Wyobraż sobie ze kiedy bywałem chory to nie miałem to w de. I się leczyłem. A przed idiotami się w stu procentach nie ustrzeżesz. Stąd moja rada. Zamknij się w domu do czasu aż to nie przejdzie. Jedyny skuteczny srodek. Na koronawirusa nie umrzesz tylko z głodu.
P.S. Alternatywa jest więzienia. Spróbuj sie tak zabezpieczyć.
Alkohol nie zabija wirusa!!! Alkoholik to już chodzący wirus.
W więzieniu najlepiej od razu ze starym dymaczem w jednej celi
Już zbliża się sezon na komary. Ani w domu się nie upilnujesz, chyba że stworzysz życie hermetyczne, ale to gorsze od choroby.
A to komary przenoszą grypę? Czy o co chodzi?
Raczej nie, bo to choroba dróg oddechowych, więc możesz być spokojny Będą tylko jak co roku wkurzać bzyczeniem w nocy
Proszę bardzo:
“Mazowiecka ruletka – 8 próbek, 1 zarażony, ale nie wiadomo kto”
Co za różnica komarom? Roznoszą malarię nawet hiva, a kropelka krwi, to też metoda kropelkowa.
Znam ten ból, ogródek, las niedaleko, ale moskitiera na 3 okna, którymi było wietrzone, i problemu nie ma. Koszt wyszedł 20 zł i godzinka pracy. Posłużyła 2 sezony nim odpadła.
Siatka moskitiery na okno i otwierasz w lecie tylko okno z siatką i co najwyżej ugryźć może sam siebie
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Nie śmiej się, bo w łysinę dziabnie i weźmie honorową dawkę krwi - jak swoją.
Podziwiaj potęgę genetyki:
Pamiętam książkę do historii w liceum. Dawno ale było, o radzieckich planach pięcioletnich, dziesięcioletnich i były obrazki, jak genetycznie była zmodyfikowana kukurydza na polu, a z trzy razy wyższa od samochodów i kołchoźniczki na drabinach…
A ta dzisiejsza zaraza, to mutacja od netoperków panie, od netoprków - wmawiali od początku, a hodowle śmiertelnych rodzajów wirusów i bakterii jest pełno rozsianych na całym świecie.
Uważam, że to była robota ludzi o nieludzkich sercach. Rządy, nierządy, terroryści, albo akcja naukowa - doświadczenia na ludziach ciąg dalszy.
Śmiech to zdrowie Nie zależnie od wieku Dystans do tego wszystkiego trzeba miec bo inaczej zamkną w psychiatryku i ćpać będą, żeby przespac reszte życia, a do jedzenia suchy chleb dla konia z mlekiem i powiedzą “pij mleko bedziesz wielki”
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Przypominam o zachowaniu kultury wypowiedzi i zaprzestaniu osobistych wycieczek, bo niektórzy ponownie wylądują w izolatce.
Odzyskiwanie zdrowia dzięki srajtaśmie. You made my day
Aż se pogram