Śmieszne wypowiedzi na różnych forach ;)

MWSnap007

Parametry trzeba było wrzucić:

:smiley:

1 polubienie

“jedyni płyta nie działa”
:wink:

Może chodzi o cd-rom? :smiley:

1 polubienie

Dla poważnych nabywców :stuck_out_tongue_winking_eye:
MWSnap121

Co prawda o komputerach nie ma tu ani słowa, ale uśmiałem się z tej dyskusji na youtube, pod filmem z wyprzedzania, wymuszenia i wciskania się przed pojazd na autostradzie, pomimo jazdy w niewielkim korku:

1 polubienie

MWSnap279

Cham do porządkowania pulpitu:

A ja o tym nie mam powiadomień, moderacja sprząta wątki w nocy?

Sam zgłaszałeś 3 godziny temu:

image

W sumie może ktoś wydał program cham i działa podobnie do Fances, ale w Google nie do znalezienia.

Tymczasem Bartosz podjął męską decyzję i został bohaterem domu na fixitpc:

4 polubienia

Zachowanie użytkownika Rychu_z_Pragi jest nie odpowiednie w stosunku do mojej osoby. Nie życzę sobie takich zachowań ! Proszę o usunięcie powyższego posta.

No ale ile może być polskich forów? W końcu trafi na to tematyczne drogą prób i błędów :smiley:

A może on chce wrzucić komputer do tej wanny? :thinking: To już by trochę podchodziło pod działy IT :smiley:

Jeszcze ciepła…

1 polubienie

I dobrze, przynajmniej tam mu ktoś normalnie odpowie zamiast zachowywania się, jak grupka 12-latków bez rozumu i godności człowieka. Dorośnijcie w końcu. To nie jest Elektroda, a jak jej chcecie to droga wolna, Elektroda ma otwartą rejestrację.

Żebym się nie zdziwił, jak ktoś mi odpowie, że spuszczanie się nad kimś i kompletny offtop to jest dojrzałe zachowanie…

Niektórzy na tym forum strzępią język jak zobaczą “kąsolę”, to dla kontrastu proszę przykład, jak ludzie wypowiadają się w innych częściach internetu :joy:

1 polubienie

Drogie śniadanko, bo niby uderzy w nas asteroida:

1 polubienie

moto.pl, potem dyskusja na ich forum i ankieta… :woozy_face:

2 polubienia

Zombie: :woman_zombie: