@januszek Zamiast “Zespół Antykonfliktowy” powinieneś mieć dopisek “Specjalista od wydzielania wątków”
Brak Ci argumentów więc jak rozumiem wykorzystujesz nadane Ci narzędzia? A pamiętam na fejsbuku jak widziałem gdy tak bardzo walczyłeś o wolność słowa, krytykowałeś działania władzy w tym zakresie etc. etc. - Ciekawe jak ludzie z którymi wchodziłeś w polemikę, zareagowaliby widząc Twoje działania tutaj na forum… Ręce opadają jak się zmieniłeś.
Nie nadajesz się w ogóle do piastowania funkcji moderatora.
I nadawania im debilnych tytułów, i jak przystało na zespół antykonfliktowy siejących ferment na forum.
Czytam co napisałeś i zastanawiam się czy nie przydałby się nowy temat pt: “Metafory na forum - dyskusja”
Wracając do meritum: kiedy będą jasne zasady obowiązujące na forum?
Hej,
A skoro mamy do czynienia z fermentowaniem, to może dorzucić dla @januszek odznakę “Browarnik” albo “Piwowar” na portalu?
Raczej nie, bo skoro częściowo robi to skrypt forum, to trzeba by pytać autora tegoż silnika.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Skrypt forum rządzi się jakimiś zdefiniowanymi i zapewne możliwymi do zmiany zasadami. Zresztą Tomek pisał, że część limitów pozmieniał. Dla mnie wydaje się oczywiste przedstawienie użytkownikom zasad, na jakich korzystają z forum, bo na razie przyznawanie tych kryteriów jest uznaniowe i zależne od humoru decydentów, a skryptem tylko ktoś próbuje to nieudolnie maskować.
Tak tylko przypomnę, że Dobreprogramy to nie tylko forum, gdybyś przypadkiem nie zauważył. Grupa Stali bywalcy nie została zarezerwowana tylko dla osób aktywnie udzielających się na forum, lecz także dla tych którzy udzielają się na innych płaszczyznach. Sęk w tym, że kryteria dostępu zostały opracowane tylko dla osób aktywnych na forum, o reszcie albo zapomniano albo - co bardziej prawdopodobne, nie wiadomo jak dobrać dla nich odpowiednie kryteria i wcale się temu nie dziwię. I to było clou mojego postu, Ty natomiast skupiasz całą swoją siłę, na jakże modnej tutaj krytyce osób, które nie pasują do waszej wizji idealnego świata. Z mojej strony EOT.
No i minął prawie tydzień a aktywni użytkownicy portalu (nie forum) dalej dostępu do stałych bywalców nie mają. Ech…
No właśnie brakuje ewidentnie integracji z portalem.