zielony23
(Kzabuski)
26 Kwiecień 2016 18:31
A żebyś wiedział że dodaje, to nie jest normalny monitor;)
Bogdan_G
(Bogdan_G)
27 Lipiec 2016 14:39
Nieznaczne ślady użytkowania certyfikatu autentyczności?
Kpc21
(Kpc21)
16 Sierpień 2016 01:25
Jeden ort, a cała recenzja “porzyteczna” dla innych użytkowników. Napisana, chyba, przez anonima, więc nie ma jak się do niego zwrócić żeby orta poprawił.
Kasowanie recenzji za jeden błąd ortograficzny byłoby według mnie nadgorliwością. Nawet mimo tego, że jestem w 100% za przestrzeganiem zasad języka polskiego w Internecie.
Cedar
(Cedar)
16 Sierpień 2016 03:54
@Kpc21 całkowicie się z Tobą zgadzam, a w tym dniu Bogdan_G miał “dzień czepialski” tylko, że to z jego postu można bardziej się pośmiać a nie z jednego orta w jakiejś recenzji mało znanego programu.
Zobacz to:
Napisałem post pod programem:
[72695add95ce3f82med.jpg]
Jednak różne sumy kontrolne programu z dwóch źródeł, czyli z DP jeden, a drugi ze strony producenta, gdzie kieruje odnośnik.
Oczywiście post Swój edytował, jednak cała jego treść jest zacytowana w mojej odpowiedzi.
Bogdan_G
(Bogdan_G)
8 Wrzesień 2016 07:59
Temat od wczoraj na forum Firefoxa:
Zmiana okien przegladrki - skrot autor: xxxxxxxxxx2 » 07 wrz 2016, 11:20 Czy jest taki skrot? Mam 3 okna, chce np ctrl + (1-8) jak w przypadku kart, ale tu okna, czy jest taki?
Ale nie zrozumieli, więc autor tak:
… na dól po pasku
fiesta
(fiesta)
8 Wrzesień 2016 10:01
Kot mądrzejszy od właściciela:
Od dłuższego czasu używam kabla HDMI, wszystko ładnie pięknie, zero problemów. Dzisiaj niestety kot uznał, że robi spacer po klawiaturze i nagle obraz na ekranie laptopa zniknął jednocześnie pozostając na ekranie tv
Od dłuższego czasu używam kabla HDMI, wszystko ładnie pięknie, zero problemów. Dzisiaj niestety kot uznał, że robi spacer po klawiaturze i nagle obraz na ekranie laptopa zniknął jednocześnie pozostając na ekranie tv. Tam wszystko działa, myszka reaguje itp. Myślałam, że może wyłączył ekran LCD (f7 na mej klawiaturze) ale nic się nie zmienia, odłączam hdmi i podłączam, resetuje kompa, próbuje w panelu duplikować obraz, bez efektów. Po podłączeniu kabla wszystko znika. Dodam, że bez podłączonego k…
Bogdan_G
(Bogdan_G)
8 Wrzesień 2016 10:17
Ha, ha! Są też inne “opcje” kota - może uznać klawiaturę za kuwetę, albo pazurami łuskać klawisze.
tomasko
(tomasko)
8 Wrzesień 2016 12:25
Ja myślę żeTen kotek to haker komputerowy
drunkula
(drunkula)
9 Wrzesień 2016 07:01
Kot potrafi, właściciel nie… i dlatego tęsknię za latami '90 - nie było kretynów, który korzystali z urządzeń których nie rozumieli i nie potrafili obsłużyć.
A kot zawsze mi się prędzej kojarzy z: |
niż zwierzakiem.
Bogdan_G
(Bogdan_G)
9 Wrzesień 2016 07:24
Temat lenia:
Siema, sprawa jest na tyle uciążliwa (przeglądanie forum jest dobre dla masochistów jedynie) że zakładam oddzielny temat.
Od jakiegoś czasu (z miesiąc będzie), zauważyłem czy to na forum czy na portalu jak chcę pobrać jakiś program to wyskakuje mi takie coś:
[ERROR.jpg]
Jeśli otworzę drugą kartę DP to przeglądarka wpada w pętlę, z której ciężko wyjść. Gdybym otwarł trzecią to bez ubicia procesu by się już nie obyło. Oprócz tego, nawet jak mam otwartą jedną waszą zakładkę i przejdę do…
Nakrzyczał i tyle.
Wiem że stara przeglądarka, ale nie mam czasu aby usiąść nad najnowszą wersją i spędzić pół dnia aby to wyglądało tak jak stary Firefox v3.x. Jeśli temat był już gdzieś poruszony to przepraszam za dubla prosząc o doklejenie do istniejącego, znajdę w swoich postach później.
Miesiąc problem, świeżo po formacie
Problemy pierwszego świata.
Dimatheus
(Dimatheus)
25 Wrzesień 2016 09:37
Hej,
Może po prostu trzeba zmienić mamę, albo przeciąć rurę z wodą, tak co by nie dało się umyć. Zostaje jeszcze opcja z dziurą w wanie bądź brodziku prysznica.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Bogdan_G
(Bogdan_G)
29 Wrzesień 2016 08:27
Zastanawiam się - ile jest Joko10?
Jak już gdzies wspominałam używam bitdefender total security. Czemu? po raz pierwszy po wgraniu antywirusa nie odczuwam obciążenia systemu, pozbyłam się też niechcianych spamów mailowych, które były mega wkurzające. Co jeszcze? a no tak wgraliśmy to na smartfon mojego TZ i tu też niespodzianka nie zamula, jak się na początku obawialismy.
http://www.dobreprogramy.pl/423831,Joko10,Komentarze.html
Jak widać na portalu - reklamiarka płatnego bitdefendera, którego wielu przeklęło, oczywiście z pewnych względów przeklęło bitdefendera, a nie Joko10… a ich jest wiele.
Może to nie do końca wypowiedź, ale profesjonalnie zrobiony “print screen” wrzucony na jedno z for wędkarskich.
tomasko
(tomasko)
3 Październik 2016 18:55
Ja wezmę parę rybek z chęcią.