Sam pomyśl. Ktoś przekonał cały świat, wszystkich lekarzy, wszystkie media, postronnych ludzi, wojsko, placówki medyczne, polityków itd itd. Musiał zapłacić zacnie żeby nikt się nie wyłamał… i po co? Żeby na pierwszego kwietnia krzyknąć prima aprilis?
Jaki to problem dla rządów. Jak pisałem taka Polska i inni maja mało do gadania. Jaki to problem przekupić lekarzy? Za 100 zlotych wypiszą Ci każdy kwit.
Moja praca w 100% opiera się na pracy zdalnej 24/7/365. Nie trafiłeś. Pracuje jako administrator sieci i serwerów.
To nie jest teoria spiskowa i daleko mi do tego. Podchodzę do tego po prostu z dystansem. Jest kwarantanna, dostosowuje się, zachowuję środki ostrożności. Nie jestem alfa i omega co wszystko wie, ale mam zwyczajnie wrażenie, że ktoś nami manipuluje.
Ja tez początkowo niedocenianej skali zagrożenia, ale się okazało, ze wirus może nie jest bardziej śmiertelny od sezonowej grypy co bardziej zaraźliwy i dlatego wszyscy panikują. Oby skończyło się na panice
to 13 tysięcy ludzi, i tak sobie po prostu zniknęli ?
Rodziny kogo zidentyfikowały w trumnach ? Krewni też wzięli łapówki jak lekarze ?
Musiała by to być potężna operacja logistyczna,
Kto, dlaczego , jaki motyw ?
WTC kto wysadził w kosmos i po co? I na pewno nie był to Osama. Osama był tylko pionkiem w grze i figurantem. Za 10 lat pewnie zwalą winę na chiny, a i tak pewnie zwalą, bo od nich się zaczęło.
Ludzie umierają okej, ale jaka pewność, że zabił ich wirus, a nie zawał?
Nie, nie widziałem, w końcu mam siedzieć w domu. Ty piszesz, że umieraja, ja Ci przytakuję. Pytanie tylko co ich zabiło, faktycznie wirus czy zawał, a może rak.
Jak pisałem daleko mi do teoretyka spiskowego. Powtórzę jeszcze raz, czuję nieodparte wrażenie, że ktoś nami manipuluje.
raz mówisz, że to oszustwo i nikt nie widział nieboszczyków a za chwilę że jednak ludzie umierają …
Mataczysz kolego, to chyba ze ‘zdalnego przepracowania’