Skąd się wzięły Wasze Nicki ? =)

Mój rower to Meridka 530.

Kto wie czy zaniedługo nie będzie na przykład Haro…taką mam nadzieję…

Ja tu nie pisałem więc napisze

Na imie mam Mateusz

Wołają na mnie Mati

Jako że Mati jest na większości for zajęte to dodałem literke “i” jako spójnik i literke “t” - pierwsza literę nazwiska

Aha i mój nik się pisze z MAŁEJ litery

ja tez tu jeszcze nie pisalem :wink: wołają na mnie kapsel a że kapsel było juz zajete na tym forum to myślałem i myślałem i wymyśliłem : neo512 bo mam neostrade 512

Kolega mojego brata kiedyś powiedział na mnie “gruber” (bo mam co-nieco ciałka:D) i tak jakoś mi się spodobało.

Mój nik wziął sie ze mnie samego - z mojego wnętrza, ponieważ odzwierciedla on moją prawdziwą naturę. Jestem bardzo dumny z mojego nika. Pozdrawiam czas.

ysiu - ostatnie litery mojego imienia zdrobniale

lec - tak jakoś mi przyszło do głowy

Po zmiksowaniu - ysiulec

Pozdrawiam :slight_smile:

Mój się wziął od broni jaką jest morgensztern - grałem sobie w Baldurka, skróciłem trochę nazwę i jest :smiley:

a mój ja wiem, vrh to skrót od Verhood :mrgreen:

a dlaczemu verhood było i jest vrh to nie wiem, tak jest ładnie :slight_smile:

Voldemord sbodobało mi sie to nazwisko czy imię czytając Horrego Pottjera

a nie wiem… samo się zrobiło :stuck_out_tongue:

Ja również 8)

Było kiedyś takie opowiadanie w CDA pt. Majstersztyx.

Wariacja na temat nazwiska, w związku z pojawianiem się klonów :? sera dorzuciłem :mrgreen:

Przypomała mi się anegdota.

Na CB radiu używałem tego samego nicka, kiedyś w obcym mieście szukałem adresu przy pomocy CB pewien gostek zaofewał swą pomoc, jak się zjawił po 10 min, bardzo się zmartwił że nie jestem prawdziwym księdzem :lol:

Komin15- od Nazwiska

a 15 to… o F**K ale ja stary jestem :d

i taka ksywka juz od dawna. Tu na forum komin15 bo samo komin było zajęte. Czesto jeszcze mam ksywe Comin :slight_smile:

A mój, chyba nie musze tłumaczyć 8)

BTW : ERROR22, jest to błąd w komunikatorze Gadu-Gadu, spowodowany zbyt dużą ilością wiadomosci w Archiwum.

:wink:

Mój się wziął z troche dziwnego powodu,musiałem sobie zmienić nick i tak nie miałem pomysłu i w czasie wymyślania Nicku pisałem z kolegą i on domnie napisał “no ok” i dodałem no+ok=Nook:) i tak własnie powstał moj nick xD

hmmm jeszcze dodam ciekawą spostrzeżenie znajomych.

Mam na imię Ja k u b i znajomi zauważyli iż moje pseudo jest z trzech liter imienia. :lol:

Hmmm coś w tym jest. :mrgreen:

Fiero od Pontiaczka Fiero. Kiedyś sie w nim zakochałem i sobie takiego kupiłem. Niestety musiałem go sprzedać ale teskonta pozostała. Pozatym moji znajomi zaczeli tak na mnie mowić właśnie przez to autko. I tal już zostało.

A mój… Hmmm, sam nie wiem :slight_smile: Śmiesznie brzmi, gdyż zawsze go czytam(zapis fonetyczny) - Joj :wink:

Mój nick Zuber wziął się z tego że miałem kiedyś plecak Żubra(tak na marginesie dobre piwo :smiley: :wink: ) i tak wszyscy zaczeli do mnie mówić :slight_smile: