Hej,
Bo tak właśnie jest. Od zmian na portalu wprowadzono taki “fejczer” - najpierw treść, na końcu reklamy. Da się oczywiście coś z tym zrobić - wystarczy mieć szybkie łącze.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Bo tak właśnie jest. Od zmian na portalu wprowadzono taki “fejczer” - najpierw treść, na końcu reklamy. Da się oczywiście coś z tym zrobić - wystarczy mieć szybkie łącze.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Że chyba stażem też sobie zasłaniają wolną amerykankę w pisaniu również, w sumie powinno to być w tych długich wątkach o ortografii na forum.
Tu tego nie napiszę, bo zaraz wezmą, poblokują tą blokadę i znów będzie mi latało szlag wie co po ekranie
Tego nie ma w żadnych ogólnie dostępnych filtrach.
Na pw mogę ci dać rozpiskę co i jak zrobić.
Okay, to daj mi na nie kasiorkę, wtedy spoko, nie ma sprawy, niech sobie będzie.
Hej,
Nie wszędzie jest to możliwe. Co do samego rozpraszania, nie rozumiem dlaczego w XXI wieku nie można użyć trybu “Poprawy czytelności”?
Pozdrawiam,
Dimatheus
No tak.
Statyczny obrazek w formie obrazka PNG, który nie spowalnia wczytywania strony bardziej niż obrazki z artykułów, a larmo potężne… eh… Nie żeby coś, ale im częściej się chwalicie, że udała się Wam blokada tym częściej ktoś to tak modyfikuje, by trudniej to było ubić. Dajcie se siana z tym blokowaniem Oszczędzi Wam to nerwów i da portalowi zarobek. Postulujcie o Abonament miesięczny by reklamy się Wam nie pokazywały w ogóle.
Powiem tak - gdyby nie blokowanie na wielką skalę reklam przez użytkowników, takie reklamy nie byłyby konieczne. To kręcenia bata na własny tyłek, a normalne reklamy nie są aż tak uciążliwe.
Poza tym reklama wyświetla się tylko wtedy, gdy mamy włączonego blokera reklam. Wybierajcie, albo reklamy na stronie, które dają portalowi zarobić, albo jeden taki baner.
@MartinaNeumayer twoje reguły przewidują że przed tym elementem są z 3 tagi losowane, po reklamie jeszcze dwa a każdy w środku ma z 5 i dopiero reklama w którymś z nich reklama?
MartinaNeumayer i co chwalisz się czy żalisz ? Rejestracja
22.01.2016 , i ty , jeszcze mówisz o blokowaniu reklam na dp. Kobieto , przeszkadza ci jedna nieinwazyjna reklama. Jestem na tym portalu o wiele dłużej niż ty . Nauczyłem się tu wiele od ludzi , więc dlaczego mam nie odwdzięczyć się portalowi , nie blokowaniem reklam, które w ogóle nie są uciążliwe. To jest żałosne po prostu. Płakanie jak dzieci , że ktoś zarabia , w 21 wieku i ten wielki ból w waszych oczach weźcie się ogarnijcie ludzie.
A co mnie obchodzi Twoje gadanie? I co Cię obchodzi, co ja u siebie na lapku robię? Mój sprzęt, to robię co mi się żywnie podoba. Spadówa!
Weź idź kobieto jesteś żałosna, nie masz konstruktywnej odpowiedzi. Rób co chcesz tylko się nie żal na forum , bo to żałosne.
I vice versa.
Kobieto , ja się nie żale jak ty i nie płacze że zablokowałem reklamę. Gdybym chciał to zrobić to bym to zrobił a nie płakał przy okazji przy tym i tyle w temacie.
Co i komu trzeba zrobić albo komu i ile zapłacić żebyście już przestali? @MartinaNeumayer, @adrian218
No co a nie jest tak , chcesz to blokujesz a nie afiszujesz się z tym, proste.
A co do mnie? Czy ja się kogoś czepiam? Przylazł jakiś koleś i się do mnie rzuca. A nie ja do niego. Grzecznie odpowiedziałam i olałam natręta. Tyle.