SARS-CoV-2 i COVID-19

Sam pomyśl. Ktoś przekonał cały świat, wszystkich lekarzy, wszystkie media, postronnych ludzi, wojsko, placówki medyczne, polityków itd itd. Musiał zapłacić zacnie żeby nikt się nie wyłamał… i po co? Żeby na pierwszego kwietnia krzyknąć prima aprilis? :joy:

Praca zdalna chyba ci nie służy :smiley:

1 polubienie

Jaki to problem dla rządów. Jak pisałem taka Polska i inni maja mało do gadania. Jaki to problem przekupić lekarzy? Za 100 zlotych wypiszą Ci każdy kwit.

Moja praca w 100% opiera się na pracy zdalnej 24/7/365. Nie trafiłeś. Pracuje jako administrator sieci i serwerów.

pół tysiąca nieboszczyków codzień we Włoszech i Hiszpanii to też ‘rząd załatwił’’ ?

2 polubienia

Taniej byłoby wypuścić prawdziwego wirusa, nie sądzisz? :joy:

Widziałeś tych nieboszczyków?

Może i taniej, ale skutki są nieprzewidywalne.

Z mojej strony EOT. Nie zwyklem dyskutować o teoriach spiskowych :wink:

Ps. No właśnie widzimy nieprzewidywalność skutków pandemi na własne oczy.

1 polubienie

To nie jest teoria spiskowa i daleko mi do tego. Podchodzę do tego po prostu z dystansem. Jest kwarantanna, dostosowuje się, zachowuję środki ostrożności. Nie jestem alfa i omega co wszystko wie, ale mam zwyczajnie wrażenie, że ktoś nami manipuluje.

Jak zawsze mogę na Ciebie liczyć. Mój ziom :wink::+1:

Predzej schizofremia czy inna dwubiegunowość, niż jakikolwiek wirus :smiley:

Ja tez początkowo niedocenianej skali zagrożenia, ale się okazało, ze wirus może nie jest bardziej śmiertelny od sezonowej grypy co bardziej zaraźliwy i dlatego wszyscy panikują. Oby skończyło się na panice :wink:

Oby. Jak tak dalej pójdzie, to gospodarka legnie w gruzach.

Ze legnie to już jest praktycznie przesadzone. Ciekawe tylko jak bardzo i czy to nie wywoła gorszych konsekwencji niż grypa :wink:

to 13 tysięcy ludzi, i tak sobie po prostu zniknęli ?
Rodziny kogo zidentyfikowały w trumnach ? Krewni też wzięli łapówki jak lekarze ?
Musiała by to być potężna operacja logistyczna,
Kto, dlaczego , jaki motyw ?

WTC kto wysadził w kosmos i po co? I na pewno nie był to Osama. Osama był tylko pionkiem w grze i figurantem. Za 10 lat pewnie zwalą winę na chiny, a i tak pewnie zwalą, bo od nich się zaczęło.

Ludzie umierają okej, ale jaka pewność, że zabił ich wirus, a nie zawał?

aha, czyli jednak umierają
A widziałeś tych nieboszczyków ? :wink:

Nie, nie widziałem, w końcu mam siedzieć w domu. Ty piszesz, że umieraja, ja Ci przytakuję. Pytanie tylko co ich zabiło, faktycznie wirus czy zawał, a może rak.

Jak pisałem daleko mi do teoretyka spiskowego. Powtórzę jeszcze raz, czuję nieodparte wrażenie, że ktoś nami manipuluje.

czyli Ci wszyscy ludzie wg Ciebie żyją a świat dał się nabrać ?

Czytasz moje posty ze zrozunieniem czy próbujesz mnie zakręcić?

Chyba nie bez powodu masz ksywę bełkot, do tego z tuskiem w awatarze.

raz mówisz, że to oszustwo i nikt nie widział nieboszczyków a za chwilę że jednak ludzie umierają …
Mataczysz kolego, to chyba ze ‘zdalnego przepracowania’ :slight_smile:

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.