Przed rejestracją do takich portali powinni dawać jakieś testy poziomu… xD
Wszak to tylko zawoalowany poziom ‘hard’ sprawdzający poziom potencjalnych odbiorców …
Nie ma to jak komiczne zatytułowanie na DP
ledwo chodzą zipy
jak-nazwac-wlasny-punkt-kontrolny-systemu-t433798.html
PS. Polecam pozostałe wątki tego usera, rozrywka gwarantowana.
potrzebuje-bardzo-sterownika-karty-graficznej-t432541.html
aj ise kta azazastanawim co łon ma z polskiego.
:lol: 98 :lol: to na pewno jego rocznik,to wszystko tłumaczy.
– Dodane 05.02.2011 (So) 16:00 –
“Kaka przepraszam za “wszytstko”, “byl to moj pierwszy” raz nA TYM FORUM nastepnym razem zastosuje sie do regulaminu !”
Nowy sposób na legalne oprogramowanie - według tego usera, wystarczy tylko zapłacić za dostęp do torrenta i sprawa załatwiona
Ciekawe czy autorzy tych wypowiedzi zgodzili się na umieszczanie ich tutaj, no ale na pewno się autorów tych wypowiedzi spytaliście o zdanie, nie wyglądacie na takich co nie myślą, i umieszczają publicznie co im wpadnie w ręce żeby narobić sobie kłopotów.
rosiak112 , przecież to oni je zamieścili w sieci (do tego na tym forum) a my tylko cytujemy je w jednym wątku. To nie są teksty zdobyte nielegalnie z ich prywatnych dysków.
Ty kim jesteś? Obrońcą uciśnionych? :lol:
No ok, ale jak nie którzy co tu umieścili wypowiedzi pisali że już tych tematów nie ma.
Skoro nie ma to autor mógł je usunąć aby nie trafiły w ręce osób trzecich.
Nie jestem żadnym obrońcą, ale trzeba się zastanowić zanim się coś napisze, tak mi tu wielokrotnie powtarzał admin forum.
rosiak112 , no to teraz napisz petycję do np. Google aby nie trzymało w swoim cache stron sprzed kilku lat
Każdy piszący w sieci musi mieć świadomość, że to co napisze nigdy już nie będzie miał możliwości z sieci usunąć.
PS. a tu pewnie znajdziesz posty, których dawno już nie ma:
No,i co z tego ?!
Mnie tu na szczęście nie umieszczono, ale gdybym był tu umieszczony to za pewne nie był bym zadowolony z umieszczenia tu tekstu mojego autorstwa bez mojego pozwolenia.
W sumie to podchodzi to pod plagiat, a do googli jak by napisać że nie chce się żeby tekst kogoś autorstwa widniał w archwum google, to google mają obowiązek to usunąć, jeśli zgłasza to autor.
Mieszasz i mylisz pojęcia.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plagiat
Plagiat (łac. plagium - kradzież) - skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem,
Z mojej strony EOT.
aha,czyli jak mam bloga i ktoś sobie skopiuje z niego moją treść i nie popisze się pod nią to już wtedy plagiat nie będzie…
To jest publiczne forum, a nie rozmowa dwóch kolegów. Jak ktoś coś pisze to powinien odróżniać szufladę od forum na które można wejść z prawie każdego miejsca na świecie, strona dp ma kilka milionów wejść miesięcznie. I gdzie tu jest plagiat? Bo ja go nie widzę. Warto też sprawdzić co oznacza słowo plagiat i cytat
User powyżej podważa legalność cytowania wpisów innych userów w tego typu wątkach a tu mamy:
W takim razie możesz uznać moje wypowiedzi jako “śmieszne” .
A co do tematu dyskusji to nie wyobrażam sobie jak można bez zgody autora umieszczać jego tekst.
Zakładając że to co napisał to np. wiersz który sprzedaje, umieścił go tylko raz na forum żeby zachęcić ludzi do kupowania, jego kolejnych pisarskich dzieł.No ale wiersz był w promocji wydany tylko na 1 dzień na forum, bo później autor zdecydował go usunąć i sprzedawać. No ale ktoś go nie legalnie upublicznił, nie pytając go o zdanie.
To w takim razie można uznać to jako kradzież, tekstów.
Coś ktoś wyniósł od kogoś bez pytania…
– Dodane 06.02.2011 (N) 15:00 –
Tylko że to napisał mój brat ;p
Może i wstyd że mam brata analfabete, ale przynajmniej chce tu poprzeć moje wcześniejsze stwierdzenia.