My mieliśmy akurat też dobry temat o tym czy warto mieć w życiu autorytet.
Ale PhotoShop lub zwykły Paint i zmieniona tylko data i zdjęcie zrobione, co za ludzie
lol
ogólnie fajne tematy wypracowania
"Temat wypracowania #1
Rozwiń cytat “nam strzelać nie kazano” w oparciu o wystep reprezentacji Polski na Mistrzostwach Świata 2006r
Temat wypracowania #2
W oparciu o trzecią część Dziadów rozwiń wątek “Spieprzaj dziadu”. Powołaj się na życie codziennie i treść lektury."
sądzę, że to na 100% będzie xD
Powodzenia wszystkim :*
jeszcze 11 godzin ;*
Na 99% rozprawka:
rozprawka wpływ drugiej wojny światowej na poglądy i zachowanie ludzi
a skąd to 99%
pewne czy raczej gdzieś z neta od nie wiadomo kogo
Radzę nie pytać o przecieki :evil:
Poza tym - temat oczyszczam z bezsensownych postów.
K powodzenia wszystkim!! ja ide w kimę żeby się wyspać. Mam nadzieję, że min 40pkt wyłapie…pogadamy po sprawie czyli gdzieś tak koło 11:30 ;] elo i good luck!!
Ja tak samo. Trzeba się wyspać.
Kto ma pisać, to niech pisze. Powodzenia wszystkim. Z Bogiem!
Powodzenia!
Dobra, to powiedźmy, że będzie taki temat na rozprawce: wpływ drugiej wojny światowej na poglądy i zachowanie ludzi
Proszę podać jakieś 3 argumenty
Myślę, że będę opierał się na Kamienie na Szaniec - nie pamiętam, czy tu pisałem już o tym
Powodzenia życze!
Dzieci, nie macie co się łudzić że w internecie będą jakieś przecieki ludzie sami wymyślają tematy i puszczają to w necie, że niby prawda. Co roku są setki osób, z których każda podaje inny temat na rozprawkę czy inny zestaw pytań na mat-przyr i co najlepsze, każda z tych osób jest stuprocentowo pewna, że to jej źródło jest pewne i ma najprawdziwszy przeciek. A prawdziwy mógłby być tylko jeden (zazwyczaj nie jest żaden, chyba że komuś uda się szczęśliwym trafem trafić w jedno pytanie). Pomyślcie trochę, gdyby w internecie pojawiły się prawidłowe pytania, prawdziwe przecieki, a nawet całe kopie oryginalnych arkuszy (jak w przypadku matury próbnej 2008), ktoś z CKE by to od razu wychwycił i wyniki zostałyby anulowane. Stawiajcie na swoją wiedzę a nie na fuksa, że w internecie znajdę prawidłowe pytania
Również życzę powodzenia. Kiedy ja pisałam egzamin gimnazjalny byłam pierwszym rocznikiem, w którym wprowadzili pomieszane odpowiedzi. Czyli jakby podział arkuszy na 4 grupy, w każdej grupie odpowiedzi testowe były takie same, ale miały inną pomieszaną kolejność a) b) c) d)… W wielu szkołach, np mojej, nauczyciele nic nam nie powiedzieli. Więc Ci którzy sobie pod nosem ściągali podając odpowiedzi komuś s przodu czy z tyłu, tak naprawde nieświadomie im szkodzili. Nie sugerujcie się innymi i liczcie na swoja wiedzę
powodzenia jeszcze raz
Nie mogę dalej spać
Macie w końcu te wycieki?
Taki żarcik…
ej sa te przecieki?! ja musze wiedziec… ja nie pisze mnie to za rok czeka ale to dla mojego chlopaka:( tak chcialabym mu pomoc:(
lipa było co innego
tzn. co? list,charakterystyka czy???
charakterystyka bohatera z kamieni na szaniec albo syzyfowych prac xD
Mam najnowszy przeciek na humanie bedzie charaktrystyka kogos z syzyfowych prac lub kamieni na szaniec i ogloszenie .
Nie musicie dziekowac !
obudził sie teraz to po ptokach