Śmieszne wypowiedzi na różnych forach ;)

rosiak112 , podchodząc tak do rzeczy ,można stwierdzić że do każdego wpisu w sieci trzeba dołączyć hasło: moje wpisy są moją własnością intelektualną i zabraniam kopiowania ,cytowania ,powielania ich bez mojej zgody ,bo to podchodzi pod artykuł taki i taki :?: Bez przesady .Kabarety też są legalne :wink: Ten temat moim zdaniem nie ma na celu ośmieszania kogoś ,moim zdaniem jest to temat trochę refleksyjny ,daje nam do myślenia na temat ,co się stało z naszym ojczystym językiem i estetyką pisania w internecie. Czasem komentarze dotyczą “spryciarskich” pomysłów co poniektórych zdolnych, co w tym złego że ktoś to komentuje ?

No to pomińcie aspekt prawny i zastanówcie się czy postępujecie “fer” wobec autorów tych tekstów.

A czy oni postępują fair wobec użytkowników i regulaminu ,który nakazuje np poprawna pisownie ,oraz zakazuje tak zwanych ozdobników ? Ktoś może to uznać za coś w stylu “obgadywania za plecami” ,choć moim zdaniem tak nie jest i sądzę że to nie jest szkodliwe, może ktoś zobaczy siebie w takim wątku i się przyłoży następnym razem…i wyjdzie mu to na dobre, bo przypomni sobie jak piszę się “również” w trakcie pisania CV :lol:

ja jestem innego zdania.

Sam się umieściłeś :smiley:

Nie przyszła góra do Mahometa, Mahomet przyszedł do góry :smiley:

Nabijanie się z kogoś nigdy nie było okej, ale trzeba też mieć pewien dystans do siebie :stuck_out_tongue:

__

btw. nie wiem, czy już było, ale spójrzcie tutaj usuniecie-system32-t433682.html?hilit=system32#p2753559

Ach, te fora pirackie :lol:

I najświeższy: teoria o złowieszczym biurku

ekran-smierci-czy-mam-sie-tym-martwic-t434585.html#p2758932

Nie no to dopiero było mocne…xD

trzeszczace-glosniki-sluchawki-t436781.html

Hehe , to jak z samochodem , jak nie odpalę i nie jeżdżę to jest OK . :smiley:

amorek273 , czyli te słuchawki i głośniki są w połowie sprawne…W takim bądź razie ,nie wiem po co zakładać temat na forum :lol:

O selekcji w klubach

Komentarz do artykułu w gazecie.:

o matko, skąd to masz? :smiley:

Lepiej nie wiedzieć,gdzie głupota ma taką Moc.

no i trzeba być skończonym głupcem,by kupować gumki na allegro :lol:

Racja :smiley:

Linku nie będe podawał bo obsługa forum nie za bardzo była by zadowolona linkiem do takiej strony :wink:

Dodane 27.03.2011 (N) 15:00

facepalm.gif

o ja… to forum po prostu bije ortograficzne rekordy :o :smiley:

internet-explorer-problem-dzialaniem-t441498.html

dobre zakładki w IE nie są złe. :stuck_out_tongue:

Chyba w tym temacie jest coś co śmieszy tylko ciebie , bo ja szczerze mówiąc nie wiem co tam jest śmiesznego , zdradź nam to :wink:

soccer live.

:?: :o przez Pokil » niedziela, 25 lip 2010, 21:06

półmózg wyzywa od pulmuzguw, bezcenne :stuck_out_tongue:

fraps-dzwiek-t443503.html