Szóste urodziny vortalu... i konkurs!

eryks303 , wątpię w podchwytliwość, a nie ciesze się z samego brania udziału. Cieszę się natomiast, że coś tak dobrego trwa już szósty rok i nic nie zapowiada, by przetrwać nie miało. Natomiast uciesze się, jeśłi coś wygram, ale też nie zasmucę, jeśli coś przegram. Nie wkalkowywuje tego w rachunek.

Patrzac przez pryzmat swojego mizernego statusu jako zarejestrowany urzyszkodnik - pozwole sobie na taka dygresje - nagrody juz dostalem od Dobrych Programow, a mianowicie primo mialem okazje uczestniczyc w genialnej imprezie w Jastrzebiej, secundo bardziej niewymierna nagroda - poznalem dzieki zlotowi naprawde genialnych ludzi, dla mnie wystarczy. Jak sie poszczesci moze i zdobede firmowa koszulke.

Wiecie, ludzie na każdym większym portalu/vortalu/forum które organizuje tego typu imprezy dzieli się na trzy grupy:

Grupa I:

Osoby związane emocjonalnie z forum/stroń, dla których dzień bez posta/przeczytania jakiegoś newsa to dzień stracony. Takie osoby są najbardziej pożądane na forach/vortalach ze względu na ich oddanie. Właśnie dla takich osób administracja/redakcja/menadżerowie organizują konkursy/zloty. Jednym słowem cud,miód i gumowa kaczka. Cieszą się z małych wygranych, otrzymania upominków etc.

Grupa II:

Osoby mało powiązane z forum/vortalem (ale jednak jakieś kontakty są), które poprzysięgły, Bóg jeden wie komu, że nie spoczną puki nie skrytykują ostatniego posunięcia administratora." Bo mi reklama nie odpowiada, bo mój post został niesłusznie usunięty", etc, etc, etc. Przez właśnie takie osoby sporo vortali/for jest zamykanych. Ich największym wrogiem jest chyba grupa III.

Grupa III:

Są to osoby w ogóle nie powiązane z forum/vortalem, które tylko łapią okazję na nagrodę. Nic poza otrzymaniem nagrody ich nie interesuje. Cóż. Polska to dość dziwny kraj.

Ogólnie to wojna “O nagrody” się dopiero zaczęła. Im bliżej losowania tym Ataki ze strony krytyków i speców od “rozgryzania teorii spiskowych” zaczną narastać. Prawdziwy wysyp zacznie się dopiero PO losowaniu.

Zazdroszczę :P. Sam chciałem się wybrać, lecz wiek mi na to nie pozwalał (brakowało 14 dni do osiemnastych urodzin). W przyszłym roku nie ma bata - muszę jechać i w końcu uścisnąć dłoń redaktorom i moderatorom oraz wiernym użyszkodnikom tego vortalu :smiley:

Już nie mogę się doczekać :dostal:

W takim razie skoro ludzie na tym vortalu są podzieleni na grupy to ja bezsprzecznie należę do I grupy… :wink:

Proponuje aby w miarę możliwości liczba nagród zwiększała się co rok np. o 100

w tym, roku na 6 ur. vortalu jest 600 nagród

w następnym roku na 7 ur. vortalu - 700 nagród

i na huczne 10 ur. istnienia w sieci 1000 nagród do wygrania :wink:

Wtedy może by jakoś dało radę zadowolić nawet najbardziej wybrednych użyszkodników tego vortalu… :wink:

Oczywiście to jest propozycja i nie proszę o to aby co roku liczba nagród się powiększała, bo ja aż taki chciwy nie jestem, nie to co inni… :slight_smile:

Podasz palec a całą rękę wezmą… ( czy jakoś tak to szło…)

BTW, to nawet jeśli coś takiego byłoby, toć nie z ich kasy, jak się nie podoba to papa. Co im do tego?

tylko kto to zasponsoruje ? no chyba że bedą to lizaki lub gumy kulki :stuck_out_tongue:

Im nic. Tylko teraz postaw się w roli redaktora/menadżera vortalu, który czyta posty w stylu “Je#$%#@% administracja, kompa na pewno wylosowała dla swojego znajomego, inne cenne nagrody też a nam zostały śmieci”. Jak się poczujesz? Będziesz miał ochotę nadal organizować konkursy z coraz to większą liczbą nagród? Nie sądzę.

xZeuSx , nie mówię o redkacji, mówię o tych jędzach. Jak się nie podoba to niech podziękują vortalowi i znajdą inne miejsce do biadolenia.

Jeszcze trochę ponad godzinę i koniec konkursu :slight_smile:

Ale ten czas szybko leci. Wygląda na to, że konkurs się zakończył. (14:13)

Czekamy na jutrzejszy dzień na listę zwycięzców. :smiley:

Też jestem ciekawy. Tak więc tylko czekać aż pojawi się news. Życzę szczęścia w losowaniu! :wink:

hmm… dziwne konkurs rzekomo się zakończył o 14:13 ale jeszcze nie wyłączyli strony zgłaszającej wzięcie udziału (i nie ukazał się news na vortalu o zakończeniu)… czyżby przedłużyli konkurs…??? :wink:

Administracja to też ludzie :P. Oni chyba też chcą mieć wolny weekend :wink:

Może po podanej godzinie zgłoszenia nie zostaną przyjęte.

Ale sami wybierali datę zakończenia więc wiedzieli co robią.

Informacja jest więc zapewne zakończyli.

Druga ważna

Powiadomią o zakończeniu newsem kiedy im się będzie podobało nie są zobowiązani do pisania artykułu dokładnie o 14:13.

Czy będzie artykuł o tym kto wygrał? I w przeciągu ilu dni osoby będą powiadomione?

tak dzisiaj wieczorem

Trzeba było przeczytać regulamin konkursu :!: