przed próbnymi :wink:

No a ja nawet próbnego nie pisałem, więc nie wiem jak będzie. Ale specjalnie się nie przygotowuję, tylko wzory z fizyki powtarzam, bo mój nauczyciel to się do niczego nie nadaje…

Ja mam średnią 2,8 a próbny egzamin napisałem na hum - 36 pkt. a mata-przyr 19. Mam opinie z poradni o przedłużonym czasie pisania ale próbny pisałem jak reszta uczniów. Średnią mam tak niską przez komputer ponieważ spędzam przy nim ok. 4-6h a w weekendy ile się da. Myśle ze uda mi się poprawić oceny i dostać się do Liceum na mata - inf z infy mam 6 a z maty może będe mieć 4.

Hej!

Już nie długo egzamin. Ja też będę pisać. Mam na dzieje że jakoś poleci. Na próbnym miałem:

-human: 31pkt

-mat-przyr: 34pkt

= 65pkt

Jak bym sie cieszył jak bym miał 75pkt :))

Mam taką nadzieje oraz że będzie mały przyciek który zauważe :stuck_out_tongue:

Ludziska, dajcie jakieś zadania z przecieku :smiley:

www.tnij.org/wzorcownia

He he, wiesz chyba o co mi chodzi :slight_smile:

Pomijam to, że chyba nawet nie będzie wzorów skróconego mnożenia :smiley:

Ps.

Na razie wyczytałem, że z humana ma być rozprawka…

Tematy mają być takie:

• Wpływ drugiej wojny światowej na poglądy i zachowanie ludzi

I już trochę mniej sprecyzowany temat, czyli co dało ludziom odkrycie Ameryki przez Kolumba :smiley:

Pomijam to, że Kolumb nie był pierwszy :stuck_out_tongue:

Dobrze, aby nie byłoby to jakieś ploty :stuck_out_tongue:

Hehe ciekawe czy to rzeczywiście przeciek czy tylko jakaś lipa… tematy w miare łatwe jak na rozprawke…

A czy w rozprawce nie podajemy argumentów? Gdzie w tych tematach jest teza jakaś?

no argumenty podajemy… tezą? musimy uzasadnić to że II WŚ wpłynęła na ludzi… its all

No a jak wpłynęła ? :stuck_out_tongue:

to co ze niby cały egzamin miałby opierać sie na II wojnie swiatowej ?? :confused:

to już jutro, boicie się???

Zaraz będziemy się łączyć i wypisywać miasta…

Ja w przecieki za bardzo nie wierze (zbyt dużo niepewności), wole sobie jeszcze kilka testów zrobić. Radzę wam nie marnujcie czasu na szukanie gotowca w necie tylko sobie powtórzcie pisemne formy, śr stylistyczne itp.

Taa… a po egzaminie będziecie pisać ==> [*]

:stuck_out_tongue:

w sumie to jedno moze 2 zadania moga sie pojawić co do przecieków wiec nie warto lepiej sie rozluźnić i logicznie myśleć …

W dniu 21.04.2008 , o godzinie 15:34 został dopisany post przez holybell

ale rozluźnić w sensie nie stresować żeby komuś coś głupiego do głowy nie przyszło ;D

Jasne :stuck_out_tongue: 2 tematy…super

Wydaje się mi, że na próbnym miałem do wyboru jeden z dwóch…

Ale jestem teraz bardziej za rozprawka o takim temacie(więcej osób to potwierdza :stuck_out_tongue: ):

w 2002 rozprawka

w 2003 charakterystyka

w 2004 rozprawka

w 2005 list

w 2006 rozprawka

w 2007 rozprawka

w 2008 ?? - nie wiadomo jak to interpretować. Trzeci raz rozprawka?

Sam osobiście wole rozprawkę ale nie mamy na to wpływu. Może egzaminatorzy wymyśla nam reportaż albo scenariusz, nigdy nie można niczego wykluczyć.