Prawda w oczy kole
Mam inną opinię, bo cały czas dajesz mu się prowokować
Zlałam, jak babcia mnie uczyła: “głupków omijaj dziecko szerokim łukiem”.
Gdyby tu była opcja blokady, byłby od razu po postu “klik” i po herbacie. Niestety nie ma tego.
I dlatego zamiast zastosować się do rady babci, ciągniesz niepotrzebnie ten temat. Trzeba było jednak tej babci posłuchać.
Przecież nic do typa nie gadam. No czego jeszcze chcecie? Sio do pracy, bo już dziewiąta.
W sumie tak patrząc to kiedyś i tak tych reklam było więcej w starej wersji portalu , ta może jest nieinwazyjna , ale tamte fajnie się z headerem komponowały.
Ja raz wyłączyłem na wp reklamy, jak huknęło reklamami i rożnymi wysuwanymi boxami to aż zamknąłem i potem z ustawień cofnąłem wyłączenie.
Tak przeglądam od czasu do czasu ten temat i nie mogę się naczytać jak was boli “inwazyjna” reklama Opery. Tu już o miejsce jej lokalizacji nie chodzi a temat zszedł o to że to musi być reklama tej marki a nie Firefoxa czy Safari.
Ciekawe czemu nikt jeszcze nie przyczepił się do reklam na blogu, pod podglądem programów itp. Mi to nigdy nie przeszkadzało. Mam ADblocka i to co musi się wyświetlać, to się wyświetla. Dupy mi to nie urwie.
Bo to nie opera blokuje a wyjątek na serwerze wykrywający czy używamy Opery / oszukujemy user-agentem że używamy Opery.
Co do nudnej Opery z reklamy Google, to poklepać po pupie trzeba by AdWordsów / osobę co uruchomiała tak kampanie reklamową.
Kolejna żałosna reklama miernej modyfikacji chrome na stronie której jakoś też jest wątpliwa i mocno podważana, chyba w końcu trzeba będzie zastosować opcję atomową w postaci 127.0.0.1 na całą stronę ciekawe co wtedy wymyślą
Zwracam honor. Pewnie nie uwieżysz czego nie zauważyłem …
Że to nie Portal jako taki, tylko Google
Raczej tego że mi ktoś wyłączył blokowanie reklam na DP - wyjątek.
Jak to - ktoś? Samo tak się zrobiło?
Zainstalowała się nowa wersja i przez chwilę widać było reklamy, ale tylko do momentu zrestartowania przeglądarki.
Ten komputer użytkuje wiele osób.
gorzej że po kliknięciu włącza się automatyczne pobieranie bez zapytania o zgodę.
na dodatek ta reklama pojawia się tylko wtedy kiedy ma się włączonego adblocka, co jest już niezgodne z prawem.
Hej,
A możesz na to podać jakiś paragraf dla potwierdzenia? Bo zwykłe słowo Zbyszka jakoś nie wystarczy…
Pozdrawiam,
Dimatheus
proszę bardzo
Hej,
To teraz sprawdź, jakie miejsce zajmują dyrektywy UE w porządku prawnym państwa i kiedy stają się obowiązującym prawem.
Pozdrawiam,
Dimatheus