Śmieszne wypowiedzi na różnych forach ;)

Chyba co poniektórzy nadinterpretują treści prawa autorskiego. Autor treści zamieszczając je na publicznym forum poniekąd zgadza się na jego publikację, jeżeli cytujemy je należy podać jego autora. W tym konkretnym topicu, tylko ze względu na kwestie czysto taktowne autorzy są nie podawani przez osoby cytujące tylko z powodu:

.

Do deFco247 “w podziękowaniu” za wyleczenie kompa z wirusów :lol:

Jestem przyzwyczajony do wdzięczności za udzieloną pomoc, ale nie tego się spodziewałem…

picard-facepalm.jpg

poszukuje-programu-t425389.html

Cyba91 , Zwróć uwagę ile dziś nowych osób się zarejestrowało tylko z jednego powodu. A jak już są zarejestrowani, no to zaczynają swoją radosną “tfurczość” :wink:

PS. oprócz urodzinowego prezentu, mamy w prezencie w wątkach posty reklamowe. Fajne :stuck_out_tongue:

http://forum.dobreprogramy.pl/jakim-cudem-koles-odlaczyl-neta-t424547.html

xD … Ten użytkownik zacytował chyba niewłaściwą osobę i wyszło to co wyszło

Pomijając to że user proponuje instalację starej wersji Ubuntu - co ma piernik do wiatraka? Pytanie było o przeglądarkę a nie o system operacyjny.

jak-dodac-znak-klawiatoze-t427245.html

Temat: Jak dodać znak “Ω” na klawiatóże?

No i co “modernizatorzy” na to? :lol:

Taki mały offtop :stuck_out_tongue: Na kolegę z góry zawsze można liczyć … :slight_smile:

Pozdrawiam :slight_smile:

mikrofalowka-grillem-przepisy-t428451.html

amd-phenom-550-ulamana-nozka-t431090.html#p2739404

Będzie działać :stuck_out_tongue: Proponuję wzmocnić poxiliną :smiley:

ta ja bym to bukową elektrodą pospawał…xD

Czemu , a mi się podoba taka twórczość , a nie iść na łatwiznę i mamo lub tato daj na nowe , chociaż chłopak dobrze kombinuje i ma fantazje. :wink:

jaki fail… dziecko neo :stuck_out_tongue:

Wy się śmiejecie a mogło by zadziałać, tylko na nóżka musiała by być ułamana na mniej więcej pół i druga “dorabiana” połówka musiała by być bardzo dobrze dopasowana.

nie ma to jak mieć dwie i pół ramy w skrzynce :stuck_out_tongue:

Tekst pewnego usera,który podpiął się pod czyiś temat…

Pewien user (Asasynx uzytkownik168672.html) ma bardzo “ciekawy” podpis"

Wiem moja forma pisania jest dziwna ale zrozum nie chce mi sie poświęcać na korektę pytania wiec zadaje na poziomie normalnym.

“Poziom normalny” ?? Nie chcę poznać “poziomu nienormalnego” :wink:

Teraz polecam lekturę skromnego dorobku postów tego usera :wink:

PS. Gdyby czasami podpis uległ zmianie:

podpisiw.th.jpg