ale to jest chociaż zabawne
W dniu 21.04.2008 , o godzinie 19:50 został dopisany post przez kasiakorneta
nie wiem jak wy ale ja to sie naprawdę stresuje
ale to jest chociaż zabawne
W dniu 21.04.2008 , o godzinie 19:50 został dopisany post przez kasiakorneta
nie wiem jak wy ale ja to sie naprawdę stresuje
To jest na 100%
Dzięki ziomek, nareszcie ktoś sie zlitował.
Wielkie dzieki!
A ja się nie stresuje
to jest dobre, wysłałem kumplowi, ten najpierw w rozpacz a potem się dopiero połapał.
w ogóle cały jest świetny… hehehe
Tak poza tym takie tematy wyskakują jak sie wpisze w google “przecieki maturalne” widac ludzie myślą że w google można znaleźć wszystko, bez wyjątków. Niestety smutne to, że ktoś się łudzi że znajdzie jakiś przeciek
jak to mawiają
“keep dreaming”
haha
ale wkręt
z Giertychem najlepsze
Nie wiem po co pytaliście kilka dni przed testem,skoro dopiero dzisiaj (poniedziałek) testy przyszły do szkół.
Prawdopodobnie na teście humanistycznym będzie rozprawka,na temat wymarzonej lektury.Otrzymałem te informacje 30 min temu,nie są one 100% pewne.
Pamiętajcie,że testy stają się z roku na rok trudniejsze i nie można ich porównywać.Innym “przeciekiem” mogą być tematy wysłane przez mojego nauczyciela,które są wymagają rozprawki na temat ludzkiego szczęścia.
Pozdrawiam,
Acer.
ja jestem z wiochy i mam chyba zerowe przygotowanie do egzaminu. jedyne co mi zostaje to nauka w domu:(
Jeśli chodzi o temat o II WŚ to myślę ze nie ma takiej możliwości, bo na którymś z testów (nie pamietam, albo probnym, albo gimnazjalnym z któregoś tam roku) podobny temat był.
Co do tego tematu podanego 2 posty wcześniej - wymarzonej lektury w sensie ulubionej?
Mateńko, jak ja bym chciał, żeby tematem przewodnim było coś związane np. z historią informatyki i jakaś rozpraweczka do tego, no marzenie xD
Miałem na myśli coś w stylu,idealnej lektury.
No, ale jeśli chodzi o lekturę, to jeśli to prawda, leżę i kwiczę… Nie mam na to pomysłu kompletnie. Żeby tylko kumpelka Wena jutro przyszła xD
3qxv nie załamuj się :P:P:P
Ja nie lubię za bardzo rozprawek, ale to wcale nie jest taka trudna…
Napisz kilka argumentów jaka powinna być wymarzona lektura :P:P np. powinna przekazywać cenne wskazówki życiowe, powinna być ogólna dostępna i takie inne podobne
jeżeli to ma być temat na 100% to ja się bardzo cieszę
Boże nie chceżeby to było kolejny Fake :(:(:(:(
ale czy to na pewno to??? nie wiem jak to to muszę trochę pomyśleć…
Ludzie baz przesady :? cieszcie się że eseju nie będziemy musieli pisać (a może jednak ). Rozprawka nie jest wcale taka trudna trzeba się tylko dobrze zastanowić i sobie napisać na brudno argumenty z przykładami, nieraz można nawet banały pisać ale argument zawsze jest. Ja tam bardziej myślę nad matematyką, bo tam bardziej wykorzystuje się wiedzę z lekcji itp. a mniej jest wyszukiwania w tekście, pracy z tekstem, wyciągania wniosków itp. A co do tych przecieków to nie wierzcie w to.
W szkole testy u mnie są chyba od miesiąca (w sejfie u dyrektora podobno. :-D), bo nie mogą sobie pozwolić na to, aby gdzieś nie dojechały.
to jest tak jak ktoś ma problemy z myśleniem to w dalszej nauce sobie nie poradzi bo przecież matura bedzie już nie do przeskoczenia dla kogoś kto ma już problemy na etapie testu gimnazjalnego
do naszej szkoły dzisiaj testy przyjechały po południu, ale wszyscy tacy procedurowi
JA się nie przejmuję, akurat jestem jednym z najlepszych uczniów Ale nie lubię takich głupkowatych tematów. Na próbnym miałem fajną rozprawkę ("Czy warto poznawać dorobek naszych przodków) i dostałem max.