“jedyni płyta nie działa”
Może chodzi o cd-rom?
Dla poważnych nabywców
Co prawda o komputerach nie ma tu ani słowa, ale uśmiałem się z tej dyskusji na youtube, pod filmem z wyprzedzania, wymuszenia i wciskania się przed pojazd na autostradzie, pomimo jazdy w niewielkim korku:
A ja o tym nie mam powiadomień, moderacja sprząta wątki w nocy?
Sam zgłaszałeś 3 godziny temu:
W sumie może ktoś wydał program cham
i działa podobnie do Fances, ale w Google nie do znalezienia.
Zachowanie użytkownika Rychu_z_Pragi jest nie odpowiednie w stosunku do mojej osoby. Nie życzę sobie takich zachowań ! Proszę o usunięcie powyższego posta.
No ale ile może być polskich forów? W końcu trafi na to tematyczne drogą prób i błędów
A może on chce wrzucić komputer do tej wanny? To już by trochę podchodziło pod działy IT
I dobrze, przynajmniej tam mu ktoś normalnie odpowie zamiast zachowywania się, jak grupka 12-latków bez rozumu i godności człowieka. Dorośnijcie w końcu. To nie jest Elektroda, a jak jej chcecie to droga wolna, Elektroda ma otwartą rejestrację.
Żebym się nie zdziwił, jak ktoś mi odpowie, że spuszczanie się nad kimś i kompletny offtop to jest dojrzałe zachowanie…
Niektórzy na tym forum strzępią język jak zobaczą “kąsolę”, to dla kontrastu proszę przykład, jak ludzie wypowiadają się w innych częściach internetu