rosiak112 , podchodząc tak do rzeczy ,można stwierdzić że do każdego wpisu w sieci trzeba dołączyć hasło: moje wpisy są moją własnością intelektualną i zabraniam kopiowania ,cytowania ,powielania ich bez mojej zgody ,bo to podchodzi pod artykuł taki i taki :?: Bez przesady .Kabarety też są legalne Ten temat moim zdaniem nie ma na celu ośmieszania kogoś ,moim zdaniem jest to temat trochę refleksyjny ,daje nam do myślenia na temat ,co się stało z naszym ojczystym językiem i estetyką pisania w internecie. Czasem komentarze dotyczą “spryciarskich” pomysłów co poniektórych zdolnych, co w tym złego że ktoś to komentuje ?
No to pomińcie aspekt prawny i zastanówcie się czy postępujecie “fer” wobec autorów tych tekstów.
A czy oni postępują fair wobec użytkowników i regulaminu ,który nakazuje np poprawna pisownie ,oraz zakazuje tak zwanych ozdobników ? Ktoś może to uznać za coś w stylu “obgadywania za plecami” ,choć moim zdaniem tak nie jest i sądzę że to nie jest szkodliwe, może ktoś zobaczy siebie w takim wątku i się przyłoży następnym razem…i wyjdzie mu to na dobre, bo przypomni sobie jak piszę się “również” w trakcie pisania CV :lol:
ja jestem innego zdania.
Sam się umieściłeś
Nie przyszła góra do Mahometa, Mahomet przyszedł do góry
Nabijanie się z kogoś nigdy nie było okej, ale trzeba też mieć pewien dystans do siebie
__
btw. nie wiem, czy już było, ale spójrzcie tutaj usuniecie-system32-t433682.html?hilit=system32#p2753559
Ach, te fora pirackie :lol:
I najświeższy: teoria o złowieszczym biurku
Nie no to dopiero było mocne…xD
trzeszczace-glosniki-sluchawki-t436781.html
Hehe , to jak z samochodem , jak nie odpalę i nie jeżdżę to jest OK .
amorek273 , czyli te słuchawki i głośniki są w połowie sprawne…W takim bądź razie ,nie wiem po co zakładać temat na forum :lol:
O selekcji w klubach
Komentarz do artykułu w gazecie.:
o matko, skąd to masz?
Lepiej nie wiedzieć,gdzie głupota ma taką Moc.
no i trzeba być skończonym głupcem,by kupować gumki na allegro :lol:
Racja
Linku nie będe podawał bo obsługa forum nie za bardzo była by zadowolona linkiem do takiej strony
– Dodane 27.03.2011 (N) 15:00 –
o ja… to forum po prostu bije ortograficzne rekordy :o
Chyba w tym temacie jest coś co śmieszy tylko ciebie , bo ja szczerze mówiąc nie wiem co tam jest śmiesznego , zdradź nam to
soccer live.