Możesz obu. Instalacja sterowników chipsetu nie powinna Ci zaszkodzić. Niemniej nie od tego problem się zaczął.
Po otworzeniu dwóch .inf
Jeszcze ten zrzut żeby nie było że dałem co innego
Jeszcze raz: do którego gniazdka jest wpięty monitor?
Jak okaże się, że to nie stery są przyczyną a podłączenie monitora (w tym przypadku zamiast do karty, to do gniazda w płycie głównej), to oznacza, że Autor sam tego nie sprawdził oraz będzie pewne, że @bachus miał rację:)
Spróbuj teraz z folderu WIN6A_INF
Jak to nie pomoże to idziemy od innej strony.
Wywal, o ile masz Visual C++ i .Net Framework. Wymuś instalację tego z Windows Update, a jak nie pójdzie to ściągnij najnowsze ze strony Microsoft. Potem ponownie spróbuj zainstalować sterowniki tradycyjna metodą. Zrobił się jakiś bubel i o ile Reinstall systemu pewnie by szybciej pomógł tak nie wiem czy w ogóle chcesz się w to bawić.
Reinstall systemu, to ostateczność. Gdybym miał tak jak Autor i po wielu próbach klapa by była, zrobił bym format i na nowo. Przecież instalacja systemu nie trwa długo:)
Instalacja może nie, ale przywracanie programów, sterowników, ponowna konfiguracja itp. już trwa. Jeszcze zostaje zrobienie kopii ważnych plików. Nie wspominając o aktualizacjach systemu, bo najnowsze buildy nie wszystkie łatki mają.
Ja z W7 instaluję na czysto a aktualne wersje programów mam na oddzielnym dysku i wolę takie rozwiązanie niż backup, nawet jeżeli jest wygodniejszy. Ale ważne co Autor będzie chciał, na wszystko na nowo, czy męczyć się z problemem.
Format zrobię w ostateczności jak narazie to chce to zrobić bez niego
Po prostu mam kliknąć dalej tak?
Jak coś możesz sprawdzić czy wszystko ok jest to co robię? Bo jak coś źle zrobiłem w sensie kliknąłem nie to co trzeba
Jest git. Jedziesz.
System WREŚCIE wykrył kartę graficzną w menedzerze urządzeń i nie wyskakuje mi już to okienko.Ale mam problem jeszcze ponieważ nie mam tej aplikacji Catalyst (w niej np.moge zmienić jasność ekranu) i nie wiem skąd ją wziąć.I mam jeszcze to
Chce jakoś to zmienić bo trochę brzydko wygląda to z moją tapetą

PS.Spróbowałem gre odpalić i działa jak powinna
Jeżeli chcesz zmienić przezroczystość menu, to musisz zmienić motyw w personalizacji( klikając na pulpit prawym przyciskiem myszy i wybierz personalizacja).
U innych wygląda to inaczej a u mnie też inaczej. Zamiast kolorów i opcji przezroczystości to mam to
Musisz mieć tak samo, przecież masz windows 7. Jak jesteś na pulpicie, to prawy przycisk i Presonalizuj.
Mi chodziło o okno, które widać na pierwszym obrazku i w kompozycje Aero, nie kolor okna. Ale jak wolisz zmienić sobie kolor okna, to już jest twoja decyzja:)
Wszystko jest ok dzieki za pomoc